Απόφοιτοι

Χαιρετισμός


Αγαπητέ Απόφοιτε / Αγαπητή Απόφοιτη,

Με χαρά θα ήθελα να σε ενημερώσω για τα τελευταία νέα και τις σημαντικές εξελίξεις στο IST, θεωρώντας ότι θα πρέπει να γνωρίζεις όσα συμβαίνουν στο Κολλέγιο μας. Στόχος μας είναι να κρατάμε, δυναμικά, ενωμένους όχι μόνο τους φοιτητές, αλλά και τους αποφοίτους μας που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστευτήκατε για τις σπουδές σας και μας τιμήσατε με την επιλογή σας.

Για όλα τα νέα και τις εξελίξεις θα μπορείς να ενημερώνεσαι από το ανανεωμένο, πλέον, site του IST που, με μία πιο διαδραστική προσέγγιση, θα σου προσφέρει άμεση και χρήσιμη ενημέρωση για νέα προγράμματα σπουδών, δραστηριότητες, εκδηλώσεις και καινούργιες προσφερόμενες υπηρεσίες.

Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις για :

  • Τις νέες ακαδημαϊκές συνεργασίες του IST με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού και τα νέα προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα που ακολουθούν τις ανάγκες και τις τάσεις της «παγκόσμιας» αγοράς, καθώς και για ειδικές, προνομιακές τιμές μειωμένων διδάκτρων που δικαιούσαι ως απόφοιτος.
  • Τα θέματα αναγνώρισης και επαγγελματικής ισοδυναμίας του πτυχίου σου. Πραγματικά, χάρη στην υπομονή κάποιων συναποφοίτων σου και στη συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη μας, έχουμε, επιτέλους, τελικές αποφάσεις και αντιστοιχίσεις πτυχίων με τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια π.χ. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, χωρίς αντισταθμιστικά μέτρα πλέον, όλες οι εγκύκλιοι για προσλήψεις στο Δημόσιο αναφέρονται σε πτυχία αλλοδαπής με ισοδυναμία από το ΣΑΕΠ ή αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Τα προνόμια από συνδεδεμένες επιχειρήσεις και καταστήματα που θα έχεις με την έκδοση της IST Alumni Card.
  • Την υποστήριξη όλων των αποφοίτων σε θέματα απασχολησιμότητας μέσα από σεμινάρια και υπηρεσίες σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, την ManpowerGroup (www.mpg-drasis.gr).
  • Τη δυνατότητα συμμετοχής σου στην Τελετή Αποφοίτησης, όπου για πρώτη φορά, μπορείς να προτείνεις ή να ψηφίσεις κάποιον συναπόφοιτό σου στη «Βράβευση Αποφοίτου» για την εξαιρετική του πορεία.
  • Την εγγραφή σου στο LinkedIn group του IST που θα σε κρατά σε επαφή με τους συναποφοίτους σου και το Κολλέγιο.
  • Τις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων.

Τέλος, στο site μας, στην ενότητα “Alumni”, θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις ηλεκτρονικά τα στοιχεία σου ώστε να διατηρήσουμε την επαφή μαζί σου, να μας πεις τις προτάσεις σου και να μας βοηθήσεις να υλοποιήσουμε όσα επιθυμείς για το IST.

Θα είναι, επίσης, χαρά μου για ο,τιδήποτε από τα παραπάνω σε ενδιαφέρει να επικοινωνήσεις μαζί μου και να συζητήσουμε από κοντά ή τηλεφωνικώς (210-4822222) ή με e-mail (daphne@ist.edu.gr).

Φιλικά,
Δάφνη Φουντουκάκου
Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας