Diploma in Real Estate

Diploma in Real Estate

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

80 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Νοέμβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Online & On demand

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Ο κλάδος του Real Estate παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφερον ως επαγγελματική κατεύθυνση. 
Ειδικά μετά την πολυετή κρίση, η αγοροπωλησία ακινήτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και υπάρχει υψηλό επαγγελματικό ενδιαφέρον για την είσοδο στο συγκεκριμένο κλάδο.

Ακριβώς αυτή την ανάγκη για ολοκληρωμένη και κυρίως πρακτική εκπαίδευση καλύπτει η δημιουργία του Diploma in Real Estate, από επαγγελματίες της αγοράς με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο κατ’ αυτόν τον τρόπο ώστε να συνδυάζει την θεωρητική γνώση και την πρακτική άσκηση με πληθώρα case studies. Ταυτόχρονα, ενδείκνυεται και για επαγγελματίες που ήδη εργάζονται ως Σύμβουλοι ακινήτων με στόχο να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν από την ACTA – Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του Προγράμματος

Οφέλη Παρακολούθησης

1.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

2.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

3.

Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος

4.

Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

5.

Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

6.

Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία

Απευθύνεται

Το Diploma in Real Estate απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση για να αποκτήσουν την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να εισαχθούν σε αυτό το τόσο ενδιαφέρον επάγγελμα, αλλά και στους επαγγελματίες της αγοράς οι οποίοι θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν από την ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου)

Εισηγητές

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας στις 20/5/1971 και είναι απόφοιτος Ε.Κ.ΠΑ. του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν γυμναστής σε διάφορα γυμναστήρια αλλά αρκετά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος των πωλήσεων και της επικοινωνίας. Στον Όμιλο Πρίνου (beauty business) είχε γρήγορη εξέλιξη και έφθασε στην θέση του Εμπορικού Διευθυντή από το 1997 έως το 2002.

Το 2002 ξεκίνησε την δική του επιχειρηματική δράση σαν Ιδιοκτήτης Αλυσίδας Ιατρικών Κέντρων Αισθητικής IASPIS δημιουργώντας 6 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 Το 2006 ξεκίνησε την επιτυχή συνεργασία του με την RE/MAX HELLAS , ανοίγοντας το πρώτο γραφείο RE/MAX στον Πειραιά, συνέχισε σαν Team Leader σε άλλο γραφείο RE/MAX , κατέκτησε πολλές φορές την πρώτη θέση σε τζίρους αλλά και σε πράξεις Πανελλαδικά όπως και τα διεθνή βραβεία 100% Club, PLATINUM, τέλος είναι το μοναδικό μέλος της REMAX HALL OF FAME για την Ελλάδα.

Λάτρης της συνεχούς και δια βίου εκπαίδευσης, με πολλές συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια.

Το 2021 ξαναέγινε Broker δημιουργώντας την REMAX ZED με όραμα την δημιουργία της μεγαλύτερης ομάδας Επαγγελματιών Συνεργαζόμενων Συμβούλων Ακινήτων.

Τέλος είναι ιδρυτικό μέλος της BNI στην Ελλάδα.

Ο Χαρίλαος Κοτσίνης γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και είναι υπέρμαχος της δια βίου εκπαίδευσης. Σπούδασε αρχικά φυσιοθεραπεία και στην συνέχεια μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις για τρίτη φορά, και κατάφερε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σε ηλικία 25 ετών!

Ακολούθησαν σπουδές στην επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις, όπου και κατέχει την πιστοποίηση από την Ελληνική Ακαδημία Διαπραγματεύσεων. Το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης ξεκίνησε με σπουδές στο Coaching. Μετά την αποφοίτησή του, συνεργάστηκε με διάφορες εταιρίες και έχει την δική του πορεία πλέον, σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Πριν δραστηριοποιηθεί ως Life & Business Coach, είχε δυο πετυχημένες καριέρες στον τομέα των πωλήσεων σε δυο απαιτητικούς κλάδους – ασφάλειες ζωής και υγείας – κτηματομεσιτικά, με αποκορύφωμα την καταξίωση στο παγκόσμιο real estate με σπουδαίες επιδόσεις. Σαν πρώην αθλητής σε υψηλό επίπεδο γνωρίζει την σπουδαιότητα της στοχοθεσίας και της πειθαρχίας τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά.

Στην ζωή του πιστεύει πως τα προσωπικά βιώματα είναι εκείνα που βοηθούν την προσωπική εξέλιξη και ύστερα η θεωρητική κατάρτιση αυτών. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του, απευθύνεται στην καρδιά των θεμάτων και έχει εμμονή με την άμεση κινητοποίηση. Θεωρία καλή, πράξη καλύτερη είναι το σύνθημα του, έχοντας ως στόχο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει σε δράση.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ

 1. Η διαδικασία πωλήσεων, Συνεργατικές Πωλήσεις, Πρότυπα
 2. Ευθύνες του Συμβούλου Ακινήτων, Θέσπιση Στόχων
 3. Ανεύρεση υποψηφίων πελατών: SOI, Cold Calling, FSBOs

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ EVEREST

 1. Εύρεση υποψηφίων πελατών: Γεωγραφική Καλλιέργεια, Πόρτα-Πόρτα, Μελέτη Ακινήτων
 2. Βασικές Συζητήσεις: Μη αξιολογημένοι Αγοραστές & Πωλητές, Κλείσιμο Ραντεβού,
 3. Γενικές Αρχές Επιχειρηματικού Σχεδιασμού

ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

 1. Δημιούργησε το δικό σου Business Plan
 2. Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου Βήμα 1: Αρχική Συνάντηση/Εκτίμηση Ακινήτου
 3. Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου Βήμα 2: Τελική Συνάντηση/ Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου – Προετοίμασε μια μοναδική Παρουσίαση Ακινήτου

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

 1. Marketing και Δημοσίευση: Δημιουργία Δημοσίευσης, Ανέβασμα Ανάθεσης Ακινήτου
 2. Παρουσίαση στον Αγοραστή: Προετοιμασία και Αρχική Συνάντηση

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΟΥ

 1. Πώς να προωθήσεις την Ανάθεσή σου/ Ανεύρεση υποψηφίων πελατών: Παραδοσιακές & Διαδικτυακές Παρουσιάσεις Ακινήτων
 2. Πώς να προωθήσεις την Ανάθεσή σου: εκδηλώσεις Open House, Δημιουργία εκδηλώσεων Open House, Δημιουργία ομάδων πελατών

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ

 1. Προσφορές και Διαπραγματεύσεις για Αγοραστές και Πωλητές
 2. Προετοιμασία κλεισίματος συμφωνίας για Αγοραστές και Πωλητές
 3. Κατευθυντήριες Γραμμές Συνεργασίας Συμβούλων και Βέλτιστες Πρακτικές

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΙ

 1. Δραστηριότητες μετά το Κλείσιμο: Εξυπηρέτηση Πελατών και Δώρα για το Κλείσιμο, Συστάσεις, Πρόσθετη Υποστήριξη
 2. Επανάληψη των Βασικών Θεμάτων: FSBOs και Καλλιέργεια

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 1. Ενίσχυση Θετικών Συνηθειών
 2. Επόμενα Βήματα: Πώς να γίνεις κορυφαίος, Καθορισμός Στόχων

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με: 

 • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
 • Online Συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
 • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
 • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση

Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του, τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.
Mε την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε και την Βεβαίωση Παρακολούθησης από το IST.

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Testimonials

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας