Οι Φοιτητές του ESDES Business School της Λυών (ULCy) Ολοκλήρωσαν το Ακαδημαϊκό τους Εξάμηνο στο IST College

Οι Φοιτητές του ESDES Business School της Λυών (ULCy) Ολοκλήρωσαν το Ακαδημαϊκό τους Εξάμηνο στο IST College

Το ακαδημαϊκό τους εξάμηνο στο IST College είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι φοιτητές του ESDES Business School του Catholic University of Lyon στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Ιδρυμάτων.

Οι φοιτητές από τη Γαλλία βρέθηκαν στην Αθήνα από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2022 και ολοκλήρωσαν το “Semester Abroad”, όπως ονομάζεται η δράση του Πανεπιστημίου κατά την οποία οι φοιτητές του ESDES έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του εξαμήνου τους σε συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Κατά την παραμονή τους συμμετείχαν επίσης σε δραστηριότητες του IST, παρακολούθησαν Guest Lectures παλιών αποφοίτων του IST που πλέον ακολουθούν τη δική τους επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, και επισκέφθηκαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Τέλος, επισκέφθηκαν το πανέμορφο Ναύπλιο για την αποχαιρετιστήρια εκδρομή τους.

Στο βίντεο περιγράφουν οι ίδιοι την εμπειρία τους.

Κι εμείς χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε και ελπίζουμε να συναντηθούμε ξανά σύντομα!

Η Συνεργασία IST College & Lyon Catholic University (CULy)

To CULy είναι ένα ίδρυμα με βαθιά παράδοση αφού ιδρύθηκε το 1875. Η μακρόχρονη πορεία του το καθιστά ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει μια ευρεία επιλογή προγραμμάτων, αλλά και άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Ο διεθνής προσανατολισμός είναι βασική προτεραιότητα του CULy καθώς υποστηρίζει ενεργά δράσεις ανταλλαγής φοιτητών.

Το ESDES είναι κορυφαία Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων που έχει ιδρυθεί εδώ και 30 χρόνια από το CULy. Το 2022 οι ίδιοι οι φοιτητές, μέσω του ChoosemyCompany ανέδειξαν το ESDES ως την 4η καλύτερη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Γαλλία.

Δείτε περισσότερα για το CULy & το ESDES ΕΔΩ.