Το IST College χορηγός της Αίθουσας Βιωματικών Προγραμμάτων «Αδαμάντιος Κοραής» του Πολεμικού Μουσείου

Το IST College χορηγός της Αίθουσας Βιωματικών Προγραμμάτων «Αδαμάντιος Κοραής» του Πολεμικού Μουσείου

Την   Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017,  πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Αίθουσας Βιωματικών Προγραμμάτων Πολεμικού Μουσείου «Αδαμάντιος Κοραής». Τα εγκαίνια έγιναν  από τον Αντιναύαρχο (ΠΝ) ε.α, Πρόεδρο του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου Αθανάσιο Παναγόπουλο και τον Δρ. Δρακούλη Φουντουκάκο,  εκ των συνιδρυτών του Ομίλου IST CollegeΣΒΙΕ. 

Το IST College και η ΣΒΙΕ ως χορηγοί υλοποίησης της ιδέας της δημιουργίας της «Αίθουσας Βιωματικών Προγραμμάτων Πολεμικού Μουσείου» ανέλαβαν  :

  1. Την επισκευή και τον εξοπλισμό της αίθουσας με στόχο την υποδοχή και την απασχόληση μαθητών σε δημιουργική εργασία και διαλέξεις.
  2. Την παροχή εντύπου και λοιπού αναλωσίμου υλικού για την κάλυψη των προβλεπομένων θεματικών προγραμμάτων,  για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος.
  3. Την παραγωγή προωθητικού εντύπου, το περιεχόμενο του οποίου επιμελήθηκε το Πολεμικό Μουσείο, το οποίο θα αφορά στα εν λόγω θεματικά προγράμματα.
  4. Την παροχή τεσσάρων υποτροφιών για δωρεάν φοίτηση σε δύο προπτυχιακά και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα του IST College και της ΣΒΙΕ σε παιδιά  του  στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού (ε.ε. και ε.α.) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το εκπαιδευτικό έτος (2016 – 2017) 
  5. Την δωρεάν προμήθεια αριθμού Η/Υ, παλαιοτέρων μοντέλων, στο Πολεμικό Μουσείο.

Στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους  με αναμνηστική πλακέτα, από τον Αντιναύαρχο (ΠΝ) ε.α Πρόεδρο του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου, κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο, ο Δρ. Δρακούλης Φουντουκάκος  για το IST  College και ο Δρ.Νίκος Καστρινάκης για την ΣΒΙΕ.