Το IST College βραβεύεται για την κοινωνική προσφορά του και την υποστήριξη στο πρόγραμμα «σπουδ@ζω με υποτροφία» της Εqual Society!

Το IST College βραβεύεται για την κοινωνική προσφορά του και την υποστήριξη στο πρόγραμμα  «σπουδ@ζω με υποτροφία»  της  Εqual Society!

Σε μία σεμνή αλλά έντονα συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος, το IST College βραβεύθηκε από την Equal Society για το κοινωνικό του πρόσωπο και τη συνεχή και έμπρακτη υποστήριξή του στο πρόγραμμα της Equal Society «σπουδ@ζω με υποτροφία». 

Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Δάφνη Φουντουκάκου, Γενική Διευθύντρια του IST College, που συγκινημένη για αυτήν τη διάκριση δήλωσε: «Το IST College στηρίζει την Equal Society σε αυτό της το έργο όλα τα χρόνια, από την έναρξη του προγράμματος, προσφέροντας υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαία Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.  Για εμάς είναι σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις και να επηρεάζεις θετικά τη ζωή όσων σε εμπιστεύονται.  Στην πραγματικότητα, το βραβείο δεν είναι για το IST αλλά για όσους θέλησαν να αλλάξουν και  να κυνηγήσουν το όνειρο τους για ποιοτική εκπαίδευση και ένα καλύτερο αύριο.

To πρόγραμμα «σπουδ@ζω με υποτροφία» που διοργανώνεται φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά, εξασφαλίζει την παροχή υποτροφιών σε συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους ικανότερους αλλά οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας με δίψα για γνώση και όραμα για εξέλιξη.

Το IST είναι πρωτοπόρο στην ενθάρρυνση  της επιχειρηματικότητας, την προώθηση  της καινοτομίας, και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων στους φοιτητές του ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας. Με ακαδημαϊκά προγράμματα κορυφαίων πανεπιστημίων, εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εδώ και 30 χρόνια, το IST College, με συνέπεια και κύρος, προσφέρει bachelor και masters αλλά και διετή προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και πιστοποιημένα σεμινάρια δια βίου μάθησης που αποτελούν για τους αποφοίτους του το διαβατήριο για την αγορά εργασίας της Ελλάδας και του εξωτερικού ή για το οικοσύστημα των start ups.