Ακαδημαϊκές ΣυνεργασίεςΑπόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, σπουδάζοντας στην Ελλάδα!


Το IST σχεδιάζει και πραγματοποιεί την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρακολουθήσουν προγράμματα σπουδών των Πανεπιστημίων χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στο εξωτερικό.

Η δομή, το περιεχόμενο και ο τρόπος υλοποίησης των προγραμμάτων είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα που ισχύουν στα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, ενώ η μόνη διαφορά είναι ο τόπος διδασκαλίας.Arden UniversityΣτο Πανεπιστήμιο Arden, είναι δέσμευσή μας να σε βοηθήσουμε να επιτύχεις τις δυνατότητές σου.

Πιστεύουμε ότι όλοι, παντού έχουν δικαίωμα στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί τόσο στην προσωπική πρόοδο όσο και στον εμπλουτισμό γνώσεων και επίτευξη στόχων.

Για μερικούς όμως, υπάρχουν εμπόδια στην πορεία – είτε οι γεωγραφικοί περιορισμοί, οι οικονομικές ανησυχίες, οι οικογενειακές δεσμεύσεις ή απλά δεν πιστεύουν ότι μπορούν να το επιτύχουν.

Η φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε την πανεπιστημιακή εκπαίδευση πιο προσιτή, ελκυστική και ωφέλιμη για όλους τους ανθρώπους παντού. Τα μοναδικά, ευέλικτα προγράμματα σπουδών μας και η υποστηρικτική μαθησιακή εμπειρία, που έχουμε, μας καθιστούν πρωτοπόρο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι αξίες μας

Υποστηρίζουμε τους ανθρώπους:

Μαζί δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για τους φοιτητές και τους εργαζομένους μας. Μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι και η θετική διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή τους.

Κάνουμε το σωστό:

Η ακεραιότητα βρίσκεται στην καρδιά όλων όσων κάνουμε – αυτό σημαίνει ότι είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε ως προς την ποιότητα.

Καινοτομούμε:

Εκτιμούμε το ανοιχτό πνεύμα, το δυναμισμό και την ικανότητα σκέψης διαφορετικά. Θα οδηγούμε πάντα για πρόοδο, βελτίωση και νέους τρόπους δράσης.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη:

Δεσμευμένοι ο καθένας μας να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο, θα επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας και από κοινού τις επιδόσεις μας.

Τι είναι blended learning?

Είναι ο καλύτερος συνδυασμός και των δύο μορφών εκμάθησης: ένας ευέλικτος συνδυασμός online μάθησης καθώς και η προσωπική διδασκαλία στο νέο μας εκπαιδευτικό κέντρο στην Αθήνα σε συνεργασία με το IST Athens.

Η μεικτή εκπαίδευση είναι ιδανική για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν παραδοσιακές σπουδές πλήρους φοίτησης καθώς περιέχει ένα στοιχείο παραδοσιακής διδασκαλίας πρόσωπο με πρόσωπο αλλά παρέχει την ευελιξία της μάθησης online, όπου και όποτε ταιριάζει σε εσένα και το πρόγραμμά σου.

Μπορείς να εντάξεις στην επαγγελματική σου ζωή δύο ημέρες μαθημάτων κάθε δύο εβδομάδες ή να μεταβείς στο εκπαιδευτικό μας κέντρο δύο φορές κάθε μήνα.

Όταν βρίσκεσαι στο κέντρο σπουδών, έχεις δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές σου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείς την 24ωρη εικονική αίθουσα διδασκαλίας για να προχωρήσεις στη εκπαίδευση σου όποτε και όπου μπορείς. Εάν έχεις μια σημαντική ερώτηση, δεν χρειάζεται να περιμένεις έως ότου είστε στην τάξη – θα έχεις πρόσβαση στους καθηγητές και την ομάδα υποστήριξής σου μέσω email και τηλεφώνου.

Αυτός ο νέος τρόπος εκμάθησης λειτουργεί γύρω σου με επίκεντρο πραγματικά το φοιτητή. Μπορείς να εργάζεσαι, να έχεις ευθύνες ή να αναπτύξεις την κοινωνική σου ζωή, χωρίς να χάσεις την ευκαιρία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Blended learning courses

Το νέο μας εκπαιδευτικό κέντρο στην Αθήνα προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πληροφορικής και MBA .

Συζήτησε το πρόγραμμα σπουδών σου με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης στην Αθήνα σήμερα στο +30 210 4822222.


UNIVERSITY OF LAW

Το University of Law είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην Νομική και Οικονομική Εκπαίδευση που χρονολογείται από το 1876. 

Προσφέρουμε μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Δίκαιο και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Οικονομικά, καθώς και μια εκτεταμένη επιλογή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

O αυξανόμενος διεθνής φοιτητικός μας πληθυσμός στο University of Law αποτελείται από πάνω από 120 διαφορετικές εθνικότητες που επιλέγουν να σπουδάσουν μαζί μας τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Σήμερα έχουμε όλο και περισσότερους σπουδαστές από την Ελλάδα που σπουδάζουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Είμαστε ο μεγαλύτερος στο Ηνωμένο Βασίλειο εξειδικευμένος πάροχος Νομικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Πάνω από το 90% των καθηγητών μας είναι δικηγόροι, εξασφαλίζοντας ότι μαθαίνετε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να πετύχετε. Αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους για τους οποίους μας δόθηκε το βραβείο TEF Gold για διδασκαλία Aριστείας για τα διδακτικά και μαθησιακά μας αποτελέσματα.

Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως δικηγόρος ή σε άλλη βιομηχανία, οι σπουδές σας στο University of Law θα διασφαλίσουν ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην καριέρα σας. 

Διαθέτουμε 11 σύγχρονες σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες βρίσκονται κοντά σε ακμάζουσες εμπορικές συγκοινωνίες, κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες και μεταφορικές συνδέσεις, μια βραβευμένη ομάδα Pro Bono που σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις νομικές σας δεξιότητες ασκούμενοι σε πραγματικές περιπτώσεις ενώ εσείς που σπουδάζετε, μια Νομική Υπηρεσία Καριέρας και Απασχόλησης, που είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερους από 30 εμπειρογνώμονες, που παρέχουν στήριξη σε κάθε ένα χωριστά, και ένα σύλλογο με πάνω από 64.000 απόφοιτους μας, παρέχοντας έτσι στους φοιτητές μας εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματά μας, τις προϋποθέσεις εισαγωγής (ακαδημαϊκές προϋποθέσεις και γνώση αγγλικής γλώσσας), τις υποτροφίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και τον τρόπο επικοινωνίας στο παρακάτω link https://www.law.ac.uk/


University of South Wales


Με περισσότερους από 30.000 φοιτητές το University of South Wales (USW) είναι ένας σημαντικός παίκτης στην Αγγλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφού κατατάσσεται μέσα στα δέκα μεγαλύτερα σε αριθμό σπουδαστών πανεπιστήμια με πανεπιστημιουπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπλέον, οι ίδιοι οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου με την ψήφο τους το κατέταξαν μέσα στα κορυφαία 10 πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το “WhatUni Student Choice Awards 2016”.


Catholic University Of Lyon


Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών (UCLy) ιδρύθηκε το 1875 και συνδυάζει τον σεβασμό στη Χριστιανική Κληρονομιά με ένα πνεύμα εξωστρέφειας.

Με την τοποθεσία του στην καρδιά της επαρχιακής πρωτεύουσας, τους στενούς δεσμούς του με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις ισχυρές διεθνείς επαφές, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών επιδιώκει να προαγάγει την ακαδημαϊκή αριστεία, τη δημιουργικότητα και την ακεραιότητα.


Επιπρόσθετα, το IST έχει συνάψει συνεργασία με Πανεπιστήμια του εξωτερικού που αφορά στον από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών, στην ανταλλαγή φοιτητών και στη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας.

Τα Πανεπιστήμια αυτά είναι τα ακόλουθα: