Ημερίδα για την Μαιευτική, την Αγωγή Υγείας & την Πρόληψη

Ημερίδα για την Μαιευτική, την Αγωγή Υγείας & την Πρόληψη

Tην Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο ημερίδας με τίτλο: “Μαιευτική, Συμβάλοντας στο Θαύμα της Ζωής”, την οποία οργανώσαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Οργανισμού μας IST College και ΣΒΙΕ,  είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε σημαντικές προσωπικότητες που μίλησαν στο κοινό για θέματα που αφορούν στην Μαιευτική, στην Αγωγή Υγείας και στην Πρόληψη.

Η Συγγραφέας και Ποιήτρια κα Αλκυόνη Παπαδάκη , ο κ. Στρατής Χατζηχαραλάμπους, Κοινωνιολόγος και  Πρόεδρος του τμήματος Αγωγής Υγείας και Πρόληψης του Υπουργείου Υγείας, η κα Ιωάννα Τασιοπούλου, Τομεάρχης Μαιευτικής στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο και η κα Κωνσταντίνα Νούσια, Ανεξάρτητη Μαία και Υπεύθυνη Μαία στο Κέντρο Μαιευτικής Βiobirth Vbac Academy ήταν μεταξύ των ομιλητών που συνεπήραν το κοινό με τις εισηγήσεις τους. 

Κεντρικός Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Δρ Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, Χειρουργός μαστού στον όμιλο ΡΕΑ και Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, ο οποίος μίλησε για «Το Δώρο του Εθελοντισμού στα Συστήματα Υγείας» και τις δράσεις της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας-Ιαση-Στήριξη, που υποστηρίζει γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των τμημάτων Νοσηλευτικής και Μαιευτικής του IST College.