Σεμινάριο Human Resources Management

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

20 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μάϊος 2022

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Online & On demand

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εκπαιδευτείτε στον στρατηγικό σχεδιασμό και ανάλυση των αναγκών του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου Human Resources Management θα διδαχθείτε τρόπους προσέλκυσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού και ενσωμάτωσή του στην κουλτούρα του οργανισμού με την κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των συμμετεχόντων στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και η εξοικείωσή τους με τις σύγχρονες πρακτικές ώστε να δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον οργανισμό τους.

Οφέλη Παρακολούθησης

1.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

2.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

3.

Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος

4.

Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

5.

Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

6.

Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία!

Δομή Προγράμματος

Περιεχόμενο & Λειτουργίες

Επιλογή & Ενσωμάτωση Νέου Προσωπικού

Εργασιακές Σχέσεις

Αξιολόγηση Προσωπικού 

Απευθύνεται

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευθούν στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ώστε να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για επαγγελματική εξέλιξη. Τέλος, μπορούν να το παρακολουθήσουν υπεύθυνοι ομάδων οι οποίοι θα ήθελαν να ενημερωθούν για τους σύγχρονους τρόπους σχεδιασμού αναγκών, επιλογής, εκπαίδευσης, αξιολόγησης και βελτίωσης της απόδοσης του προσωπικού της επιχείρησής τους.

Εισηγητές

Η Δρ. Ντάικου I. Δέσποινα είναι Τραπεζικό Στέλεχος, Αριστούχος Διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη» (ΑΣΟΕΕ) και στα «Εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά» (ΕΚΠΑ). Επιπλέον, διαθέτει 19 έτη εξειδικευμένης επαγγελματικής προϋπηρεσίας σε τρεις ελληνικές συστημικές τράπεζες. Είναι πιστοποιημένη στην Ανάπτυξη και Διαχείριση Οικονομετρικών Μοντέλων Προβλέψεων, μέσω των εξειδικευμένων λογισμικών του EViews και Stata, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Ανάλυση Αγοράς από την Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετόχων Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ).

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε: 

  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Project Management είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του, τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Mε την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε και την Βεβαίωση Παρακολούθησης από το IST.

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας