Διημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής 2015

Διημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής 2015

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015, στο IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο, με θέμα:

“ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ”

Η Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας είναι πλέον ένα εδραιωμένο επάγγελμα τόσο στη συνείδηση του κοινού όσο και μεταξύ των λοιπών επαγγελματιών Υγείας στην Ευρώπη. Στην Αμερική και στην Αυστραλία είναι και επίσημα θεσμοθετημένο.

Το τμήμα Ψυχολογίας του IST θα συμμετέχει με ένα εργαστήριο, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, 16.00-18.30.

Το θέμα είναι: «Εκπαίδευση σε ειδικά θέματα Συμβουλευτικής»

Το εργαστήριο θα αποτελείται από τέσσερις συνοπτικές ομιλίες που θα αναφέρουν τα κεντρικά θέματα των ψυχολογικών δυσκολιών που σχετίζονται με τα παρακάτω θέματα, όπως και τα βασικά σημεία που αφορούν στην ψυχοθεραπευτική τους αντιμετώπιση:

Μια γνωσιακή συμπεριφοριστική προσέγγιση στις χρόνιες ασθένειες, διαχείριση θυμού, γνωσιακές συμπεριφοριστικές παρεμβάσεις για το χρόνιο πόνο, οι δυσκολίες στον ύπνο και η διαχείρισή τους.

Συντονίστρια: Δρ. ΧΑΡΑ ΤΣΕΚΟΥ, Ψυχολόγος- ΓΣΘ Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπεύθυνη του προγράμματος Ψυχολογίας στο IST.

Ομιλήτριες: 
Δρ. ΧΑΡΑ ΤΣΕΚΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΟΒΑ, Ψυχολόγος- ΓΣΘ Ψυχοθεραπεύτρια
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, Msc, Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια
ΣΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ph.D, Ψυχολόγος Υγείας”

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 48 22222.

Χρήσιμα Αρχεία:

Το IST College συμπληρώνοντας ήδη την εικοσάχρονη παρουσία του στον χώρο της εκπαίδευσης, προσφέρει το πιστοποιημένο πρόγραμμα BTEC Professional Diploma in Therapuetic Councelling.

To BTEC Professional Diploma στη Θεραπευτική Συμβουλευτική είναι ένα πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο παρέχει στους εκπαιδευόμενους θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση σε χώρους όπου ασκείται Συμβουλευτική.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών σας θα αποκτήσετε την απαραίτητη επαγγελματική κατάρτιση για να γίνετε ένας πετυχημένος Σύμβουλος σε θέματα που άπτονται της Θεραπευτικής Συμβουλευτικής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.