MSc Cybersecurity & New Technologies

MSc Cybersecurity & New Technologies

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

1 έτος

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οκτώβριος 2022

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Full-time

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αποτελεί πλέον ουσιαστικό μέρος όλων σχεδόν των επιχειρήσεων και η ζήτηση για επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης και γνώσης συνεχώς αυξάνεται. Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Cybersecurity & New Technologies σας παρέχουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να μπορείτε να δημιουργείτε ασφαλή και συμβατά συστήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργοδοτών, προετοιμάζοντάς σας για μια πολυετή και επιτυχημένη καριέρα.

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε σε αυτό το πρόγραμμα έχουν μεγάλη ζήτηση στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και σε μια εποχή, κατά την οποία αυξάνονται οι απειλές, οι νομικές και οι εμπορικές συνέπειες της ανεπαρκούς ασφάλειας, παρατηρείται ένα σημαντικό χάσμα γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων. Αναδυόμενες περιοχές και επιμέρους κλάδοι, όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων και οι Έξυπνες Πόλεις προσφέρουν νέες ευκαιρίες για όλους μας, αλλά και νέες ευπάθειες σε τυχαίες ή κακόβουλες ενέργειες.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αφορά την κατανόηση των μεθόδων επίθεσης και την εκμάθηση του τρόπου προστασίας των ατόμων και των οργανισμών από αυτές. Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, θα λάβετε μια εκτεταμένη και εις βάθος εκπαίδευση σχετικά με τον εντοπισμό και την εκμετάλλευση τρωτών σημείων σε δίκτυα και συστήματα υπολογιστών και θα μάθετε τους τρόπους προστασίας από επιθέσεις χάκερ.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσανατολίσει και να εξειδικεύσει τη μελλοντική σας καριέρα στην προστασία του λογισμικού και του υλικού από κακόβουλες απειλές. Τα μαθήματα του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο που, όχι μόνο θα σας δώσουν το θεωρητικό υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών, αλλά και που θα σας εφοδιάσουν και με πρακτική και εξειδικευμένη γνώση σε έναν τομέα που περιλαμβάνει επιμέρους ενότητες, όπως για παράδειγμα ασφάλεια δικτύου, ethical hacking κλπ. και θα σας προετοιμάσει ολοκληρωμένα ώστε, μετά το τέλος του προγράμματος να είστε σε θέση να εργαστείτε στον κλάδο του Cybersecurity ως επαγγελματίας με υψηλό επίπεδο γνώσεων και άριστη αποτελεσματικότητα στο αντικείμενό σας. »

Στόχοι

1.

Αναλύετε κριτικά τις απειλές ασφαλείας στον ψηφιακό κόσμο μέσα σε ένα επαγγελματικό και ηθικό πλαίσιο.

2.

Εφαρμόζετε μια σειρά εργαλείων ασφαλείας και αλγορίθμων που σχετίζονται με την ασφάλεια του υπολογιστή.

3.

Εφαρμόζετε ανάλυση τρωτών σημείων ασφαλείας σε πληροφοριακά συστήματα.

4.

Εφαρμόζετε ελέγχους ασφαλείας δικτύου

5.

Προσδιορίζετε τους κινδύνους για την ασφάλεια πληροφοριών σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

6.

Αξιολογείτε διάφορες τεχνολογίες ασφαλείας

7.

Κατανοείτε και εφαρμόσετε την επιχειρησιακή συνέχεια ενός πληροφοριακού συστήματος.

8.

Κατανοείτε και εφαρμόζετε πολιτική, πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας

9.

Συζητάτε θέματα που σχετίζονται με νομικά, ηθικά και επαγγελματικά ζητήματα στη διαχείριση ασφάλειας.

10.

Αναλύετε τα εγκληματολογικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε μια κινητή συσκευή και τα μέσα για την ανάκτησή τους χρησιμοποιώντας μια ποικιλία προηγμένων τεχνικών βιομηχανικών προτύπων.

11.

Κατανοείτε τις θεμελιώδεις αρχές της Επιστήμης Δεδομένων και της Ανάλυσης Μαζικών Δεδομένων

12.

Εκτιμάτε και αξιολογείτε διάφορες τεχνολογικές υποδομές, πλατφόρμες και εφαρμογές τεχνολογίας Big Data.

13.

Αξιολογείτε κριτικά τις προκλήσεις στο σχεδιασμό εφαρμογών Big Data, την οργάνωση δεδομένων, την ανάκτηση και τη μοντελοποίηση δεδομένων.

Γιατί να επιλέξετε το MSc CyberSecurity & New Technologies στο IST College;

Προσφέρουμε πολλά περισσότερα κίνητρα και ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Με την ολοκλήρωση της φοίτησής σας, θα έχετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα σεμινάρια και να λάβετε πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από τον κλάδο της πληροφορικής, καθώς το IST College είναι Academic Partner με διεθνούς κύρους φορείς πιστοποίησης όπως:

Και, ως απόφοιτος του IST, θα έχετε προνομιακές εκπτώσεις και προσφορές σε πιστοποιήσεις όπως:

Δομή Προγράμματος Σπουδών

MODULES

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το μάθημα Secure Internet of Things Applications εξετάζει την ασφάλεια δεδομένων, την αντιμετώπιση ανησυχιών σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, την ασφάλεια λογισμικού αλλά και υλικού, την ενίσχυση της φυσικής ασφάλειας και πολλά άλλα. Στο πλαίσιο του μαθήματος αυτού γίνεται, επίσης, μια εισαγωγή στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και στις αρχιτεκτονικές των μικροελεγκτών για τις συσκευές IoT, τις δυνατότητες συνδεσιμότητας αλλά και τις σχεδιαστικές προσεγγίσεις για ασφαλές IoT συσκευές.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το συγκεκριμένο μάθημα διερευνά τις αρχές της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και της ανάλυσης μαζικών δεδομένων (Big Data), τον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα συλλέγονται, επεξεργάζονται, αναλύονται και μετατρέπονται σε γνώση, τις διάφορες υπολογιστικές πλατφόρμες που υποστηρίζουν εφαρμογές Βig Data, τις προκλήσεις στην πληροφορική Μαζικών Δεδομένων και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Θα εξερευνήσετε εφαρμογές μαζικών δεδομένων και θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε και να διατηρείτε υπεύθυνα σύνθετους πόρους Big Data. Θα αναπτύξετε επίσης την κριτική σας ικανότητα επί των νομικών, δεοντολογικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων των σημερινών και αναδυόμενων τεχνολογιών και εφαρμογών μαζικών δεδομένων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το μάθημα αυτό εξετάζει τομείς εγκληματολογίας κινητών συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του κακόβουλου λογισμικού για κινητά και της ασφάλειάς τους , των κινδύνων και των τρωτών σημείων, των μεθόδων ανίχνευσης και των νομικών και τεχνικών τμημάτων. Επιπλέον, καλύπτει την εγκληματολογική έρευνα κινητών τηλεφώνων, συσκευών GPS, ψηφιακών καμερών και φορητών υπολογιστών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους (cloud), αντιμετωπίζουμε μοναδικές προκλήσεις ασφαλείας κάθε μέρα, από πιθανή διαρροή σε ευαίσθητα δεδομένα, έως μη τεχνικά καταρτισμένες ομάδες ΙΤ. Το συγκεκριμένο μάθημα έχει ως στόχο να σας δώσει τη γνώση και την ικανότητα να εφαρμόζετε βέλτιστες πρακτικές στην αρχιτεκτονική ασφάλειας cloud, το σχεδιασμό, τις λειτουργίες και την ενορχήστρωση υπηρεσιών. Αυτό το μάθημα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την προστασία του περιβάλλοντος cloud του οργανισμού σας καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες μεταφέρουν τις πληροφορίες που διαχειρίζονται σε αυτό. Για τον λόγο αυτόν και η ύπαρξη ειδικών στο Cloud Security είναι πλέον ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το συγκεκριμένο μάθημα σας παρέχει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση των γνώσεων που απαιτούνται για την ενσωμάτωση πρακτικών ασφαλείας – έλεγχο ταυτότητας, εξουσιοδότηση και παρακολούθηση ενεργειών – σε κάθε φάση του κύκλου ζωής ανάπτυξης λογισμικού (SDLC), από το σχεδιασμό και την εφαρμογή λογισμικού έως τη δοκιμή και την ανάπτυξη.

Μέσω του μαθήματος αυτού θα κατανοήσετε και θα εφαρμόζετε τη θεωρία και την πρακτική της εκμετάλλευσης τρωτών σημείων στο λογισμικό, ενώ θα αποκτήσετε και τις βασικές δεξιότητες σχεδιασμού και εφαρμογής ασφαλούς λογισμικού. Θα μάθετε επίσης τη δυνατότητα να εφαρμόζετε ασφαλή συστήματα και περιβάλλοντα για την υποστήριξη της ασφάλειας του λογισμικού. Επιπλέον, θα διερευνήσετε τη χρήση ασφαλών γλωσσών προγραμματισμού και τις επιπτώσεις στο ασφαλές λογισμικό. Θα διερευνηθούν επίσης η συγκάλυψη χρήσης και η κρυπτογράφηση στην προστασία του λογισμικού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η ασφάλεια δικτύου και επικοινωνίας περιλαμβάνει μεθόδους ασφαλείας, τεχνικές και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τον έλεγχο μιας πολιτικής ασφάλειας δικτύου. Το θεωρητικό μέρος του μαθήματος περιλαμβάνει την ανάλυση των τρωτών σημείων ασφαλείας στα πρωτόκολλα επικοινωνίας για όλα τα επίπεδα της στοίβας δικτύου TCP/IP και τον ορισμό μιας πολιτικής ασφάλειας δικτύου. Το πρακτικό μέρος του μαθήματος περιλαμβάνει την εφαρμογή ελέγχων ασφαλείας δικτύου, όπως τείχη προστασίας, συστήματα ανίχνευσης/πρόληψης εισβολής (IDS/IPS) και εικονικά ιδιωτικά δίκτυα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το συγκεκριμένο μάθημα θα σας βοηθήσει στην κατανόηση των κινδύνων ασφαλείας που σχετίζονται με τα πληροφοριακά επενδυτικά αγαθά (Information assets) και τα προγράμματα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία τους από κυβερνοαπειλές. Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στον εντοπισμό των κινδύνων ασφαλείας, στην εφαρμογή μέτρων ελέγχου κινδύνων και διαχείρισης κινδύνων, στην εκτίμηση της τεχνολογίας ασφάλειας και στην κριτική κατανόηση των πολιτικών, των προτύπων και των πρακτικών ασφάλειας. Επίσης, σε αυτή την ενότητα καλύπτονται τα νομικά, ηθικά και επαγγελματικά ζητήματα στη διαχείριση της ασφάλειας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το μάθημα Digital Forensics εξετάζει τις αρχές της ψηφιακής εγκληματολογίας για τη συλλογή και την ανάλυση αποδεικτικών στοιχείων από συστήματα υπολογιστών και επικοινωνίες. Θα μάθετε τις τεχνικές, τις τεχνολογίες και τα εργαλεία που απαιτούνται για τη συλλογή πληροφοριών σε πραγματικές συνθήκες και θα αναφέρετε τα αποτελέσματα για εξέταση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το συγκεκριμένο μάθημα σάς δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με τον τομέα των δοκιμών ethical hacking και διείσδυσης, κυρίως μέσα από την κάλυψη εργαλείων, τεχνικών και συστημάτων που επιτρέπουν τη διεξαγωγή δοκιμών διείσδυσης σε συστήματα υπολογιστών και δίκτυα. Μεγάλο μέρος του του μαθήματος ακολουθεί τα βήματα ενός επίδοξου εισβολέα εξετάζοντας τις επιθέσεις υπολογιστών και την κάλυψη της επικοινωνίας και από κοινωνικής πλευράς καθώς και από την πλευρά της τεχνολογίας. Έτσι, έχοντας κατανοήσει πώς τα συστήματα, το λογισμικό και οι συσκευές μπορούν να είναι ευάλωτα σε ανεπιθύμητη διείσδυση, στη συνέχεια θα διερευνήσετε αντίμετρα και οργανωτικές στρατηγικές για τον μετριασμό αυτών των κινδύνων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το συγκεκριμένο μάθημα σας παρέχει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση των γνώσεων που απαιτούνται για την ενσωμάτωση πρακτικών ασφαλείας – έλεγχο ταυτότητας, εξουσιοδότηση και παρακολούθηση ενεργειών – σε κάθε φάση του κύκλου ζωής ανάπτυξης λογισμικού (SDLC), από το σχεδιασμό και την εφαρμογή λογισμικού έως τη δοκιμή και την ανάπτυξη.

Μέσω του μαθήματος αυτού θα κατανοήσετε και θα εφαρμόζετε τη θεωρία και την πρακτική της εκμετάλλευσης τρωτών σημείων στο λογισμικό, ενώ θα αποκτήσετε και τις βασικές δεξιότητες σχεδιασμού και εφαρμογής ασφαλούς λογισμικού. Θα μάθετε επίσης τη δυνατότητα να εφαρμόζετε ασφαλή συστήματα και περιβάλλοντα για την υποστήριξη της ασφάλειας του λογισμικού. Επιπλέον, θα διερευνήσετε τη χρήση ασφαλών γλωσσών προγραμματισμού και τις επιπτώσεις στο ασφαλές λογισμικό. Θα διερευνηθούν επίσης η συγκάλυψη χρήσης και η κρυπτογράφηση στην προστασία του λογισμικού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του προγράμματος, καλείστε να εκπονήσετε τη Διπλωματική σας Εργασία (Dissertation) με την καθοδήγηση του επιβλέποντα καθηγητή σας. Στόχος είναι να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο MSc Cybersecurity & New Technologies. Η εκπόνηση της Διπλωματικής θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε, να στηρίξετε και να ενισχύσετε τη μάθηση μέσω του εντοπισμού ενός προβλήματος που σχετίζεται με επιχειρήσεις και απαιτεί θεωρητική έρευνα, συλλογή δομημένων δεδομένων καθώς και την επακόλουθη ανάλυση που οδηγεί σε συμπεράσματα και προτάσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Επαγγελματικές Προοπτικές

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι μια εξαιρετικά ανταγωνιστική βιομηχανία που απαιτεί επαγγελματίες με προηγμένες τεχνικές και προσωπικές δεξιότητες. Σε αυτόν τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Οι επαγγελματίες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας έχουν τεράστια ζήτηση, ιδιαίτερα από τότε που τέθηκε σε ισχύ ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) και ο Νόμος περί Προστασίας Δεδομένων του 2018, όπου και έχουν διαμορφωθεί πληθώρα εξαιρετικών ευκαιριών εργασίας στον κλάδο.

Αυτή η ζήτηση για επαγγελματίες στον κυβερνοχώρο θα έχει συνεχώς αυξανόμενες τάσεις καθώς διαμορφώνεται η ψηφιακή επανάσταση. Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων και τα έξυπνα περιβάλλοντα (π.χ. έξυπνα σπίτια, δρόμοι και πόλεις) θα δημιουργήσουν νέους κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και επομένως νέες ανάγκες και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Όταν αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα MSc Cybersecurity & New Technologies, θα είστε σε θέση να αναλάβετε θέσεις ευθύνης στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας όπως:

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται με φυσική παρουσία στο IST αλλά δίνει και τη δυνατότητα για έναν πιο ευέλικτο τρόπο παρακολούθησης μέσω σύγχρονης, ευέλικτης και δυναμικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, συνδυάζοντας την δια ζώσης εκπαίδευση με την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

 • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων.
 • Elearning μεon demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της δυναμικής πλατφόρμας του IST College.
 • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης συνδυάζοντας τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης.

Συνέχιση Σπουδών

Το MSc Cybersecurity & New Technologies σας παρέχει τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε διδακτορικό επίπεδο.

Προϋποθέσεις εγγραφής

Πτυχίο Πανεπιστημίου ή τουλάχιστον 3 έτη ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία σε διοικητικές θέσεις ευθύνης.

Διαδικασία Εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής είναι πιο απλή και σύντομη από ποτέ!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με τους εξής τρόπους:

Α) Ηλεκτρονικά

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής εδώ και να τη στείλετε συμπληρωμένη στο [email protected], μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής (για να τα δείτε πατήστε εδώ) και με το αποδεικτικό της κατάθεσης της προκαταβολής (για να δείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς πατήστε εδώ.)

Β) Με επίσκεψη στο IST

To Διοικητικό Προσωπικό του IST θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την εγγραφή σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθετε στο IST, έχοντας μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής, για να τα δείτε πατήστε εδώ.

Χρηματοδότηση & Πρόγραμμα Υποτροφιών

Ο τρόπος καταβολής των ήδη προσιτών διδάκτρων του IST είναι ιδιαίτερα ευέλικτος. Σε συνεννόηση με τις οικονομικές υπηρεσίες του IST δίνεται η δυνατότητα τμηματικής ή εφάπαξ καταβολής με ανάλογη έκπτωση.

Επίσης, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα σας ενημερώσει για τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που θα σας εξασφαλίσουν επιδότηση διδάκτρων έως και 30%, υποστηριζόμενη από το Ταμείο Φοιτητικής Μέριμνας του IST.

Μπορείτε ακόμα, να διεκδικήσετε μία από τις προσφερόμενες Υποτροφίες που ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το IST, σε συνεργασία με γνωστές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με την καταβολή των διδάκτρων σας, εκτός από την παρακολούθηση των μαθημάτων, θα απολαμβάνετε και μία σειρά προνομίων και υπηρεσιών χωρίς καμία επιπλέον χρέωση όπως:

 • Εγγραφή
 • Χρήση Βιβλιοθήκης IST
 • Χρήση Εργαστηρίων Η/Υ στο IST
 • Συμμετοχή στις Εξετάσεις
 • Χρήση της Σύγχρονης Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας του IST
 • Έκδοση όλων των πιστοποιητικών σπουδών, βαθμολογιών και βεβαιώσεων τόσο από IST όσο και από το συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο
 • Συμμετοχή σε σεμινάρια, εκδηλώσεις και συνέδρια που διοργανώνονται και προσφέρονται στο IST
 • Κάρτα που εξασφαλίζει προνομιακές τιμές σε συνεργαζόμενα, με κολλέγιο, καταστήματα διαφόρων κλάδων και υπηρεσιών

Κατέβασε τον Οδηγό Σπουδών (εδώ)

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Κλείσε σήμερα

Testimonials

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας