ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: BIG DATA & INTERNET OF THINGS

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: BIG DATA & INTERNET OF THINGS

Μια διαφορετική και ιδιαίτερα χρηστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017. Η Ημερίδα, που συνδύαζε με επιτυχία την επιστήμη της Πληροφορικής με τον κλάδο της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αίθριο του IST College και έφερε τον τίτλο «Big Data & Internet of Things: Χρησιμότητα, Παραδείγματα και Προκλήσεις στον Κόσμο των Επιχειρήσεων και της Βέλτιστης Διαδικασίας Λήψης Αποφάσεων».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποιοτικές και στοχευμένες εισηγήσεις, αρκετά διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Η διαφοροποίηση αυτή βασίστηκε τόσο στα καινοτόμα στοιχεία που εμπεριείχαν όσο και στο «διαδραστικό» χαρακτήρα των εισηγήσεων με το κοινό.

Το IST College συνεχίζει, εδώ και δεκαετίες, να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και κοινωνικό επίπεδο. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ενεργής συμβολής για την έξοδο από τη κρίση, το IST διοργανώνει ανοικτές δράσεις (με ελεύθερη είσοδο), που στοχεύουν στην προώθηση γνώσης, καθώς και σύγχρονων εργαλείων και μεθόδων, τόσο για ιδιώτες όσο και για οργανισμούς.