Προνόμια Αποφοίτων

Ως απόφοιτοι του IST συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα ίδια προνόμια που είχατε ως φοιτητές και ακόμη περισσότερα, όπως:

  • Πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη της σχολής ακόμα και μετά το τέλος των σπουδών σας
  • Πρόσβαση στα εργαστήρια υπολογιστών
  • Επανέκδοση των αντίστοιχων πιστοποιητικών σπουδών, ταυτοτήτων, βεβαιώσεων και του τίτλου σπουδών σας σε περίπτωση που το χρειάζεστε
  • Συμμετοχή στις παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που διοργανώνονται από το IST
  • Συμμετοχή σε ομιλίες, ημερίδες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το IST
  • Εκπτώσεις και ειδικά μειωμένες τιμές επί των διδάκτρων στα Μεταπτυχιακά μας προγράμματα, σε σεμινάρια και δια βίου εκπαίδευση.

Κάρτα Αποφοίτου

Βγες κερδισμένος!

Δεδομένης της οικονομικής ύφεσης που περνάει η χώρας μας, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η δικτύωση μεταξύ μας, αλλά και η αλληλοϋποστήριξη είναι αναγκαία. Έτσι φέτος εγκαινιάζουμε την Κάρτα Αποφοίτου! Αποκτώντας την Κάρτα Αποφοίτου θα μπορείς να απολαμβάνεις όλες τις υπηρεσίες που σου προσφέρει το IST, καθώς και προϊόντα ή υπηρεσίες σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους αποφοίτους του IST απλά επιδεικνύοντας την! Μπορείτε να δείτε εδώ τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και τα προνόμια. Μείνε συντονισμένος/η γιατί στην πορεία θα προστεθούν και άλλες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, εάν θέλεις και εσύ να κάνεις μια προσφορά- έκπτωση στους συναποφοιτούς σου, επικοινώνησε μαζί μας (info@ist.edu.gr, 210 4822222) προκειμένου να συζητήσουμε πιο διεξοδικά την πρότασή σου και να διαμορφώσουμε από κοινού την προσφορά έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που προσφέρουν προνομιακές τιμές στους κατόχους της Κάρτας Αποφοίτου.

Επιπρόσθετα, εάν είσαι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του IST, ο Σύλλογος Αποφοίτων έχει συνάψει συμφωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για την έκδοση κάρτας προνομίων για τα μέλη του Συλλόγου. Η συγκεκριμένη κάρτα αφορά σε προνομιακές τιμές σε 140 επιχειρήσεις του Πειραιά. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την κάρτα, επικοινώνησε με τον κ. Πέτρο Βιολάκη στο petros_violakis@yahoo.gr.