Νέα e-learning εποχή

Νέα e-learning εποχή

 

Το IST College και το Skillbox ξεκινάει μια νέα συνεργασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής.

Πλέον μέσα από την πλατφόρμα του Skillbox θα μπορείτε να επιλέξετε και τα σεμινάρια του IST, που βασίζονται στην ασύγχρονη εκπαίδευση. Ποιότητα και γνώση συναντούν την άριστη τεχνογνωσία και τα εργαλεία μίας από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες online εκπαίδευσης και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το IST – με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση όλων των επιπέδων – παρέχει μία ευρεία γκάμα σεμιναρίων και diplomas πάνω σε σύγχρονα αντικείμενα ενασχόλησης, που στόχο έχουν τόσο την ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων όσο και την επαγγελματική ανέλιξη των συμμετεχόντων.

Ξεκινώντας με το Event Management και το Logistics & Supply Chain Management που μπορείτε ήδη να παρακολουθήσετε μέσα από την πλατφόρμα Skillbox, το επόμενο διάστημα θα φιλοξενηθούν στο Skillbox, σεμινάρια που πραγματεύονται θέματα σχετικών με το πεδίο του Management, των Εξαγωγών, της Οργάνωσης και Διοίκησης.

Όλα τα προγράμματα είναι πιστοποιημένα από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οδηγούν σε Βεβαίωση Παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος, ενώ οι εισηγητές των προγραμμάτων είναι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι και κυρίως ενεργοί στην αγορά εργασίας.

Η συνεργασία του Skillbox και του IST θα γεννήσει μία νέα περίοδο ευχάριστων αλλαγών και εξελίξεων στην e-learning εκπαίδευση.