Διαγωνισμός Υποτροφιών – Innjobs

Διαγωνισμός Υποτροφιών

Το IST και η Innjobs, η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό και στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου δίνουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στο Πιστοποιημένο Diploma in Food & Beverage Management, με Μερική Υποτροφία!

Πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά το κόστος συμμετοχής και τους τρόπους πληρωμής, ισχύουν τα εξής:

  • 50% επιδότηση διδάκτρων με εξόφληση σε 3 μηνιαίες δόσεις και τελικό ποσό 650 ευρώ 
  • 65% επιδότηση διδάκτρων με εξόφληση εφάπαξ και τελικό ποσό 450 ευρώ

Αρχικό κόστος Προγράμματος 1300 ευρώ.

Η συγκεκριμένη δράση ισχύει για Περιορισμένες Θέσεις.

Έναρξη Προγράμματος: Τετάρτη 09/02!

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, στην φόρμα επικοινωνίας παρακάτω και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Diploma in Food & Beverage Management

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το τμήμα του επισιτισμού θεωρείται το πιο κερδοφόρο τμήμα μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης και για αυτόν το λόγο δίνεται μεγάλη έμφαση στην οργάνωση της λειτουργίας του. Το Food & Beverage Management είναι αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ πολλές φορές, με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, συμβάλλει στη δημιουργία πιστών πελατών για την επιχείρηση. Στο πρόγραμμα Diploma in Food & Beverage Management αναλύεται ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων Bar, για τα οποία υπάρχει και ξεχωριστή εκπαιδευτική ενότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: 100 ώρες

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Online & On demand

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του, τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.