Στρατηγική συνεργασία Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής Ε.Φ.Ε.Ε.Α και IST COLLEGE

Στρατηγική συνεργασία Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής Ε.Φ.Ε.Ε.Α  και IST COLLEGE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύναψη στρατηγικής συνεργασίας ανακοινώνουν η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής         (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) και το IST COLLEGE με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και της οικονομίας γενικότερα μέσω της γνώσης.

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. η παλαιότερη και μεγαλύτερη Ένωση Φοροτεχνικών στην Ελλάδα η οποία είναι δίπλα σε κάθε Λογιστή – Φοροτεχνικό, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας του επί σειρά ετών, έχει καθιερώσει τα προγράμματα ΛΑΕΚ για τους εργαζομένους των γραφείων των συναδέλφων, παράλληλα με τις πολυπληθείς ημερίδες που διοργανώνει όλα αυτά τα χρόνια για την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων.

Το IST είναι ένα πολυδύναμο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα, εναρμονισμένα με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Η στρατηγική συμμαχία των δύο φορέων σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής με αμοιβαία οφέλη, επενδύοντας σε στοχευμένες καινοτόμες δράσεις  που προάγουν την μέσω της εξειδικευμένης εκπαίδευσης επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

Μέσα από αυτή την συνεργασία τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., καθώς και μέλη άλλων ενώσεων μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σε όλη την επικράτεια και οι οικογένειες τους, θα έχουν προνομιακή τιμολογιακή πολιτική στα προγράμματα της IST.

Για την Ε.Φ.Ε.Ε.Α
Δημήτρης Τσομόπουλος – Πρόεδρος Δ.Σ

Για το IST College
Ιωάννης Μηναδάκης – Δ/ντης Οικονομικών& Διοικητικών Υπηρεσιών