Η Σχεδιάστρια Λυδία Βουσδούνη

Η Σχεδιάστρια Λυδία Βουσδούνη

Η Σχεδιάστρια Λυδία Βουσδούνη της ZEUS + ΔIONE στο Fashion Management του IST College

Η συμμετοχή της Λυδίας Βουσδούνη, της εξαιρετικά ταλαντούχας Head Designer της ZEUS+ΔIONE, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στο Diploma in Fashion Management του IST College, ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή, ορόσημο, με προστιθέμενη αξία για τους φοιτητές μας που επιδιώκουν τη βιωματική μάθηση και την αποτελεσματική δικτύωση.

Η κα Βουσδούνη ανέλυσε τη διαδικασία Σχεδιασμού και Παραγωγής, μοιράστηκε μαζί μας τις αξίες του brand ZEUS+ΔIONE, που δίνει έμφαση στη χειροτεχνία, την κληρονομιά, την αυθεντικότητα, την επιλεκτικότητα, ζωτικότητα, δεξιοτεχνία, χρησιμοποιώντας τεχνικές και υλικά από όλη την Ελλάδα, με πάθος για καινοτομία που κάνει κάθε κομμάτι σύγχρονο και την ίδια στιγμή κλασικό, απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας. Εξαιρετικά επεξηγηματική για με τον τρόπο που γίνεται ο προγραμματισμός του σχεδιασμού και της παραγωγής μίας συλλογής, για το πως προέρχεται κάθε φορά, η έμπνευση αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενσωμάτωση των τάσεων στις εκάστοτε συλλογές. Αναφέρθηκε επίσης στις δεξιότητες που χρειάζεται να διαθέτει πλέον ένας σχεδιαστής μόδας καθώς και στις ανάγκες τις οποίες καλείται σήμερα να καλύψει ένας εργαζόμενος από την πλευρά της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε την κυρία Λυδία Βουσδούνη της ZEUS+ΔIONE μέσα από την καρδιά μας για την τιμή να είναι στο IST College, καθώς και για τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές που μοιράστηκε μαζί μας!