Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υποτροφιών

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υποτροφιών

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων της Προκήρυξης των Υποτροφιών Για το Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Πληροφορικήςαπό την Simple Apps & το IST College

Με εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων έκλεισε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ο κύκλος υποβολής των αιτήσεων για τις δύο υποτροφίες που προσφέρει η Start-Up Εταιρεία Πληροφορικής και Δημιουργίας Λογισμικού Simple Apps, της Αποφοίτου και Αmbassador του IST College, κας Μάγκυς Κοντού, σε συνεργασία με το IST College.

Οι δύο υποτροφίες, που προσφέρονται με δυνατότητα πρακτικής άσκησης, αφορούν στα παρακάτω προγράμματα σπουδών που υλοποιούνται στην Αθήνα από το IST College σε συνεργασία με το Glyndwr University της Μεγ. Βρετανίας:

· BSc Computer Science

· MSc Computing

Οι νέοι υπότροφοι τους οποίους καλωσορίζουμε στο IST College το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, είναι οι:

MSc Computing

Πετρούτσος Ιωάννης-Μάρκος

BSc (Hons) Computer Science

Τσιτσίνιας Θεμιστοκλής

Επίσης, η Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών αποφάσισε να απονείμει, για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Computer Science, άλλη μία υποτροφία λόγω εξαιρετικής συνολικής απόδοσης στον υποψήφιο:

Κουνέλη Ιωάννη

“Το έργο της Επιτροπής για την επιλογή των υποτρόφων ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και των προσόντων όλων των υποψηφίων και στις δύο κατηγορίες. Συγχαρητήρια στους νέους υποτρόφους μας για την διάκρισή τους και για τη θέληση και την επιμονή τους να διεκδικούν τους στόχους τους. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συγκεκριμένες σπουδές θα τους ανοίξουν νέους δρόμους τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους διαδρομή. Ευχαριστούμε όμως και όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία και ευχόμαστε οι προσδοκίες τους να πραγματοποιηθούν και να έχουν, επίσης, μία πετυχημένη επαγγελματική πορεία.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην εταιρεία Simple Apps την οποία ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της στο Ταμείο Υποτροφιών του IST College καθώς και στην ιδρύτριά της, κα Μάγκυ Κοντού, η οποία, έχοντας αποφοιτήσει κι εκείνη από το IST College, μας κάνει περήφανους με την εξέλιξη και την διαδρομή της ” δήλωσε η Managing Director του IST College κα Δάφνη Φουντουκάκου