CompTIA Network+ (N10-007)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

48 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οκτώβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Full-time

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Η πιστοποίηση CompTIA Network+ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και επικυρώνει τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται από επαγγελματίες του δικτύου πληροφορικής σε βασικό επίπεδο. Συμβάλλει στην καλλιέργεια επαγγελματικών δεξιοτήτων αναφορικά με την υποστήριξη πληροφοριακής υποδομής, αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων καθώς και τη δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων και διαχείρισης δικτύων.

Στόχος του Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη κατάρτιση στα δίκτυα πληροφορικής, τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και σε επίπεδο τεχνικών μεθόδων και εργαλείων καθώς και η προετοιμασία για τη διεθνούς κύρους αναγνωρισμένη πιστοποίηση CompTIA Network+ (Pearson-N10-007-complete) / ISBN: 9781616910327.

To πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην εξειδικευμένη πλατφόρμα μάθησης Ucertify, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους μάθησης. Περιλαμβάνει:

Οφέλη Παρακολούθησης

1.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

2.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

3.

Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος

4.

Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

5.

Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

6.

Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία

Απευθύνεται

Το Network + είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για οποιονδήποτε επαγγελματία στον τομέα του IT. Αποτελεί κατάλληλη εκπαίδευση για νέους επαγγελματίες πληροφορικής με τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας σε routing και switching αλλά και έμπειρους διαχειριστές δικτύου που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις βασικές τους δεξιότητες δικτύωσης.

Είναι επίσης μια καλή αφετηρία για πιστοποιήσεις Cisco ή Juniper υψηλότερου επιπέδου και παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση των θεμελιωδών γνώσεων και δεξιοτήτων δικτύωσης πληροφορικής. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις Network +, οι γνώσεις και οι δεξιότητες που καλύπτονται σε αυτήν την εκπαίδευση είναι ανεκτίμητες. Μια θεμελιώδης κατανόηση της δικτύωσης είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματία πληροφορικής – ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και ευκαιρίες.

Εισηγητές

Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αποκτήσει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως Μηχανικός Συστημάτων και Δικτύων στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων με φυσική παρουσία ή τηλεκπαίδευση.

Cisco Certified in:

  • Routing & Switching (CCNP)
  • Design (CCDP)
  • Security (CCNA)
  • Identity Services Engine (Specialist)

Certified Ethical Hacker (CEH)

VMware VSphere Foundation certified

ITIL certified

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος CompTIA Network+ θα είστε σε θέση:

Επαγγελματικές Προοπτικές

Εργασίες που απαιτούν τις γνώσεις CompTIA CySA+ :

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με: 

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα CompTIA Network + αντιστοιχεί στους στόχους των εξετάσεων τεχνολογιών δικτύωσης N10-007 και καλύπτει θέματα όπως:

Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση CompTIA Network + δίνονται σε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα από την Pearson VUE (https://home.pearsonvue.com/Test-takers.aspx). Τόσο το IST College όσο και η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα μάθησης Ucertify εκδίδουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας