Ακαδημαϊκές ΣυνεργασίεςΑπόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, σπουδάζοντας στην Ελλάδα!


Το IST σχεδιάζει και πραγματοποιεί την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρακολουθήσουν προγράμματα σπουδών των Πανεπιστημίων χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στο εξωτερικό.

Η δομή, το περιεχόμενο και ο τρόπος υλοποίησης των προγραμμάτων είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα που ισχύουν στα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, ενώ η μόνη διαφορά είναι ο τόπος διδασκαλίας.

University of Law


 

Το University of Law είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην Νομική και Οικονομική Εκπαίδευση που χρονολογείται από το 1876. 

Προσφέρουμε μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Δίκαιο και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Οικονομικά, καθώς και μια εκτεταμένη επιλογή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

O αυξανόμενος διεθνής φοιτητικός μας πληθυσμός στο University of Law αποτελείται από πάνω από 120 διαφορετικές εθνικότητες που επιλέγουν να σπουδάσουν μαζί μας τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Σήμερα έχουμε όλο και περισσότερους σπουδαστές από την Ελλάδα που σπουδάζουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Είμαστε ο μεγαλύτερος στο Ηνωμένο Βασίλειο εξειδικευμένος πάροχος Νομικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Πάνω από το 90% των καθηγητών μας είναι δικηγόροι, εξασφαλίζοντας ότι μαθαίνετε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να πετύχετε. Αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους για τους οποίους μας δόθηκε το βραβείο TEF Gold για διδασκαλία Aριστείας για τα διδακτικά και μαθησιακά μας αποτελέσματα.

Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως δικηγόρος ή σε άλλη βιομηχανία, οι σπουδές σας στο University of Law θα διασφαλίσουν ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην καριέρα σας. 

Διαθέτουμε 11 σύγχρονες σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες βρίσκονται κοντά σε ακμάζουσες εμπορικές συγκοινωνίες, κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες και μεταφορικές συνδέσεις, μια βραβευμένη ομάδα Pro Bono που σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις νομικές σας δεξιότητες ασκούμενοι σε πραγματικές περιπτώσεις ενώ εσείς που σπουδάζετε, μια Νομική Υπηρεσία Καριέρας και Απασχόλησης, που είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερους από 30 εμπειρογνώμονες, που παρέχουν στήριξη σε κάθε ένα χωριστά, και ένα σύλλογο με πάνω από 64.000 απόφοιτους μας, παρέχοντας έτσι στους φοιτητές μας εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματά μας, τις προϋποθέσεις εισαγωγής (ακαδημαϊκές προϋποθέσεις και γνώση αγγλικής γλώσσας), τις υποτροφίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και τον τρόπο επικοινωνίας στο παρακάτω link https://www.law.ac.uk/


University of South Wales


Με περισσότερους από 30.000 φοιτητές το University of South Wales (USW) είναι ένας σημαντικός παίκτης στην Αγγλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφού κατατάσσεται μέσα στα δέκα μεγαλύτερα σε αριθμό σπουδαστών πανεπιστήμια με πανεπιστημιουπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπλέον, οι ίδιοι οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου με την ψήφο τους το κατέταξαν μέσα στα κορυφαία 10 πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το “WhatUni Student Choice Awards 2016”.


Catholic University Of Lyon


Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών (UCLy) ιδρύθηκε το 1875 και συνδυάζει τον σεβασμό στη Χριστιανική Κληρονομιά με ένα πνεύμα εξωστρέφειας.

Με την τοποθεσία του στην καρδιά της επαρχιακής πρωτεύουσας, τους στενούς δεσμούς του με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις ισχυρές διεθνείς επαφές, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών επιδιώκει να προαγάγει την ακαδημαϊκή αριστεία, τη δημιουργικότητα και την ακεραιότητα.


Επιπρόσθετα, το IST έχει συνάψει συνεργασία με Πανεπιστήμια του εξωτερικού που αφορά στον από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών, στην ανταλλαγή φοιτητών και στη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας.

Τα Πανεπιστήμια αυτά είναι τα ακόλουθα: