Σεμινάριο Γυναικείας επιχειρηματικότηταςΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 16 ώρες


ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24%

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,24% για εργαζομένους επιχειρήσεων.


Σκοπός


Σκοπός του σεμιναρίου είναι ενισχύσει με πρακτικές μεθόδους, μεταφορά εμπειρίας και καθοδήγηση, γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες (υπάρχουσες ή εν εξελίξει) στην προσπάθεια τους για επιχειρηματική επιβίωση και ανάπτυξη μέσα σε ένα ανταγωνιστικό και κυρίως ανδροκρατούμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.


Απευθύνεται


Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες (υπάρχουσες ή εν εξελίξει). Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία, την εμπειρία, το επίπεδο μόρφωσης ή το αντικείμενο δραστηριότητας.


Εισηγητές


Παπαγαπίου Παναγιώτης

Εισηγητής είναι ο Παναγιώτης Παπαγαπίου ιδρυτής της ΕΠΑΘΛΟΝ Ε.Ε. (2005).  Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (Ο.Π.Α.) και συνέχισε με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Marketing και την Ψυχολογία της Συμπεριφοράς, ενώ έχει 20ετή εμπειρία ως ανώτατο στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Απέκτησε σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή αγορά της τεχνολογίας και των υπηρεσιών συν-εργαζόμενος με μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις. Είναι πιστοποιημένος NLP Coach (από το American Board of NLP) και μεταξύ άλλων εξειδικεύεται σε τεχνικές όπως : Creating your future technique ® , Body Language and Public speaking for Leaders, Transactional Analysis, Mastermind Performance, Personal Breakthrough και άλλες, έχοντας εμπειρία με πάνω από 5.000 ώρες ατομικών συνεδριών και ομαδικών εργαστηρίων καθοδήγησης. Έχει προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 3.500 στελέχη και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς της αγοράς, μέσα από ατομική ή ομαδική καθοδήγηση και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας , καινοτομίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης πωλήσεων. Eίναι Πιστοποιημένος και Βραβευμένος, Μέντορας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Business Mentors program 2013). Τέλος, εξειδικεύεται σε θέματα νέας επιχειρηματικότητας, εισαγωγής και εφαρμογής καινοτομίας και περιπτώσεις διάδοχων καταστάσεων (μετάβαση μιας επιχείρησης από μια παλαιότερη γενεά σε μια νεότερη).


Συνοπτικό Πρόγραμμα


 • Γιατί και που διαφοροποιείται η γυναικεία επιχειρηματικότητα;
 • Πως μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα η δράση μια γυναίκας επιχειρηματίας ακόμα και σε μια ανδροκρατούμενη αγορά.
 • Αντιμετώπιση προκλήσεων στην επικοινωνία για μια γυναίκα σε επιχειρηματικό περιβάλλον.
 • Βασικές αρχές marketing ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
 • Αξιολόγηση της αγοράς και της πραγματικής θέσης της επιχείρησης σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Αξιολόγηση της παρούσας κατάστασης και ποιότητας των επιλεγμένων (αν υπάρχουν) μέσων που χρησιμοποιούνται.
 • Μοντέλα αξιολόγησης της επένδυσης για τις προωθητικές ενέργειες και ενέργειες βελτιστοποίησης του ROI των ενεργειών.
 • Δημιουργία ρεαλιστικού και πρακτικού business/marketing/action plan βασισμένο στο πατενταρισμένο εργαλείο EPATHLON DEVELOPMEN MODEL.
 • Εισαγωγή καινοτομίας σε μια (παραδοσιακή και όχι μόνο) επιχείρηση.

          Αναφορές σε case studies από διάφορους κλάδους της Ελληνικής αγοράς.


ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 

Το σεμινάριο διεξάγετε στις ΝΕΕΣ μας εγκαταστάσεις δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ (Λ.Συγγρού 68)

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

 

Το υλικό δίνεται μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, στην οποία ο σπουδαστής αποκτά ατομικούς κωδικούς, με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το σεμινάριο παρέχεται με τις ακόλουθες μορφές :

 • Προγραμματισμένο τμήμα
 • E-learning
 • Ενδοεπιχειρησιακό
 • Tailor Made για εταιρείες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος