Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Για την Υποτροφία Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρει το IST College στην Equal Society στο πλαίσιο της δράσης «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Με μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων αλλά κυρίως με υψηλό επίπεδο υποψηφίων έκλεισε για το 2020, ο κύκλος υποβολής των αιτήσεων για την υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει το IST College στην Equal Society και στη βραβευμένη δράση της «Σπουδάζω με Υποτροφία», την οποία το IST υποστηρίζει ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια.

Στόχος του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» αλλά και του IST που το υποστηρίζει, είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, που αδυνατούν για διάφορους λόγους να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους, να έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση φοιτώντας με υποτροφία σε ακαδημαϊκά προγράμματα υψηλού κύρους.

Για την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, η Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών του IST College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, μετά τις διαδικασίες επιλογής υποτρόφων, αποφάσισε τελικά να δεχτεί κατ’ εξαίρεση, τρεις υποτρόφους, αντί του ενός, για τον οποίο είχε αρχικά δεσμευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι μεταπτυχιακοί υπότροφοι τους οποίους καλωσορίζουμε στο IST College, το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, είναι, με αλφαβητική σειρά, οι:

1. Μασιακού Μαρία-Χαρά (ΜΒΑ General)

2. Πελέκη Φωτεινή (MBA International Business)

3. Ρεντίνα Ναταλία (ΜΒΑ Human Resource Management)

“Το IST College εκτός από το όραμά του για σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας υποστηρίζει, επίσης, την δυνατότητα ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, ειδικά, όταν έχει να κάνει με ανθρώπους γεμάτους ενθουσιασμό, θέληση και επιμονή, που διεκδικούν τα όνειρα και τους στόχους τους. Φέτος, το έργο της Επιτροπής για την επιλογή των υποτρόφων ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και των προσόντων όλων των υποψηφίων. Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά η Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών του IST αποφάσισε να δεχτεί τρεις υποψηφίους. Συγχαρητήρια στους νέους υποτρόφους μας για την διάκρισή τους. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συγκεκριμένες σπουδές θα τους ανοίξουν νέους δρόμους τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους διαδρομή, προσφέροντάς τους την εξειδίκευση που επιθυμούν. Ευχαριστούμε όμως και όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία της Equal Society επιλέγοντας το IST College και τους ευχόμαστε να έχουν μία πετυχημένη πορεία στο μέλλον” δήλωσε η Managing Director του IST College κα Δάφνη Φουντουκάκου.