Diploma in Real Estate

Diploma in Real Estate

Στόχος του Προγράμματος

Στόχος του Diploma in Real Estate είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλες εκείνες τις θεωρητικές και κυρίως τις πρακτικές γνώσεις για να μπορούν να σταδιοδρομήσουν στο πολύ ενδιαφέρον αυτό επάγγελμα.
Η έλλειψη μίας ολοκληρωμένης και πιστοποιημένης εκπαίδευσης μας οδήγησε στη δημιουργία του Diploma inReal Estate.
Με το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν διδαχθεί τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις ενός μεσίτη, πως θα ξεκινήσει να χτίζει το χαρτοφυλάκιο του και πως θα δημιουργήσει το δίκτυο των υποψήφιων πωλητών και αγοραστών.
Θα αποκτήσει πλήρη γνώση για την «Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου», την Δημιουργία Δημοσίευσης, το Ανέβασμα Ανάθεσης Ακινήτου.
Επίσης πως θα προετοιμάσει μια μοναδική Παρουσίαση του Ακινήτου στην συνάντηση με τον υποψήφιο, αλλά και πως θα προωθήσει αποτελεσματικότερα την ανάθεση του με παραδοσιακές κ ψηφιακές μεθόδους.

Σημαντικό στοιχείο θα αποτελέσει η εκμάθηση της τέχνης της διαπραγμάτευσης με υποψήφιους πωλητές και αγοραστές, χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές και case studies μέσα από την πολυετή ενασχόληση με το επάγγελμα του Εισηγητή κ. Ζαχαροπούλου.

Απευθύνεται

Το Diploma in Real Estate απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση για να αποκτήσουν την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να εισαχθούν σ αυτό το τόσο ενδιαφέρον επάγγελμα, αλλά και στους επαγγελματίες της αγοράς οι οποίοι θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν από την ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου)

Εισηγητές

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρόπουλος  γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας στις 20/5/1971 και είναι απόφοιτος  Ε.Κ.ΠΑ. του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν γυμναστής σε διάφορα γυμναστήρια αλλά αρκετά σύντομα  τον κέρδισε ο χώρος των πωλήσεων και της επικοινωνίας. Στον Όμιλο Πρίνου (beauty business) είχε γρήγορη εξέλιξη και έφθασε στην θέση του  Εμπορικού Διευθυντή από το 1997 έως το 2002. 

Το 2002 ξεκίνησε την δική του  επιχειρηματική δράση  σαν Ιδιοκτήτης Αλυσίδας Ιατρικών Κέντρων Αισθητικής  IASPIS δημιουργώντας 6 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 Το 2006 ξεκίνησε την επιτυχή συνεργασία του με την RE/MAX HELLAS , ανοίγοντας το πρώτο γραφείο RE/MAX  στον Πειραιά, συνέχισε σαν Team Leader  σε άλλο γραφείο RE/MAX , κατέκτησε πολλές φορές την πρώτη θέση σε τζίρους αλλά και σε πράξεις Πανελλαδικά όπως και τα διεθνή βραβεία 100% Club, PLATINUM, τέλος είναι το μοναδικό μέλος της REMAX HALL OF FAME για την Ελλάδα.

Λάτρης της συνεχούς και δια βίου εκπαίδευσης, με πολλές συμμετοχές σε  πανευρωπαϊκά και παγκόσμια  συνέδρια.

Το 2021 ξαναέγινε Broker δημιουργώντας την REMAX ZED με όραμα την δημιουργία της μεγαλύτερης ομάδας Επαγγελματιών Συνεργαζόμενων Συμβούλων Ακινήτων.

Τέλος  είναι ιδρυτικό μέλος  της BNI  στην Ελλάδα.

 

ΚΟΤΣΙΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Ο Χαρίλαος  Κοτσίνης γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και είναι υπέρμαχος της δια βίου εκπαίδευσης. Σπούδασε αρχικά φυσιοθεραπεία και στην συνέχεια μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις για τρίτη φορά, και κατάφερε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σε ηλικία 25 ετών!

Ακολούθησαν σπουδές στην επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις, όπου και κατέχει την πιστοποίηση από την Ελληνική Ακαδημία Διαπραγματεύσεων. Το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης ξεκίνησε με σπουδές στο Coaching. Μετά την αποφοίτησή του, συνεργάστηκε με διάφορες εταιρίες και έχει την δική του πορεία πλέον, σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Πριν δραστηριοποιηθεί ως Life & Business Coach, είχε δυο πετυχημένες καριέρες στον τομέα των πωλήσεων σε δυο απαιτητικούς κλάδους – ασφάλειες ζωής και υγείας - κτηματομεσιτικά, με αποκορύφωμα την καταξίωση στο παγκόσμιο real estate με σπουδαίες επιδόσεις. Σαν πρώην αθλητής σε υψηλό επίπεδο γνωρίζει την σπουδαιότητα της στοχοθεσίας και της πειθαρχίας τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά.

Στην ζωή του πιστεύει πως τα προσωπικά βιώματα είναι εκείνα που βοηθούν την προσωπική εξέλιξη και ύστερα η θεωρητική κατάρτιση αυτών. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του, απευθύνεται στην καρδιά των θεμάτων και έχει εμμονή με την άμεση κινητοποίηση. Θεωρία καλή, πράξη καλύτερη είναι το σύνθημα του, έχοντας ως στόχο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει σε δράση.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 80 ώρες.

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

    Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του , τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα QualityTrainingLabel επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης

Δομή του Προγράμμτος

1.1. Εβδομάδα 1

1.1.1.πωλουνται σπιτια ;;;, Χρειάζονται μεσίτες;;;, Πρότυπα

1.2. Εβδομάδα 2

1.2.1.Ευθύνες του κτηματομεσίτη, Στοχοθεσία,

1.3. Εβδομάδα 3

1.3.1.Πηγές εύρεσης ιδιοκτητών ακινήτων

2.1. Εβδομάδα 4

2.1.1.Εύρεση υποψηφίων πελατών: Χαρτογράφηση περιοχής,Αρχειοθέτηση πωλητηρίων-ενοικιαστηρίων, Τι πωλείται στην περιοχή μου;;;

2.2. Εβδομάδα 5

2.2.1.Αγοραστής:Φονιάς του χρόνου μας, Ρωτάω σωστά αγοραστή και πωλητή, Πότε θατα πούμε στο ακίνητο ή από κοντά;;;

2.3. Εβδομάδα 6

2.3.1.Το επιχειρείν στη πράξη

3.1. Εβδομάδα 7

3.1.1.Δημιούργησε το δικό σου Business Plan

3.2. Εβδομάδα 8


3.2.1.Γιατί να σας εκπροσωπήσω στην πώληση του ακινήτου σας Βήμα 1: Πρώτο ραντεβού

3.3. Εβδομάδα 9

3.3.1.Παρουσίαση Ανάθεσης Ακινήτου Βήμα 2: Τελική Συνάντηση/ Παρουσίαση

4.1. Εβδομάδα 10

4.1.1.Marketing και Δημοσίευση: Δημιουργία Δημοσίευσης, Ολοκλήρωση προβολής ακινήτου

4.2. Εβδομάδα 11

4.2.1.Με τον αγοραστή: Προετοιμασία και Αρχική Συνάντηση

5.1. Εβδομάδα 12

5.1.1.Συμπληρωματικοί τρόποι προώθησης ακινήτου/ Ανεύρεση υποψηφίων πελατών: Όλοι οι τρόποι παρουσιάσεων ακινήτων

5.2. Εβδομάδα 13


5.2.1.Πώς να προωθήσεις την Ανάθεσή σου: Ταυτόχρονες υποδείξεις σε πολλούς πελάτες

6.1. Εβδομάδα 14


6.1.1.Διαχείριση προτάσεων αγοραστών ακινήτων

6.2. Εβδομάδα 15


6.2.1. Διαπραγματευτικά tip

6.3. Εβδομάδα 16


6.3.1.Κατευθυντήριες Γραμμές Συνεργασίας Συμβούλων και Βέλτιστες Πρακτικές

7.1. Εβδομάδα 17

7.1.1.Πως θα με θυμάται ο πελάτης;,πως θα ήθελα να με συστήνουν;

7.2 Εβδομάδα 18

7.2.1 Επανάληψη των Βασικών Θεμάτων: πως μιλάμε σε αυτούς που πουλάνε το ακίνητο από μόνοι τους, πως γινόμαστε γνωστοί στην περιοχή μας.

8.1. Εβδομάδα 19


8.1.1.Χτίσιμο ισχυρού mindset

8.2. Εβδομάδα 20


8.2.1.Επόμενα Βήματα: Πρωταθλητισμός και παραμονή στην κορυφή

#buildYOURskills