Ιστορίες Επιχειρηματικής Τρέλας: Τα Λάθη, οι Παραλείψεις, τα Απρόοπτα

Ιστορίες Επιχειρηματικής Τρέλας: Τα Λάθη, οι Παραλείψεις, τα Απρόοπτα

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο IST College, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του οργανισμού την Τετάρτη 03 Απριλίου.

Ομιλητές και κοινό μοιράστηκαν «ιστορίες επιχειρηματικής τρέλας», αντάλλαξαν ιδέες, σκέψεις και εμπειρίες….και κατέληξαν σε ένα Push-ups Challenge .

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης:

Ορέστης Ματσούκας – Πρόεδρος ΕΣΥΝΕ

Μάγκυ Κοντού – CO Founder Simple Apps

Δημήτρης Μήτρακος – Ιδρυτής Yamas Drinks

Paul Efmorfidis – Ιδρυτής Coco-mat

Λευτέρης Παπαγεωργίου – Ιδρυτής & CEO Entranet / Συγγραφέας του βιβλίου ‘Startups : Από την ιδέα στη παγκόσμια αγορά’

Γιάννης Καμπούρης – Ιδρυτής & CEO E-LA-WON

Το κοινό, μέσα από ένα τρόπο διαδραστικό και βιωματικό, είχε την δυνατότητα να αντιληφθεί έμπρακτα ότι σε όλα τα περιβάλλοντα και τις συνθήκες προσφέρονται επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Στο τέλος των ομιλιών- παρουσιάσεων ο ιδρυτής της Coco-mat κύριος Paul Efmorfidis προσκάλεσε ομιλητές και συμμετέχοντες σε ένα Push- Ups Challenge με έπαθλο ένα από τα μοναδικά ξύλινα ποδήλατα της εταιρείας και…. νικητή τον ίδιο!

To IST College πιστό στο όραμά του για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση της καινοτομίας συνεχίζει συστηματικά και με συνέπεια, μέσα από πλήθος δράσεων, να στηρίζει τους νέους ανθρώπους και να τους προσφέρει κίνητρα και ερεθίσματα για να παίρνουν πρωτοβουλίες και να τολμούν να κάνουν τις ιδέες τους πράξη.