Νέα Συνεργασία του IST College με το Digital Marketing Institute (DMI)

Νέα Συνεργασία του IST College με το Digital Marketing Institute (DMI)

 

Δελτίο Τύπου

Νέα Συνεργασία του IST College με το Digital Marketing Institute (DMI)

Τo IST College ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κορυφαίο οργανισμό εκπαίδευσης και πιστοποίησης διεθνώς, το Digital Marketing Institute (DMI).

Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει νέος κύκλος εκπαίδευσης στο Digital Marketing με την υπογραφή και την πιστοποίηση του DMI.

Θέλετε να μεταμορφώσετε την καριέρα σας ή/και την εταιρεία σας με ένα Diploma που είναι διαπιστευμένο από το Digital Marketing Institute και βασίζεται στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα και τη συνδεδεμένη κοινωνία?

Ο κόσμος χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερο το διαδίκτυο και γίνεται όλο και πιο σημαντικό να αποκτήσετε ψηφιακές δεξιότητες ώστε να μην μείνετε πίσω!

Το Diploma in Digital Marketing & Graphic Design είναι το διαβατήριό σας για την προώθηση της καριέρας σας στο ψηφιακό marketing. Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο διάρκειας 124 ωρών έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια ευρεία γνώση του ψηφιακού marketing, να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις πιο περιζήτητες δεξιότητες και να βρείτε τη θέση σας στον πιο ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.

Παρουσίαση Προγράμματος

Το Diploma in Digital Marketing & Graphic Design εστιάζει στις βασικές στρατηγικές ψηφιακού marketing που χρησιμοποιούνται ευρέως για την αποτελεσματική επικοινωνία με τους σημερινούς διαδικτυακούς πελάτες. Το Diploma καλύπτει όλα τα βασικά ψηφιακά κανάλια και μέσα, όπως: SEO, PPC, Social Media, Content Marketing, Websites, Affiliate Marketing, Display Advertising and Email Marketing.

Tο πρόγραμμα βασίζεται κυρίως σε case studies, στις πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital, social media & performance marketing μαζί με πρακτική εξάσκηση σε Η/Υ με workshops στα Labs του IST Studies. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στα workshops και στις πρακτικές ασκήσεις μόνοι τους, αλλά και συνεργαζόμενοι σε ομάδες. Παράλληλα για πρώτη φορά παρουσιάζεται σε αντίστοιχο πρόγραμμα στην Ελλάδα, η νομοθεσία που διέπει το internet από εξειδικευμένη νομικό-συνεργάτη.

Οι συμμετέχοντες αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία την παρακολούθηση όλων των ενοτήτων, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν την πιστοποίηση του DMI, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση ψηφιακού marketing που παρέχεται από το Digital Marketing Institute (DMI).

Τι είναι η πιστοποίηση του DMI

Το Diploma in Digital Marketing & Graphic Design είναι αναγνωρισμένο από το Digital Marketing Institute (DMI) δίνοντας έτσι την εγκυρότητα και την αξιοπιστία ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης δεξιοτήτων στο Digital Marketing.

Το DMI θέτει τα παγκόσμια standards για τις πιστοποιήσεις ψηφιακού marketing. Στόχος του είναι να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων βοηθώντας άτομα από όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τις ικανότητες τους και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο ψηφιακό marketing. Παράλληλα, προσφέρει μια ευκαιρία διαρκούς μετασχηματισμού, για άτομα που επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Οφέλη πιστοποίησης DMI

· Οι συμμετέχοντες θα γίνουν DMI Power Members για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Θα έχουν πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα του DMI και στο πλούσιο υλικό της που περιλαμβάνει: short courses, premium webinars, audio books, presentations, video interviews, tool-kits, audio case studies, και όχι μόνο!

· Oι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε μια διαδραστική πλατφόρμα όπου θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με άτομα κοινού ενδιαφέροντος και να συζητήσουν θέματα σχετικά με το ψηφιακό marketing

· Τα άτομα θα έχουν πρόσβαση στο κέντρο ανάπτυξης σταδιοδρομίας μελών DMI, έχοντας την ευκαιρία να συνδεθούν επαγγελματικά με επιχειρήσει του κλάδου

Στατιστικά στοιχεία

Η πιστοποίηση του DMI ανοίγει έναν νέο κόσμο γνώσης, δύναμης, αυτοπεποίθησης και ικανότητας. Από την αρχή μέλημα του ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε θέματα αιχμής και η σύνδεση τους με την αγορά εργασίας. Οι απόφοιτοι της DMI έχουν μεταμορφώσει την καριέρα τους και τις ψηφιακές τους ικανότητες με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

  • Το 95% των πιστοποιημένων μελών του DMI εργάζονται
  • Το 81% πήρε προαγωγή μετά την απόκτηση της πιστοποίησής του
  • Το 88% των μελών DMI εργάζονται τώρα σε senior επίπεδο διοίκησης

Απευθύνεται

  • Σε επαγγελματίες του Marketing και της Επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
  •  Σε εργαζόμενους/στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
  • Σε φυσικά πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα, καλλιτέχνες, πολιτευτές, για την ενίσχυση της εικόνας τους.
  • Σε φοιτητές/απόφοιτους σχολών– ανεξαρτήτως ειδικότητας – για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Σε νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επιχειρηματικά ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το Marketing και την επικοινωνία.
  • Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών τους.