CompTIA Cybersecurity Analyst Plus (CS0-002.AE1)

CompTIA Cybersecurity Analyst Plus (CS0-002.AE1)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

48 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δεκέμβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Full-time

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Η πιστοποίηση CompTIA CySA+ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη καιεπικυρώνει τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται από επαγγελματίες κυβερνο-ασφάλειας σε ενδιάμεσο επίπεδο (ενδεικτικά με τετραετή εμπειρία). Συμβάλλει στην καλλιέργεια επαγγελματικών δεξιοτήτων αναφορικά με την κυβερνο-ασφάλεια την υποστήριξη πληροφοριακής υποδομής, αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων καθώς και τη δυνατότητα αντιμετώπισης κυβερνοαπειλών.

Στόχος του Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη κατάρτιση στην ανάλυση ευπαθειών σε δίκτυα και δικτυακές συσκευές πληροφορικής, τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και σε επίπεδο τεχνικών μεθόδων και εργαλείων με αντικειμενικό στόχο την ανίχνευση και καταπολέμηση κυβερνοαπειλών καθώς και η προετοιμασία για τη διεθνούς κύρους αναγνωρισμένη πιστοποίηση CompTIA CySA+ (CS0-002.AE1) / ISBN: 9781644591796.

To πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην εξειδικευμένη πλατφόρμα μάθησης Ucertify, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους μάθησης. Περιλαμβάνει:

16 μαθήματα

Οφέλη Παρακολούθησης

1.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

2.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

3.

Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος

4.

Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

5.

Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

6.

Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία

Απευθύνεται

Η εκπαίδευση CySA+ έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες πληροφορικής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πολύτιμο για επαγγελματίες πληροφορικής με εμπειρία σε θέματα ασφάλειας που επιθυμούν μεγαλύτερη εξειδίκευση ως αναλυτές κυβερνοεπιθέσεων.

Επικεντρώνεται στην ικανότητα των υποψηφίων τόσο να καταγράφουν, παρακολουθούν και ανταποκρίνονται σε ευρήματα κυβερνοπεριστατικών, όσο και στην ασφάλεια λογισμικού και εφαρμογών, και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλούς πληροφορικής.

Καλύπτει επίσης εκπαιδευτικά τις πιο σύγχρονες θεμελιώδεις γνώσεις αναλυτών κυβερνοασφάλειας, αναλυτών κυβερνοαπειλών, αναλυτών ασφάλειας εφαρμογών και διαχείρισης κυβερνοπεριστατικών.

Εισηγητές

Ο Νίκος Πισανίδης είναι ειδικός πληροφορικής με πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συστημάτων πληροφοριών μεγάλης κλίμακας με εμπειρία στις τεχνολογίες J2EE και πιστοποιημένος από το οργανισμό SANS ως GIAC Web Penetration Tester .

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συμμετείχε σε διάφορα έργα Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών και σε θέσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Θεωρείται έμπειρος στους τομείς: διαχείρισης S.O.C., σε δοκιμές παρείσδυσης ιστοσελίδων (Penetration Test), στους εσωτερικούς ελέγχους ασφάλειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001: 2013, σύμβουλος ασφάλειας δικτύων-λογισμικού και αξιολογητής σε θέματα κυβερνοασφάλειας στο NATO.

Είναι ενεργός πρέσβης στο συνέδριο ασφάλειας Security BSides Athens με αφορμή την εμπειρία του ως Technical Track Manager (2014-2017) στο Διεθνές Συνέδριο για το Cyber Conflict, CyCon, που διοργανώνεται από το Νατοϊκό Συνεργατικό Κέντρο Αριστείας στον κυβερνοχώρο (NATO CCD COE).

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος CompTIA CySA+ θα είστε σε θέση: 

Επαγγελματικές Προοπτικές

Εργασίες που απαιτούν τις γνώσεις CompTIA CySA+ :

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με: 

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα CompTIA CySA+ αντιστοιχεί στους στόχους των εξετάσεων CS0-002.AE1 και βεβαιώνει ότι ο επιτυχής υποψήφιος κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες κυβερνοασφάλειας ώστε να:

Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση CompTIA Network + δίνονται σε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα από την Pearson VUE (https://home.pearsonvue.com/Test-takers.aspx).

Τόσο το IST όσο και η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα μάθησης Ucertify εκδίδουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος μετά από εσωτερικές εξετάσεις.

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας