Ανοικτή Εκδήλωση για τις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο

Ανοικτή Εκδήλωση για τις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το IST College, το Σάββατο 30 Απριλίου 2019,  με θέμα “Beyond Exports: Η Ελληνική Παραγωγή στις Διεθνείς Αγορές”.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν η πορεία των ελληνικών εξαγωγών, οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις που υπάρχουν στον εξαγωγικό κλάδο, η καθημερινότητα της μέσης εξαγωγικής επιχείρησης, καθώς και η κουλτούρα εξωστρέφειας πάνω στην οποία πρέπει να δομηθεί το νέο παραγωγικό μοντέλο της Ελληνικής Οικονομίας.

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης:

Δημήτρης Μητράκος (Yamas Drinks)

Διομήδης Θεοχαρόπουλος (Αnfarm Hellas)

Γιάννης Καμπούρης (Elawon)

Τζένη Σκοτίδη (Simply Exports)

Γιάννης Μανδάλας (Medittera S.A/ Mastihashop)

Θοδωρής Χουλίαρας (Πρόεδρος UPmaritime London)

Ενώ, χαιρετισμό απηύθυνε  η Πρόεδρος του Εξαγωγικού Τμήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας “Mέλι-Αττική” κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη.

Μέσα από τις παρουσιάσεις τους, αλλά και τις εμπειρίες που μοιράστηκαν με το κοινό, οι ομιλητές συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού ενώ, συγχρόνως, συνέδραμαν και ουσιαστικά στην προσπάθεια και το όραμα του IST για διασύνδεση της εκπαίδευσης και της γνώσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση,  το IST College, πιστό στο όραμα του για παροχή εξειδικευμένης και επικαιροποιημένης γνώσης,  σε όρους αγοράς, ανακοίνωσε την έναρξη του πρώτου ολοκληρωμένου και πιστοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τις εξαγωγές και το διεθνές εμπόριο με τίτλο “Beyond Exports“, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιείται σε συνεργασία με κορυφαία στελέχη του κλάδου και τελεί υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα “Beyond Exports” μπορείτε να απευθυνθήτε στο 210 48 22 222 ή στο seminars@ist.edu.gr .