ULCy – Lyon Catholic University

Το UCLy (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών) ιδρύθηκε το 1875 και συνδυάζει το σεβασμό στη Χριστιανική Κληρονομιά με ένα πνεύμα εξωστρέφειας. Παρακολουθώντας στενά τις κοινωνικές εξελίξεις, το UCLy εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας νέα προγράμματα που συνδυάζουν τις επιστημονικές δεξιότητες με μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Παρέχει 130 μαθήματα κατάρτισης (Bachelor, Master, Διδακτορικό) σε τομείς όπως: Οικονομικές Επιστήμες & Διοίκηση, Θετικές Επιστήμες & Βιοτεχνολογία, Γλώσσα και Λογοτεχνία, Νομικές, Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Φιλοσοφία, Ψυχολογία & Εκπαίδευση, Θεολογία και Εκκλησιαστικές Σπουδές. Το πανεπιστήμιο προάγει την μάθηση με στόχο την επιτυχία των συμμετεχόντων παρέχοντας μαθήματα Προσωπικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης που περιλαμβάνονται στα προγράμματά του, μικρό αριθμό φοιτητών σε κάθε τάξη και εξαίρετη ατομική υποστήριξη για τους φοιτητές του. Διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με τον επιχειρηματικό κόσμο και παρέχει θέσεις πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις σε όλα τα προγράμματά του. Έχοντας διεθνή προσανατολισμό, το ULCy συνεργάζεται με 300 πανεπιστήμια σε περισσότερες από 61 χώρες, καλωσορίζει 1300 ξένους φοιτητές κάθε χρόνο. Προσφέρει στους μαθητές του την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό και ενθαρρύνει τη διαπολιτισμική σύνδεση συνδέοντας τους εισερχόμενους διεθνείς φοιτητές με φοιτητές του ULCy ώστε να τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν στη Λυών.

ESDES Lyon Business School

Το ESDES Lyon Business School είναι μια κορυφαία Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, μέλος του Conférence des Grandes Écoles (CGE) και διαπιστευμένη από το EFMD Global (European Foundation for Management Development Global), το AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) και το BSIS (Business School Impact System).

Βασισμένο στο αγγλοσαξονικό μοντέλο, το ESDES είναι μια Επιχειρησιακή Σχολή στην καρδιά ενός μεγάλου Πανεπιστημίου: του UCLy (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών). Οι φοιτητές του επωφελούνται από τις κοινές πανεπιστημιουπόλεις στη Λυών και το Annecy, καθώς και από μια πληθώρα εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εμπειριών αφού βρίσκονται σε άμεση επαφή με τις σχολές Νομικής, Φιλοσοφίας και Θετικών Επιστημών. Το ESDES προετοιμάζει φοιτητές και επαγγελματίες, μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης ώστε να είναι ικανοί να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία και μια ισχυρή οικονομία με βιώσιμο τρόπο σε ένα ψηφιοποιημένο και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

Όντας μια κοσμική και διεθνής Σχολή, το ESDES καλωσορίζει κάθε χρόνο φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει είναι τα εξής: Bachelor in Global Business Development, Master in International Business Administration, Master in International Supply Chain Management, Master in Marketing and Digital Business, MSc Circular Economy and Sustainable Innovation.

Collège de Paris

Το Collège de Paris είναι ένα ιδιωτικό Εκπαιδευτικό  Ίδρυμα που ιδρύθηκε το 2011 από τους OIivier και Nicolas de Lagarde με αποστολή “να κάνει την αριστεία προσιτή μέσω μιας κοινότητας σχολείων”.

Τα Προγράμματα που προσφέρει είναι τα εξής: Bachelor in Business Administration, Ms Culinary Arts & Management, Ms Digital Management of Tourism & Hospitality, Ms Information Technology, Ms in Fashion and Luxury Goods Management, Ms in Food and Beverage Management, Ms in International Management , Global MBA, Διδακτορικό Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το Collège de Paris είναι παρόν ή αντιπροσωπεύεται σε κάθε μεγάλη μητροπολιτική περιοχή της Γαλλίας μέσω περισσότερων από 20 παραρτημάτων και 140 εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη τη Γαλλία. Κάθε χρόνο υποδέχεται 10.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 25% ξένων φοιτητών. Αριθμεί 25.000 εκπαιδευόμενους που είναι εγγεγραμμένοι στη δια βίου εκπαίδευση και εξασφαλίζει διεθνή παρουσία μέσω 10 γραφείων στο εξωτερικό και περισσότερων από 400 διεθνών γραφείων συμβούλων εκπαίδευσης.

Τα ιδρύματά του Collège de Paris μοιράζονται 3 βασικές αξίες:

 1. Την Αριστεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Τα σχολεία-μέλη του είναι όλα αναγνωρισμένα στον τομέα της εξειδίκευσής τους και προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο πρόσβασης σε εργασία για τους υποψηφίους. Όλα τα προγράμματα οδηγούν σε πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το κράτος ή από διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης.
 2. Το Διεθνή Προσανατολισμό: Τα προγράμματά του έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλωσορίζουν διεθνείς φοιτητές και να επιτρέπουν στους Γάλλους φοιτητές να κάνουν την πρακτική τους άσκηση ή μέρος της εκπαίδευσής τους στο εξωτερικό. Οι διδακτικό προσωπικό του είναι εκπαιδευμένο στο να διδάσκει σε πολυπολιτισμικές και πολυγλωσσικές ομάδες.
 3. Την Εξατομικευμένη υποστήριξη για την απασχολησιμότητα: Επειδή κάθε Κύκλος Σπουδών αντιστοιχεί σε μια προσωπική φιλοδοξία, όλοι οι φοιτητές του Collège de Paris επωφελούνται από εξατομικευμένη υποστήριξη. Η επιτυχία όλων – πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκπαίδευση – βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης του ιδρύματος. Οι αποκλειστικές υπηρεσίες τοποθέτησης θέσεων εργασίας παρέχουν ατομική βοήθεια σε όλους τους υποψηφίους.

Καθώς μία από τις θεμελιώδεις αξίες του ιδρύματος είναι ο Διεθνής Προσανατολισμός του, τα σχολεία του έχουν σχεδιαστεί για να υποδέχονται φοιτητές από όλο τον κόσμο και να στηρίζουν τη διεθνή κινητικότητα φοιτητών και επαγγελματιών.

Τhe International Telematic University UNINETTUNO

Το Berlin School of Business and Innovation (BSBI) βρίσκεται σε ακαδημαϊκή συνεργασία με το International Telematic University UNINETTUNO, για να προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών που παραδίδονται στην πανεπιστημιούπολη του Belin, επικυρωμένα επίσης από το UNINETTUNNO. Το UNINETTUNO, ιδρύθηκε το 2005 και απονέμει προπτυχιακά πτυχία, πτυχία εξειδίκευσης, μεταπτυχιακά πτυχία και διδακτορικά/ερευνητικά  πτυχία αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο.

Το UNINETTUNO είναι ένα Πανεπιστήμιο το οποίο παρέχει εξ αποστάσεως εκπαίδευση η οποία βασίζεται στη συνεργασία που έχει συνάψει με κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης, του Αραβικού Κόσμου, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ασίας. Οι συνεργασίες με ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, από όλο τον κόσμο, επιτρέπουν στο UNINETTUNO να παρέχει μια ευρύτερη και μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία έχει τις βάσεις της σε ένα επιστημονικό ψυχοπαιδαγωγικό μοντέλο το οποίο προήλθε ύστερα από 20 έτη έρευνας. Χάρη στη χρήση νέων τεχνολογιών και του καταξιωμένου ακαδημαϊκού προσωπικού από μερικά από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το UNINETTUNO προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία βασισμένη στην ποιότητα, την ευελιξία και την καινοτομία.

Berlin School of Business and Innovation (BSBI)

Το Berlin School of Business and Innovation (BSBI) βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου στην Potsdamer Strasse. Κάθε πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάση τρεις αρχές – επιχειρηματικότητα, ηγεσία και επιτυχία – γι’ αυτό κάθε πρόγραμμα επικεντρώνεται στη βελτίωση των πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων και στην κατανόηση του σχετικού κλάδου. Οι φοιτητές λαβαίνουν τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επαγγελματική τους επιτυχία, καθώς και όλη την απαραίτητη υποστήριξη από καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, οι οποίοι επικεντρώνονται στη σύνδεση με την αγορά εργασίας και βρίσκονται στην κορυφή του τομέα τους. Επίσης, έχουν την ευκαιρία να λάβουν εκτεταμένη υποστήριξη σχετικά με τη μελλοντική τους σταδιοδρομία μέσω εκτεταμένης καθοδήγησης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

Το Berlin School of Business and Innovation (BSBI) είναι μέλος της Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), έχει ανακηρυχθεί επίσημος φορέας, με δικαίωμα υπογραφής, της παγκόσμιας πρωτοβουλίας United Nations – Principles for Responsible Management Education’ (UN-PRME), μέλος της Business Graduates Association (BGA) και αδελφό ίδρυμα της Association of MBAs (AMBAs).

ISM EDUCATION

Ο φορέας ISM EDUCATION του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι ένας από τους ιστορικότερους και εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης, αναπτύσσοντας προγράμματα για τους επαγγελματίες των πωλήσεων. Από το 1911 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του, το Ινστιτούτο έχει ως στόχο να θέτει τις βάσεις των προτύπων, της ηθικής και των βέλτιστων πρακτικών σχετικά με θέματα πωλήσεων.  Ως οργανισμός απονομής Professional Qualifications στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναγνωρισμένος από τo OFQUAL, ο ISM Education είναι σε θέση να παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου, απαραίτητες σε όλα τα στάδια της καριέρας ενός επαγγελματία.

EC-Council

Το International Council of E-Commerce Consultants, επίσης γνωστό ως EC-Council, είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός τεχνικής πιστοποίησης της κυβερνοασφάλειας στον κόσμο. Λειτουργεί σε 145 χώρες παγκοσμίως και είναι ο ιδιοκτήτης και προγραμματιστής των παγκοσμίου φήμης πιστοποιήσεων Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI), Certified Security Analyst (ECSA), License Penetration Testing (Practical). Έχει εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει πάνω από 200.000 επαγγελματίες ασφάλειας πληροφοριών παγκοσμίως που έχουν επηρεάσει τη νοοτροπία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αμέτρητων οργανισμών σε όλο τον κόσμο.

Τα προγράμματα πιστοποίησης αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο και έχουν λάβει εγκρίσεις από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ μέσω του νομοσχεδίου Για του Μοντγκόμερι GI, της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της Κυβέρνησης των ΗΠΑ (NSA) και της Επιτροπής Συστημάτων Εθνικής Ασφάλειας (CNSS).

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Συμβούλιο EC-Council πληροί τα πρότυπα εκπαίδευσης 4011, 4012, 4013A, 4014, 4015 και 4016 για επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών και έχει λάβει διαπίστευση από το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων (ANSI) και εκδίδει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:

 • Certified Ethical Hacking (CEH)
 • Network Security Administrator (ENSA)
 • Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI)
 • Disaster Recovery Professional (EDRP)
 • Certified Security Analyst (E|CSA)
 • Licensed Penetration Tester (LPT)

CISCO Networking Academy

Το Cisco Networking Academy είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που παρέχει η εταιρεία CISCO με προσανατολισμό στις τεχνολογίες της Πληροφορίας και των επικοινωνιών (ICT). Δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν τα προγράμματά του να αποκτήσουν τις γνώσεις που απαιτούνται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και τους παρέχει όλα τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στο χώρο των Πληροφορικής και της Κυβερνοασφάλειας.

To Cisco Networking Academy είναι κυρίως e-Learning πρόγραμμα. H ύλη και οι εξετάσεις του είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η Cisco και μερικές από τις πιστοποιήσεις είναι Cisco-Certified Design Associate (CCDA) Cisco Certified Network Associate (CCNA) όπως παρακάτω:

 

 • CCNA Routing and Switching
 • CCDA
 • CCNA Cloud
 • CCNA Collaboration
 • CCNA CyberOps
 • CCNA Industrial
 • CCNA Security
 • CCNA Service Provider
 • CCNA Wireless

International Information System Security Certification Consortium (ISC)²

To (ISC)² ιδρύθηκε το 1989 και είναι το μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό σώμα μελών πιστοποιημένων επαγγελματιών πληροφορικής και ασφάλειας λογισμικού σε όλο τον κόσμο, με σχεδόν 110.000 μέλη σε περισσότερες από 160 χώρες.

 

Παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως Χρυσό Πρότυπο, (ISC)² εκδίδει τις παρακάτω πιστοποιήσεις:

 

 • Certified Information Systems Security Professional (CISSP®)
 • Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP®)
 • Certified Cyber Forensics Professional (CCFPSM)
 • Certified Cloud Security Professional (CCSPSM)
 • Certified Cloud Security Professional (CCSPSM)
 • HealthCare Information Security and Privacy Practitioner (HCISPPSM)
 • Systems Security Certified Practitioner (SSCP®)

 

Οι πιστοποιήσεις (ISC)² είναι από τις πρώτες πιστοποιήσεις τεχνολογίας πληροφοριών που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου ISO/IEC 17024, ενός παγκόσμιου σημείου αναφοράς για την αξιολόγηση και την πιστοποίηση του προσωπικού.

IEFT School of Tourism

Το IEFT School (L’ Ecole Superieure De Tourisme),  είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στη Γαλλία για τουριστικές σπουδές και προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα εξειδικευμένα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Τουριστικής Αγοράς. Από τη δημιουργία του πριν 25 χρόνια, συμβάλει ενεργά στην προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας και ο στόχος του είναι η ανάπτυξη της γνώσης, των δεξιοτήτων και της τεχνογνωσίας των φοιτητών του, ώστε να είναι ικανοί να διεκδικήσουν ηγετική θέση στον κόσμο του τουρισμού στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

Το IEFT διαθέτει campus σε Lyon, Bordeaux και Νantes και αποτελεί μέλος του Réseau Compétences et Développement, ενός δικτύου γαλλικών κολλεγίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μεταπτυχιακών σχολών, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 πόλεις της Γαλλίας και του εξωτερικού.

Είναι επίσης μέλος του δικτύου HEP Education, μιας εκπαιδευτικής συμμαχίας 35 ανώτερων ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών κέντρων με κοινές αξίες – Humanism, Entrepreneurship and Professionalism – H.E.P. (Ανθρωπισμός, Επιχειρηματικότητα & Επαγγελματισμός) και του FIGS – France International Graduate Schools που εκπροσωπεί 22 Business Schools που προσφέρουν Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σε 13 μεγάλες γαλλικές πόλεις.

 

IDRAC Business School

Το IDRAC Business School ιδρύθηκε το 1965 και προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σε Management, Marketing, Business, Finance και International Management. Η αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει στελέχη που θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες διεθνών εταιρειών.

Kάθε χρόνο 6.000 μαθητές αποφοιτούν από το IDRAC, το οποίο έχει παρουσία σε 8 γαλλικές πόλεις και είναι συνδεδεμένο με 8 πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης μέρος του δικτύου HEP Education, μιας εκπαιδευτικής συμμαχίας 35 ανώτερων ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών κέντρων με κοινές αξίες – Humanism, Entrepreneurship and Professionalism – H.E.P. (Ανθρωπισμός, Επιχειρηματικότητα & Επαγγελματισμός).

 

Το IDRAC Business School διαθέτει campus σε Bordeaux, Grenoble, Lyon, Montpellier, Nantes, Nice, Paris και Toulouse. Συνεχίζει τη διεθνή επέκταση που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 55 χρόνια και τώρα έχει πέντε συνεργαζόμενες πανεπιστημιουπόλεις στο Κόρκ και το Δουβλίνο στην Ιρλανδία, τη Βαρκελώνη και το Σανταντέρ στην Ισπανία, το Μπρνο στην Τσεχία, το Τορόντο στον Καναδά και την Beijing στην Κίνα.

 

Χάρη στους στενούς δεσμούς του IDRAC με τους τοπικούς οικονομικούς φορείς και με +30.000 αποφοίτους, οι συμμετέχοντες επωφελούνται από ένα ισχυρό δίκτυο εταιρειών. Το IDRAC Business School είναι μέλος τoυ FIGS – France International Graduate Schools και εκπροσωπεί 22 Business Schools που προσφέρουν Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σε 13 μεγάλες γαλλικές πόλεις.

Wrexham Glyndwr University

Confidence through Education!

Wrexham Glyndwr University, founded in 1887 as the Wrexham School of Science and Art, is today one of the most dynamic new British Universities with the aim of inspiring every student by placing the student at the center of all their activities. The University provides a progressive, inspiring environment designed to enable each student to discover their full potential and evolve to the best of their ability. The University has been awarded for teaching efficiency (TEF Silver Award – Teaching that inspires). IST College, with experience in British education since 1989, has signed an agreement marking the beginning of a strategic partnership to offer students in Greece the BA Business, BA Hospitality, Tourism & Event Management, BSc Computer Science, BSc Psychology, MBA.

European International University

Το European International University (EIU-Παρίσι) είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξουσιοδοτημένο από το Πρυτανικό Γραφείο στο Παρίσι, υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας, της κυβέρνησης της Γαλλίας. Το πανεπιστήμιο διαθέτει θεσμική διαπίστευση από τις Υπηρεσίες Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια και Πανεπιστήμια (ASIC) του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι αποτελεί μέλος του Συμβουλίου Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων (ACBSP), της Ένωσης Αποφοίτων Επιχειρήσεων (BGA), του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Εκπαίδευση των Επιχειρήσεων (ECBE) και του Cambridge International Academics. Το EIU κατατάσσεται στη θέση #75, σε ό,τι αφορά τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό CEOWORLD για το έτος 2020.

California Metropolitan University

Με την υποστήριξη της Διεθνούς Συμμαχίας για Επαγγελματίες Επιχειρήσεων (IABP) των ΗΠΑ και του Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE) της Πολιτείας της California, το CMU παρέχει εξαιρετικά προσιτά προγράμματα σχεδιασμένα από την ίδια την αγορά, για την ένταξη στο IABP με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων από παγκόσμια κλίμακα κορυφαίων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων.

Το CMU παρέχει διεθνούς κύρους προγράμματα σπουδών που έχουν σχεδιαστεί με βάση τη βιωματική μάθηση για επαγγελματίες και επιχειρηματίες και προσφέρει σύγχρονες επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να παραμένουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοί του ανταγωνιστικοί στη συνεχώς μεταβαλλόμενη, διεθνή αγορά εργασίας.

Wiley Group

To IST College διανύοντας το 32ο έτος λειτουργίας του στον χώρο της εκπαίδευσης και πιστό στη φιλοσοφία του για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, προχώρησε σε μια νέα ακαδημαϊκή συνεργασία με το Wiley Group, έναν διεθνούς κύρους εκπαιδευτικό και ερευνητικό φορέα με πάνω από 70 σπουδαία πανεπιστήμια του εξωτερικού στο portfolio του, όπως το University of Bath, το University of Glasgow κα.

Το Wiley Group δίνει τη δυνατότητα σε ερευνητές, φοιτητές, πανεπιστήμια και σε εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Για πάνω από 200 χρόνια βοηθάει ανθρώπους και οργανισμούς να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να πετύχουν. Μέσω των προγραμμάτων του, αναπτύσσουν ψηφιακές λύσεις εκπαίδευσης, μάθησης, αξιολόγησης και πιστοποίησης ώστε να βοηθήσουν τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις και τα άτομα να μετακινηθούν μεταξύ της εκπαίδευσης και της απασχόλησης και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους.

Η αποστολή τους είναι να βοηθούν τους ανθρώπους να πετυχαίνουν, σε όποιο στάδιο της εκπαίδευσής τους ή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και αν βρίσκονται!

“We believe that the most successful people never stop learning”

Wiley Group

FIGS

Σε μια ολοένα και πιο διαδραστική, πολύπλοκη και παγκοσμιοποιημένη οικονομία, το FIGS (France International Graduate Schools) προετοιμάζει τους φοιτητές να αναπτύξουν και να διαχειριστούν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και να αμφισβητήσουν τα υπάρχοντα πρότυπα.

Οι βασικές αξίες τους βασίζονται στην πεποίθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει διαρκής οικονομική επιτυχία χωρίς κοινωνική επιτυχία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του FIGS βασίζεται σε ισχυρές αξίες όπως: Ανθρωπισμός, Επιχειρηματικότητα και Επαγγελματισμός.

Με περισσότερους από 25.000 φοιτητές και 100.000 αποφοίτους, η ομάδα εκπαίδευσης του FIGS ξεχωρίζει ως ηγέτης στην ιδιωτική εκπαίδευση στη Γαλλία.

To FIGS Educational Group περιλαμβάνει 22 σχολεία με πολυετή εμπειρία τα οποία προσφέρουν πάνω από 100 προγράμματα στις 10 πανεπιστημιουπόλεις τους.

Το FIGS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, που διδάσκονται στα Γαλλικά ή Αγγλικά σε πολλούς τομείς σπουδών όπως: Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Διεθνείς Σχέσεις, Ανθρώπινοι Πόροι, Χρηματοοικονομικά, Επικοινωνία και ΜΜΕ, Τουρισμός, Επιστήμες Υπολογιστών, Περιβάλλον κα.

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν πρακτική εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και πρακτική άσκηση – όλα όσα θα χρειαστούν οι απόφοιτοί μας για ένα λαμπρό μέλλον.