Κοπή της Πίτας των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

Κοπή της Πίτας των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

Το Σάββατο 19/2/2022, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Κοπή της Πίτας για τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του IST College. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές μαζί με το Διοικητικό Προσωπικό είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στο διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο «Διαχείριση Εργασιακού Stress – Η ενσυνειδητότητα (mindfulness) στο γραφείο και το σπίτι!» από την Υπεύθυνη του Τμήματος Ψυχολογίας κα Νίκη Χριστούλη και να παρακολουθήσουν την ομιλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Yalco SA, κ. Σωκράτη Κωνσταντίνου, με τίτλο «Η Επιτυχία είναι Επιλογή!»

Η ομιλία της κας Χριστούλη αποτέλεσε μια ευγενική υπενθύμιση για τη σημασία που έχει να εστιάζουμε την προσοχή μας στο εδώ και το τώρα, ενώ κατά τη διάρκεια της εμπνευστικής ομιλίας του κ. Κωνσταντίνου, συνειδητοποιήσαμε πως το mindfulness ακόμη και στις δύσκολες επιχειρηματικές στιγμές, μας βοηθάει να παραμείνουμε πιστοί στα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας με ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε και όσα επιλέγουμε να επιτύχουμε!

Μετά την ολοκλήρωση των δύο ομιλιών πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων για τους φοιτητές, με την ευγενική υποστήριξη της WIND, της Frezyderm, του Kallichoron Art Boutique στην Αστυπάλαια και του Phi Simple Living Quarters στη Ζάκυνθο. Πιο συγκεκριμένα τα δώρα που κληρώθηκαν ήταν ένα smartphone Samsung Galaxy από τη WIND, δύο πακέτα περιποίησης και φροντίδας από τη Frezyderm, μια τριήμερη διαμονή για 2 άτομα από το Kallichoron Art Boutique στην Αστυπάλαια και μια διήμερη διαμονή έως 4 άτομα από το Phi Simple Living Quarters στη Ζάκυνθο.

Το IST College πιστό στη φιλοσοφία και το όραμά του για διασύνδεση της εκπαίδευσης και της γνώσης με την αγορά εργασίας συνεχίζει να καλλιεργεί τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη και προσκαλώντας κορυφαία στελέχη των σύγχρονων επιχειρήσεων δημιουργεί μια κοινότητα η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες της αγοράς, φιλόδοξους startuppers και ενθουσιώδεις φοιτητές!