Μεταπτυχιακές Σπουδές

MBA Master in Business AdministrationMSc ComputingMBA in Sports ManagementMBA in Shipping ManagementΣυμβουλευτική Ψυχοσωματικής Υγείας

Η Νεα Ακαδημαϊκη Χρονια ξεκιναει στο IST College!

Στο IST Μένουμε Ασφαλείς, ξεκινάμε το νέο ακαδημαϊκό έτος και υποδεχόμαστε τους φοιτητές μας τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και υιοθετώντας τα πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές αλλά και ευχάριστο περιβάλλον με συνεχή χρήση μάσκας, τοποθέτηση αντισηπτικών σε όλους τους προβλεπόμενους χώρους, διατηρώντας αποστάσεις και ενισχύοντας την μαθησιακή εμπειρία με μικρά τμήματα, βιντεοσκοπημένα μαθήματα στην εξειδικευμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα, με πρόσβαση σε σύγχρονη και ασύγχρονή εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, ψηφιοποιημενες πηγές μελέτης και έρευνας, δράσεις και workshops.

Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε Υγιείς με Ατομική Ευθύνη και Συλλογική Υπευθυνότητα!

 

Οι Σπουδές σου πιο εύκολες από ποτέ!

Στο IST προτεραιότητά μας είναι η εξαιρετική μαθησιακή σας εμπειρία. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τα μαθήματα με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά, με πλήρη υποστήριξη στους φοιτητές μας αξιοποιώντας την τεχνολογία και τη δυναμική της νέας γενιάς. Στο IST η επιδίωξή μας είναι, πέραν της απόκτησης του τυπικού προσόντος – του πτυχίου, ο φοιτητής μας να εξελιχθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του αναπτύσσοντας το πλήρες δυναμικό του! 

Φοίτηση στην Ελλάδα, Αποφοίτηση στον Κόσμο!