Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υποτροφίας: Equal Society «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υποτροφίας: Equal Society «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Το IST College στηρίζοντας για μία ακόμη χρονιά την Equal Society και τη βραβευμένη δράση της«Σπουδάζω με Υποτροφία» προσέφερε για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22, μία υποτροφία για ένα από τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που υλοποιούνται στην Αθήνα, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού.  Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος το ενδιαφέρον των υποψηφίων που χαρακτηρίζονταν από υψηλό επίπεδο προσόντων,  ήταν ιδιαίτερα έντονο.

Στόχος του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία»  αλλά και του IST που όλα αυτά τα χρόνια το υποστηρίζει, είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, που αδυνατούν για διάφορους λόγους να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους, να έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση φοιτώντας με υποτροφία σε ακαδημαϊκά προγράμματα υψηλού κύρους.

Για την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, η Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών του IST College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, μετά τις διαδικασίες επιλογής υποτρόφων (κατάθεση δικαιολογητικών, short list και συνέντευξη) αποφάσισε να απονείμει την υποτροφία στην :

ΑΛΑΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ  του ΣΥΜΕΩΝ

Η κα Αλατά θα εγγραφεί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MBA Executive» που το IST College προσφέρει σε συνεργασία με το «IDRAC Business School» της Γαλλίας.

«Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει επικαιροποιημένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και είναι δομημένο με τρόπο που αντικατοπτρίζει τις ρεαλιστικές ανάγκες και προκλήσεις τόσο της εθνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς. Για τον λόγο αυτόν είναι το κατάλληλο πρόγραμμα όχι μόνο για τα εν ενεργεία στελέχη των επιχειρήσεων αλλά και για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους κάνουν να ενταχθούν και να διαπρέψουν στον τομέα τους. Είμαστε λοιπόν, πολύ χαρούμενοι που η φετινή Υπότροφος  του Προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» θα ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, διότι μέσω αυτού θα της ανοίξουν νέοι δρόμοι τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της διαδρομή, προσφέροντάς την εξειδίκευση που επιθυμεί.

Το όραμα του IST College  για σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας υποστηρίζει, επίσης, την δυνατότητα ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, ειδικά, όταν έχει να κάνει με ανθρώπους γεμάτους ενθουσιασμό, θέληση και επιμονή, που διεκδικούν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Έτσι, επειδή και φέτος το επίπεδο των υποψηφίων υποτρόφων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος, η Επιτροπή Χορήγησης Υποτροφιών αποφάσισε ότι θα προσφέρει μερική υποτροφία και στους δύο υποψηφίους που μπήκαν στην τελική λίστα κατάταξης, η οποία προσφέρει κάλυψη διδάκτρων ύψους70%.   Οι υποψήφιοι αυτοί είναι οι: ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΛΕΞΙΑ και ΛΙΑΣΚΟΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.  Τέλος, για όλους τους άλλους υποψηφίους, που διεκδίκησαν την υποτροφία, το IST προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακή τιμή διδάκτρων με έκπτωση ύψους 40%. Ελπίζουμε, ότι με τον τρόπο αυτό θα προσφέρουμε υποστήριξη και σε εκείνους τους υποψηφίους που έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση της υποτροφίας και θα τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Συγχαρητήρια στην κα Αλατά Αργυρούλα, την νέα μας υπότροφο, την οποία καλωσορίζουμε στη δυναμική εκπαιδευτική κοινότητα του IST College και ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία της Equal Society επιλέγοντας το IST College, ελπίζοντας πως με το κίνητρο που προσφέρουμε θα τους έχουμε κι εκείνους κοντά μας», δήλωσε η Managing Director του IST College κα Δάφνη Φουντουκάκου.

Σεμινάριο Ηγεσίας από την ZN Solutions

Σεμινάριο Ηγεσίας από την ZN Solutions

Περιγραφή

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας το πρώτο υβριδικό Σεμινάριο Ηγεσίας με βασικό εισηγητή τον κ. Νεκτάριο Ζήση, καθηγητή του IST College ο οποίος θα μας μιλήσει για θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, προσωπικής ανάπτυξης και απασχολησιμότητας.

Γιατί να ασχοληθώ με την ηγεσία;

Γιατί όλα πηγάζουν από την ηγεσία και όλα καταλήγουν σε αυτή! 

Όταν ένας οργανισμός ή μία εταιρεία επιτυγχάνει οφείλεται στην ηγεσία. Το ίδιο και όταν αποτυγχάνει. Όταν μία ομάδα επιτυγχάνει ή αποτυγχάνει πάλι οφείλεται στην ηγεσία. Το ίδιο συμβαίνει και σε μία οικογένεια.

“Η Ηγεσία σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιρροή. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο”.  Αυτή λοιπόν είναι η μαγική λέξη «επιρροή». 

Όλοι μας καθημερινά επηρεάζουμε αρκετούς ανθρώπους. Τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, την οικογένεια μας, τα παιδιά μας.
Για αυτό είναι σημαντικό να μάθουμε να ηγούμαστε σωστά. Να κατανοήσουμε τις βασικές αρχές και να τις εφαρμόσουμε. Πολλά πράγματα, τότε, μπορούν να αλλάξουν.

Οι κοινωνιολόγοι λένε, ότι ακόμη και ο πιο εσωστρεφής άνθρωπος θα ασκήσει επιρροή σε δέκα χιλιάδες άλλους ανθρώπους στη διάρκεια όλης της ζωής του. 

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν επηρεάζετε κάποιον… αλλά τι είδους επιρροή ασκείτε!

Πληροφορίες Διεξαγωγής Σεμιναρίου

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, 11:15 π.μ έως 16:15 μ.μ.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

στο IST College (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 68, Αθήνα 117 42) για περιορισμένες θέσεις καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω της πανδημίας. Να σημειωθεί πως το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης ακολουθώντας όλες τις διατάξεις, τους νόμους και τους κανόνες που θα ισχύουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου.

 • μέσω ZOOM Live Streaming

Σκοπός Σεμιναρίου

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει και να βελτιώσει τις ηγετικές δεξιότητες οποιουδήποτε, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Απευθύνεται

Ομιλητές

Ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions.

Πιστοποιημένος Coach-Speaker-Trainer σε θέματα ηγεσίας από τον παγκόσμιο οργανισμό ηγεσίας John Mawxell Team

Προπονητής ποδοσφαίρου και Ομοσπονδιακός τεχνικός Εθνικής ομάδας Κωφών

Φαρμακοποιός- Certified Health & Wellness Coach & Evidence-based Coach

ZN Solutions Speaker & Training Specialist

Πιστοποιημένη εναλλακτική θεραπεύτρια Reiki 3ου βαθμού

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Νέα Ακαδημαϊκή Συνεργασία του IST και του Wiley Group

Νέα Ακαδημαϊκή Συνεργασία του IST και του Wiley Group

Τo IST College διανύοντας το 32ο έτος λειτουργίας του στον χώρο της εκπαίδευσης και πιστό στη φιλοσοφία του για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, ανακοινώνει τη νέα ακαδημαϊκή συνεργασία του με το Wiley Group, έναν διεθνούς κύρους εκπαιδευτικό και ερευνητικό φορέα με πάνω από 70 σπουδαία πανεπιστήμια του εξωτερικού στο portfolio του, όπως το University of Bath, το University of Glasgow κα.

H εν λόγω νέα συνεργασία στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές να έχουν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία μέσω σπουδαίων πανεπιστημίων και εξαιρετικών προγραμμάτων σπουδών, καλλιεργώντας παράλληλα τις δεξιότητες εκείνες που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους!

Το Wiley Group δίνει τη δυνατότητα σε ερευνητές, φοιτητές, πανεπιστήμια και σε εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Για πάνω από 200 χρόνια βοηθάει ανθρώπους και οργανισμούς να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να πετύχουν. Μέσω των προγραμμάτων του, αναπτύσουν ψηφιακές λύσεις εκπαίδευσης, μάθησης, αξιολόγησης και πιστοποίησης ώστε να βοηθήσουν τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις και τα άτομα να μετακινηθούν μεταξύ της εκπαίδευσης και της απασχόλησης και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους.

Η αποστολή τους είναι να βοηθούν τους ανθρώπους να πετυχαίνουν, σε όποιο στάδιο της εκπαίδευσής τους ή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και αν βρίσκονται!

“We believe that the most successful people never stop learning” Wiley Group

IST announces its new educational collaboration with FIGS Education Group

IST announces its new educational collaboration with FIGS Education Group

In an increasingly interactive, complex and globalized economy, FIGS prepare students to develop and manage new business models and to challenge existing paradigms. 

Their core values are based on the belief that there can be no lasting economic success without social success. 

FIGS educational project is built on strong values: Humanism, Entrepreneurship and Professionalism. 

With over 25,000 students and 100.000 AlumniFIGS education group stands out as a leader in private education in France. 

FIGS Education embraces 22 schools with decades of experience offering over 100 programs within their 10 campuses. 

FIGS offers a wide range of undergraduate and postgraduate programs, taught in French or English in many fields of study: Marketing, Management, International Relations, Human Resources, Finance, Communication and Media, Tourism, Computer Sciences, Design, Environment, Fashion & Luxury. 

All programs include hands-on training, practical experience and internships – everything you’ll need for a bright future. 

A new strategic collaboration with the Berlin School of Business and Innovation (BSBI)

A new strategic collaboration with the Berlin School of Business and Innovation (BSBI)

Independent Studies of Science and Technology (IST) is proud to announce another strategic collaboration with the Berlin School of Business and Innovation (BSBI) to deliver undergraduate and postgraduate programmes in Athens. These collaborations will allow students to experience multi-city learning by starting their degree in the historic city of Athens and finalising their studies in Germany.

As global learning becomes increasingly popular, study abroad programmes offer the ideal opportunity for students to explore different parts of the world while enhancing their subject knowledge and boosting their prospects.

With enterprise, leadership and success at its heart, BSBI and IST are constantly striving to expand their programme portfolio and to develop new opportunities that will equip students with the skills needed to acquire a successful career in a global market.

Προκήρυξη Υποτροφίας

Προκήρυξη Υποτροφίας

Το IST College στο πλαίσιο συνεργασίας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Axion Hellas» προσφέρει μία υποτροφία, πλήρους φοίτησης, σε προπτυχιακά προγράμματα (Bachelors), τριετούς διάρκειας, σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2020-21 ή απόφοιτους Λυκείου, σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας.

H Axion Hellas, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, έχει αποστολή την ανάπτυξη και την προώθηση του κοινωνικού, πνευματικού, πολιτιστικού και επαγγελματικού επιπέδου της ζωής των πληθυσμών που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας, μέσω της προσφοράς προληπτικής ιατρικής, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων και έργων υποδομής. Μέσω της υποτροφίας του IST College έχει κύριο στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε ένα μαθητή / μαθήτρια να σπουδάσει το αντικείμενο του ενδιαφέροντος του και να επιστρέψει στο τόπο του με περισσότερες γνώσεις, εμπειρίες και ιδέες.

H προκήρυξη των υποτροφιών έχει αναπτυχθεί για την υποστήριξη οικονομικά ασθενέστερων τελειόφοιτων μαθητών λυκείου, προκειμένου ανεμπόδιστα να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές στο αντικείμενο που επιθυμούν και γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Επενδύουμε στα ταλέντα μας και στις δεξιότητές μας: Το κλειδί για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Brand yourself, brand your future».

Οι υποτροφίες αφορούν στα παρακάτω προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην Αθήνα από το IST College σε συνεργασία με το Glyndwr University της Μεγ. Βρετανίας:

 •   BA Business

 •   BA Hospitality Tourism and Event Management

 •   BSc Computer Science

 •   BSc Psychology

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την (1) υποτροφία υποβάλλοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής τους στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του κολλεγίου (www.ist.edu.gr).

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να είναι Απόφοιτοι Λυκείου ή Μαθητές της Γ’ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2020-2021 (ώστε στο τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου). Η υποτροφία θα δοθεί με επιλογή, βάσει των κριτηρίων και των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην ενότητα: «Κανονισμός – Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Επιλογή της (1) Προπτυχιακής Υποτροφίας» και οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν σε συνέντευξη με την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποτροφιών, εφόσον κληθούν.

Η καταληκτική ημερομηνία της αίτησης συμμετοχής και όλων των σχετικών δικαιολογητικών είναι η 15η Ιουλίου 2021.

Τα ονόματα των δικαιούχων υποτρόφων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του IST College www.ist.edu.grστις 31 Ιουλίου 2021.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο IST College στο τηλέφωνο : 210-4822222, στην κα Άννυ Μπάβα και στην ιστοσελίδα www.ist.edu.gr

Σύντομη Παρουσίαση του IST College – Independent Studies of Science and Technology

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Το IST σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.
Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρονται ανοιχτά σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες ώστε το IST να αποτελεί την ιδανική επιλογή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:

 •   Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες

 •   Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές

 •   Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική

  Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία

Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) και την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Ο.Π.Α.Π.

To IST Χορηγός Βραβείου στον 27ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό

To IST Χορηγός Βραβείου στον 27ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 27ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός με θέμα «Νέα επιχειρηματική Ελλάδα: startups, καινοτομία, εξωστρέφεια». Στο Διαγωνισμό-θεσμό φέτος συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητών από πολυάριθμα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πρωτότυπες εργασίες τους.

Η ανακοίνωση των βραβείων προβλήθηκε σε video στο κανάλι του economia Group στο YouTube την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021.

Η βαθμολόγηση των εργασιών έγινε από την Επιτροπή Αξιολόγησης, την οποία αποτέλεσαν οι:

 • Ιωάννα – Σαπφώ Πεπελάση: Ομότιμη Kαθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Ιωάννη Καλογήρου: Ομότιμο Kαθηγητή Τεχνολογικής Οικονομικής & Βιομηχανικής Στρατηγικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
 • Αρίστο Δοξιάδη: συνέταιρο στο Big Pi

& ο Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου economia, ο οποίος  είχε το ρόλο του Ειδικού Συμβούλου στη διαδικασία αξιολόγησης.

To IST πιστό στη φιλοσοφία του για τη Δια Βίου Εκπαίδευση και τη στήριξη της Nεανικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας φέτος δώρισε:

 • Μια πλήρη υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑαξίας 9.200€ και
 • Μια πλήρη υποτροφία σε ένα από τα προγράμματα Diplomasαξίας 1.300€

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε σε συνεργασία με τη Νομική Βιβλιοθήκη, υπό την αιγίδα του ΙΟΒΕ, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, του ΣΕΒ και της ΕΕΝΕ.

Υποστηρικτές χορηγοί ήταν oι εταιρείες Eastern Mediterranean Maritime, Bahas Gramatidis & Partners και KPMG.

Κύριος χορηγός επικοινωνίας ήταν τα Φοιτητικά Νέα και χορηγοί επικοινωνίας η Καθημερινή, το Μανιατάκειον Ίδρυμα, το Skywalker, ο Στέντορας, το Επιχειρώ και το Youth Entrepreneurship Club.

Το βίντεο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Ο Τόμος με τις Βραβευμένες Εργασίες είναι διαθέσιμος σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Για να δείτε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου, πατήστε εδώ.

California Metropolitan University

California Metropolitan University

To Πανεπιστήμιο California Metropolitan University με την υποστήριξη της Διεθνούς Συμμαχίας για Επαγγελματίες Επιχειρήσεων (IABP) των ΗΠΑ και του Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE) της Πολιτείας της California,  παρέχει εξαιρετικά προσιτά προγράμματα σχεδιασμένα από την ίδια την αγορά, για την ένταξη στο IABP με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων από παγκόσμια κλίμακα κορυφαίων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων

Το CMU παρέχει διεθνούς κύρους προγράμματα σπουδών που έχουν σχεδιαστεί με βάση τη βιωματική μάθηση για επαγγελματίες και επιχειρηματίες και προσφέρει σύγχρονες επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να παραμένουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοί του ανταγωνιστικοί στη συνεχώς μεταβαλλόμενη, διεθνή αγορά εργασίας.

Παρακάτω θα βρείτε links σχετικά με τα πρόσφατα νέα και τις εκδηλώσεις του California Metropolitan University:

 • Live webinar with Rick Sittig, the voice behind Jack in the Box and producer of more than 400 commercials for various multinational companies.

    https://cmu.ac/news/live-webinar-with-rick-sitting-the-jack-in-the-box/

    Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=UD8JU8uQeiw&t=7s

 • Beau Berman, award-winning reporter joins CMU’s first graduation.

    https://cmu.ac/events/beau-berman-joins-california-metropolitan-universitys-first-graduation-ceremony/

    https://cmu.ac/events/cmu-hosts-cnn-contributor-ryan-patel/

    Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dFsUyp7hiwk&t=2s