Υποτροφία 40% για Μεταπτυχιακά!

Υποτροφία 40% για Μεταπτυχιακά!

Δηλώστε συμμετοχή για Υποτροφία 40% στα Μεταπτυχικά Προγράμματα του IST College έως και τις 30 Ιουνίου 2018. Δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης! Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

MBA : Αποτελεί ένα διεθνών προδιαγραφών μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που πρωταρχικό του στόχο έχει να γίνετε πτυχιούχοι, εξοπλισμένοι με υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στους λειτουργικούς της τομείς.

 

MSc Computer Systems Security : Εστιάζει στα τεχνικά θέματα ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτρεπτικότητα των προσπαθειών διείσδυσης από αναρμόδιους και κύριο στόχο τη διασφάλιση από εξωτερικές επιθέσεις.

 

MSc Computing and Information Systems : Εστιάζει στην ανάπτύξη των συγκεκριμένων επαγγελματικών και τεχνικών δεξιοτήτων, που απαιτούνται για τη σχεδίαση και υλοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και τη βέλτιστη διαχείρισή τους με στόχο την αποτελεσματική τους χρήση, ουσιαστικά για κάθε ανάγκη σε κάθε οργανισμό ή επιχείρηση.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει :

 

 

 

 

Φόρμα εγγραφής

 

* Απαιτείται

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Πατώντας Υποβολή στη φόρμα εγγραφής αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης του IST College.