Premium Diploma in Finance - Banking & Internal AuditingΣκοπός


Σκοπός του Diploma είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις στους τομείς του Banking και του Finance.

Το Diploma in Internal Audit είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που έχει ως στόχο να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει φιλόδοξα, δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, στη θεωρία και στις βασικές πρακτικές του, προσφέροντάς τους σύγχρονες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες στον Εσωτερικό Έλεγχο προκειμένου να ανελιχθούν και να αναλάβουν αντίστοιχες θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ισοδυναμεί με 120 CPE credits (πιστωτικές μονάδες ειδικής επαγγελματικής επιμόρφωσης) που δύναται να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των απαιτήσεων διατήρησης των διεθνών πιστοποιήσεων των Εσωτερικών Ελεγκτών.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η Διάρκεια του Diploma είναι συνολικά 220 ώρες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του , τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα QualityTrainingLabel επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.


Απευθύνεται


 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους οικονομικών σχολών, Management και Διοίκησης Επιχειρήσεων που επιθυμούν να εργαστούν στον τραπεζικό κλάδο και σε συναφείς επιχειρήσεις του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα καθώς επίσης και σε εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν ως Εσωτερικοί Ελεγκτές. Παρέχει πρακτικές γνώσεις, τεχνικές και ιδέες για άμεση εφαρμογή στην εργασία.


Εισηγητές


Ο Ευάγγελος Αρβανίτης είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μίου Θεσσαλίας, αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική». Έχει λάβει τρείς υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και έχει υπάρξει για δύο έτη υπότροφος του Ιδρύματος Λεβέντης. Έχει διδάξει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο τα μαθήματα της νομισματικής πολιτικής, αξιολόγησης επενδύσεων, διαχείρισης χαρτοφυλακίου και διεθνούς τραπεζικής και χρηματοοικονομικής. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα στρέφονται κυρίως προς την διαφάνεια των Κεντρικών Τραπεζών και των καναλιών μετάδοσης της νομισματικής πολιτικής, καθώς επίσης, και θεμάτων που άπτονται της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελληνική κρίση μέσα από την ενασχόλησή του στο ΕΛΙΑΜΕΠ, στο οποίο διετέλεσε υπότροφος ερευνητής. Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ έχει εργασθεί ως αναλυτής χρηματοοικονομικών και ανάλυσης δεδομένων στην εταιρεία ICAP.

Ο Γεώργιος Βουσινάς είναι Διδακτορικός Ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Τραπεζικό Στέλεχος με πολυετή διδακτική και εργασιακή εμπειρία. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και παρουσιάσεις τόσο σε εγχώρια όσο και διεθνή συνέδρια. Είναι πιστοποιημένο Στέλεχος από την Τράπεζα της Ελλάδος σε θέματα παροχής επενδυτικών συμβουλών, διαχείρισης χαρτοφυλακίου και εκπόνησης χρηματοοικονομικών αναλύσεων, ενώ είναι κάτοχος διεθνών πιστοποιήσεων στην Τραπεζική και στον Εσωτερικό Έλεγχο.

Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της ΑΣΟΕΕ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, MSc σε χρηματοοικονομικά και τραπεζική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham, υποψήφια του Level III, της παγκοσμίως αναγνωρισμένης επαγγελματικής πιστοποίησης CFA (Chartered Financial Analyst). Με 20ετή επαγγελματική εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο και στον κλάδο των χρηματοοικονομικών, ειδικευμένη στους τομείς των εταιρικών χρηματοδοτήσεων, στην ανάλυση πιστωτικού κινδύνου, στις εταιρικές αναδιοργανώσεις, επιχειρηματικά σχέδια, μοντέλα χρηματοοικονομικών προβλέψεων και αποτίμησης εταιριών, αναδιαρθρώσεις-αναχρηματοδοτήσεις δανεισμού.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

 

Το Diploma είναι πιστοποιημένο από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης με το Σήμα Ποιότητας Εκπαίδευσης QUALITY TRAINING LABEL Επιπέδου ADVANCE με κωδικό QTL-CERT-008-021

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

Το σεμινάριο παρέχεται με τις ακόλουθες μορφές :

  • Προγραμματισμένο τμήμα
  • E-learning
  • Ενδοεπιχειρησιακό
  • Tailor Made για εταιρείες

 

 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24%

 

Το Diploma in Digital Marketing μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24% για στελέχη που θα το παρακολουθήσουν μέσω της εταιρείας τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ

 

  • Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού με ατομικούς κωδικούς στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα
  • Ηλεκτρονικές Σημειώσεις
  • Υποστηρικτικό υλικό ανά μάθημα (video – case studies – βιβλιογραφία κλπ)
  • Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον εισηγητή για την επίλυση αποριών
  • e- εξετάσεις & αξιολόγηση επίδοσης
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ2 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 

Το σεμινάριο διεξάγετε στις ΝΕΕΣ μας εγκαταστάσεις δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ (Λ.Συγγρού 68)

 

 

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος