Νέα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Glyndwr της Μεγάλης Βρετανίας!

Νέα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Glyndwr της Μεγάλης Βρετανίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

30 χρόνια IST College

Νέα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Glyndwr της Μεγάλης Βρετανίας –

Confidence through Education!

Με παρουσία 30 χρόνια στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, το IST προσφέρει στην Ελλάδα πτυχία Bachelor’s & Master’s, Supported Distance Learning προγράμματα, καθώς και σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα δια βίου μάθησης στους τομείς της Επιστήμης Υπολογιστών – Πληροφορικής, στις Επιχειρησιακές και Οικονομικές Επιστήμες, στις Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές και στην Ψυχολογία.

Μια νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία, με ένα από τα πλέον σύγχρονα και συνεχώς αναπτυσσόμενα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, του Wrexham Glyndwr University, ξεκινά φέτος για το IST College.

«Η επέτειος των 30 χρόνων, αποτελεί ορόσημο για το IST, και η νέα μας συνεργασία με το Glyndwr University έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πορεία του IST στο χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Οι φοιτητές μας, χάρη στην πολύτιμη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα σπουδών, χωρίς την επιβάρυνση της παραμονής τους στο εξωτερικό, και να αποκτούν γνώσεις που είναι εμπεριστατωμένες και συνδέονται με ακαδημαϊκές, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, εξασφαλίζοντας μία εξελισσόμενη επαγγελματική σταδιοδρομία και καταξίωση. Οι 4.000 απόφοιτοί μας διαθέτουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα – ένα διεθνές πτυχίο και είναι ανταγωνιστικοί σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο ώστε να συμβάλλουν δυναμικά στην αναπτυξιακή πορεία της Χώρας μας» δήλωσε ο κος Δρακούλης Φουντουκάκος, συνιδρυτής του IST College και επίτιμος πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Ø Το Wrexham Glyndwr University, το οποίο ιδρύθηκε το 1887 ως Wrexham School of Science and Art, αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δυναμικά νέα βρετανικά πανεπιστήμια με στόχο να εμπνεύσει ξεχωριστά, κάθε ένα φοιτητή/τρια τοποθετώντας τον στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων του.

Ø Το Πανεπιστήμιο παρέχει ένα προοδευτικό, εμπνευστικό περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε κάθε φοιτητή να ανακαλύψει το πλήρες δυναμικό του και να εξελιχθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. To Πανεπιστήμιο έχει βραβευτεί για την διδακτική αποτελεσματικότητα (TEF Silver Award- Teaching that inspires).

Ø Το IST με εμπειρία στην Βρετανική εκπαίδευση από το 1989, υπέγραψε συμφωνία δικαιόχρησης (franchise) σηματοδοτώντας την έναρξη μίας στρατηγικής συνεργασίας ώστε να προσφέρει στους φοιτητές του, στην Ελλάδα τα εξής προγράμματα: BA Business, BA Tourism, Hospitality & Event Management, BSc Computer Science, BSc Psychology, MBA.

IST College – Φοίτηση στην Ελλάδα, Αποφοίτηση στον Κόσμο!

————————————————————————————————————————————-

Για περισσότερες πληροφορίες: μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιώργο Τσέγκα, g.tsegkas@ist.edu.gr και την κα Άννυ Μπάβα, irm@ist.edu.gr, τηλ. 210 4822222