Ακαδημαϊκές ΣυνεργασίεςΑπόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, σπουδάζοντας στην Ελλάδα!


Το IST σχεδιάζει και πραγματοποιεί την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρακολουθήσουν προγράμματα σπουδών των Πανεπιστημίων χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στο εξωτερικό.

Η δομή, το περιεχόμενο και ο τρόπος υλοποίησης των προγραμμάτων είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα που ισχύουν στα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, ενώ η μόνη διαφορά είναι ο τόπος διδασκαλίας.


Wrexham Glyndwr University

Confidence through Education!

Το Wrexham Glyndwr University, ιδρύθηκε το 1887 ως Wrexham School of Science and Art, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά νέα Bρετανικά Πανεπιστήμια με στόχο να εμπνεύσει κάθε ένα φοιτητή/τρια τοποθετώντας τον φοιτητή/τρια στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων του.

Το Πανεπιστήμιο παρέχει ένα προοδευτικό, εμπνευστικό περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε κάθε φοιτητή να ανακαλύψει το πλήρες δυναμικό του και να εξελιχθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. To Πανεπιστήμιο έχει βραβευτεί για την διδακτική αποτελεσματικότητα (TEF Silver Award– Teaching that inspires).

Το IST με εμπειρία στην Βρετανική εκπαίδευση από το 1989, υπέγραψε συμφωνία δικαιόχρησης (franchise) σηματοδοτώντας την έναρξη μίας στρατηγικής συνεργασίας ώστε να προσφέρει στην Ελλάδα στους φοιτητές του BA BusinessBA Ηospitality, Tourism & Event ManagementBSc Computer ScienceBSc PsychologyMBA.