Αναβάθμισε το Πτυχίο σου με δύο Χρόνια Φοίτησης

Αναβάθμισε το Πτυχίο σου με δύο Χρόνια Φοίτησης

Αναβάθμισε το πτυχίο ΙΕΚ σε Bachelor με δύο χρόνια φοίτησης.

Τα προπτυχιακά προγράμματα του IST απευθύνονται στους αποφοίτους Λυκείου που θέλουν να σπουδάσουν Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και Τουριστικές σπουδές, αλλά παράλληλα να επικεντρωθούν στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις σύγχρονες τεχνολογίες.
 
Εάν όμως είσαι ήδη φοιτητής ή απόφοιτος ΙΕΚ (σε συναφείς ειδικότητες) και επιθυμείς να μεταφέρεις και να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα σπουδών σου στο IST, μπορείς να ενταχθείς σε προχωρημένο στάδιο σπουδών π.χ απευθείας στο δεύτερο έτος, ανάλογα με τα credits που έχεις αποκτήσει από προηγούμενες σπουδές σου. Αυτή είναι μια πρακτική, ιδιαίτερα διαδεδομένη στο εξωτερικό που προβλέπει την κινητικότητα σπουδαστών μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων σπουδών (π.χ. από τα ΙΕΚ σε πρόγραμμα Bachelor).

Θα χαρούμε να γίνεις μέλος μία δραστήριας και πολυσχιδούς κοινότητας  που αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Που διαφοροποιείται το IST: 

Η πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του IST στα εκπαιδευτικά δρώμενα, καθώς και η φιλοσοφία του για σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, με προώθηση της επιχειρηματικότητας και ενθάρρυνση της καινοτομίας προσδίδουν μία σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα, που αντικατοπτρίζονται στους αποφοίτους του:

  • Ποιότητα στην εκπαίδευση με βιωματική μάθηση και εργαστήρια σε όλα τα μαθήματα  
  • Υποστήριξη από εξειδικευμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης και μικρά τμήματα 
  • Σύστημα αξιολόγησης από τους φοιτητές  για τα μαθήματα, τους καθηγητές, τις υποδομές κλπ 
  • Θεσμός επιβλέποντος καθηγητή (personal tutor) σε όλη τη διάρκεια των σπουδών  
  • Θεσμός open door policy 
  • Σύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας μέσω του προγράμματος του IST JOP (Job Opportunity Programme), αλλά και της ευκαιρίας πρακτικής άσκησης 
  • Διεθνή προσανατολισμό και δικτύωση με προγράμματα ανταλλαγών και συνεργασία με πρωτοπόρα Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια 
  • Καθηγητές με διεθνώς αναγνωρισμένη επιστημονική δραστηριότητα και διακρίσεις που ταυτόχρονα διαθέτουν και αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία 


Σε καθοδηγούμε να ανακαλύψεις το πλήρες δυναμικό σου και να εξελιχθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
Εσύ, πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις!

IST College
Brand Yourself, Brand your future!