Η ΣΒΙΕ ΚΑΙ ΤΟ IST ΣΤΗΝ 9Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ‘‘ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ’’

Η ΣΒΙΕ ΚΑΙ ΤΟ IST ΣΤΗΝ 9Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ‘‘ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ’’

Ο όμιλος ΣΒΙΕ/IST COLLEGE έδωσε δυναμικά το «παρών» στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική και επιστημονική έκθεση «9η Διημερίδα + Έκθεση – Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας – 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

 

Τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα του IST College καθώς και τα ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου σε συνεργασία με την εταιρία ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε (Pharmacy management και επικοινωνία) παρουσίασαν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενημέρωσης σε πλήθος ενδιαφερομένων που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

 

Παράλληλα, καθηγητές και σπουδαστές του τομέα αισθητικής και φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ εντυπωσίασαν με τις δράσεις τους, παρακινώντας τους επισκέπτες της έκθεσης να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς!

 

Η αδιάλειπτη δραστηριότητα του οργανισμού στον τομέα της εκπαίδευσης και της υγείας από το 1967 έως σήμερα αποτελεί εγγύηση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων εξειδικευμένων προγραμμάτων τα οποία είναι εναρμονισμένα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

 

Η αναγνώριση από το σύνολο των επισκεπτών, του κύρους και της αξιοπιστίας της ΣΒΙΕ και του IST COLLEGE αποτέλεσε κυρίαρχο στοιχείο στον απολογισμό της συμμετοχής του οργανισμού στην έκθεση.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες τους σε προϊόντα τη φαρμακευτική εταιρία Laboratoires Pierre Fabre Greece, την εταιρία δερμοκαλλυντικών Frezyderm καθώς και την εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής & φροντίδας Septona!

 

O όμιλος ΣΒΙΕ/ΙST COLLEGE έχοντας συμβάλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επαγγελματιών με την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων εκπαίδευσης θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος σε κάθε σημαντική δράση που αντανακλά τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά εργασίας.