Καριέρα & Δικτύωση

Αναρωτιέσαι που εργάζεται ένας συμφοιτητής σου με τον οποίο έχεις καιρό να επικοινωνήσεις και του οποίου έχεις χάσει τα ίχνη; Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις επαγγελματικές κινήσεις και τα νέα των συναποφοίτων σου; Ετοιμάζεις κάτι καινούριο και ψάχνεις για συνεργάτες; Θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις πάνω στο αντικείμενο εργασίας σου; Ψάχνεις για δουλειά; Γίνε μέλος στο IST Alumni Group που δημιουργήσαμε στο LinkedIn και μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις.


Σεμινάρια Manpower (Manpower Career Workshops)

To IST πιστό στη φιλοσοφία του για σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, σε μία προσπάθεια να είναι κοντά στις ανάγκες των φοιτητών και αποφοίτων του σε θέματα που αφορούν στην αγορά εργασίας, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία του με την ManpowerGroup, την Νο 1 παγκοσμίως εταιρεία στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.

Ο στόχος της συνεργασίας αυτής είναι οι φοιτητές και οι απόφοιτοί μας, ιδίως όσοι έχουν μείνει εκτός εργασίας ή θέλουν να κάνουν μια αλλαγή καριέρας, να αντιληφθούν καλύτερα, με έναν συστηματικό και δομημένο τρόπο, πως οι δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις θα ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας προκειμένου να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Σχεδιάστηκε λοιπόν ένα πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα:

ΕΠΙΠΕΔΟ Α: Επαγγελματικός Προσανατολισμός, βασισμένος σε εξατομικευμένη διάγνωση των δυνατοτήτων / προτιμήσεων των φοιτητών και αποφοίτων. 
ΕΠΙΠΕΔΟ Β: Προσέγγιση της Αγοράς Εργασίας, μέσα από διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 
ΕΠΙΠΕΔΟ Γ: Συμβουλευτική Καριέρας και πρόσθετη, εξατομικευμένη στήριξη στην προσπάθεια των φοιτητών/αποφοίτων να προσεγγίσουν την αγορά, στο πεδίο που εκείνοι έχουν ανάγκη στήριξης.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο φοιτητής/απόφοιτος να μπορεί να επιλέξει εκείνες τις δράσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του, χωρίς περιορισμούς. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα Συμβούλων της Right Management (www.right.com), του τμήματος της ManpowerGroup που κατέχει παγκοσμίως την 1η θέση στην παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Σταδιοδρομίας και Επανατοποθέτησης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το www.mpg-drasis.gr


Get Involved

ΣΥΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

Είσαι απόφοιτος του IST και κάποιος γνωστός σου ψάχνει για ένα πρόγραμμα σπουδών που να καλύπτει τις ανάγκες του; Στείλε μας τα στοιχεία του και είναι στο χέρι μας να τον ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών και να τον καθοδηγήσουμε ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση για τη σταδιοδρομία και την καριέρα του.

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Στείλε μας στο info@ist.edu.gr το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας του (τηλέφωνο και e-mail) και ο ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί από εμάς για τα προγράμματα σπουδών μας και τις προοπτικές του. Στην περίπτωση αυτή μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα στοιχεία σου σωστά για να μπορέσουμε να σε ευχαριστήσουμε!


ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τώρα, με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, το IST σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις τη δική σου, μοναδική εκδήλωση! Θέλεις να έρθεις σε επαφή με τους παλιούς σου συμφοιτητές; Έχεις μια ιδέα για ένα επιμορφωτικό σεμινάριο; Πιστεύεις πως η ιδέα σου μπορεί να υλοποιηθεί και θα ενδιαφέρει και άλλους;

Μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή ξανά με τους παλιούς σου συμφοιτητές. Επικοινώνησε τώρα μαζί μας (info@ist.edu.gr, 210 4822222) προκειμένου να συζητήσουμε τις ιδέες σου και να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους.

Career Day

Tο IST διοργανώνει κάθε χρόνο την Ημέρα Καριέρας, μία ακόμη ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρία από τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας. Την Ημέρα Καριέρας, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και οργανισμών έρχονται στο IST και παρουσιάζουν τις επιχειρήσεις τους, μιλούν για τις δραστηριότητές τους και συζητούν μαζί σας, υπό μορφή συνέντευξης, τις προοπτικές της επαγγελματικής σας πορείας και σταδιοδρομίας. Στόχος αυτής της θεσμοθετημένης ετήσιας εκδήλωσης είναι η εξοικείωσή σας με τη σωστή προετοιμασία, την αναζήτηση και την εύρεση εργασίας. Παράλληλα, η Ημέρα Καριέρας σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται.

 

Η συμμετοχή σου στην Ημέρα Καριέρας για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αναζητάς μια νέα θέση εργασίας για σένα; Επιθυμείς, ως εκπρόσωπος της εταιρείας σου, να βρεις τους νέους συνεργάτες σου; Μέσω της Ημέρας Καριέρας δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους εσάς τους συμμετέχοντες να ενισχύσετε την κοινωνική σας δικτύωση. Η Ημέρα Kαριέρας είναι ιδανική, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τους φοιτητές και αποφοίτους του IST, να συνομιλήσεις μαζί τους, να ανταλλάξεις γνώμες και εμπειρίες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας και ποιος ξέρει, ίσως και να βρεις τους μελλοντικούς συνεργάτες σου!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ IST

Είσαι στέλεχος σε μια επιχείρηση ή επιχειρηματίας; Μπορείς και εσύ να προσφέρεις ως απόφοιτος του IST υποστηρίζοντας τις υπηρεσίες μας.

Νέοι φοιτητές και απόφοιτοι, που μόλις τώρα ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας, χρειάζονται τη βοήθεια και την καθοδήγησή σου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις , στείλε τη στo info@ist.edu.gr και γίνε και εσύ μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας βοηθώντας τους νέους φοιτητές και αποφοίτους να γίνουν ανταγωνιστικοί, λαμβάνοντας μέρος σε επιμορφωτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Είσαι απόφοιτος του IST και έχεις δημιουργήσει τη δική σου επιχείρηση; Είσαι ένας νέος επιχειρηματίας; Τώρα πέρα από τα προνόμια που σου προσφέρει η Κάρτα Αποφοίτου του IST, μπορείς και εσύ να προσφέρεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!

Το IST είναι δίπλα σου και μπορεί να σε καθοδηγήσει για να προσφέρεις και εσύ, με τον δικό σου τρόπο, στους νέους φοιτητές και αποφοίτους, δείχνοντας τους τον δρόμο της επιτυχίας!

Εάν θέλεις και εσύ να κάνεις μια προσφορά- έκπτωση στους συναποφοιτούς σου, επικοινώνησε μαζί μας (info@ist.edu.gr, 210 4822222) προκειμένου να συζητήσουμε πιο διεξοδικά την πρότασή σου και να διαμορφώσουμε από κοινού την προσφορά έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που προσφέρουν προνομιακές τιμές στους κατόχους της Κάρτας Αποφοίτου.