Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Digital MarketingΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ώρες


ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24%

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,24% για εργαζομένους επιχειρήσεων.


Σκοπός


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει γίνει μια εισαγωγή στις τεχνολογίες και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, να γνωρίσετε εργαλεία και τεχνολογίες που βασίζονται σε αυτή τη τεχνολογία καθώς και να δείτε πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο χώρο του Digital Marketing.


Απευθύνεται


Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε Web Designers, Developers, διαχειριστές Ιστοσελίδων, σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παρακολούθηση,ανάλυση και προώθηση του ιστότοπου της εταιρίας τους, σε στελέχη του τμήματος πωλήσεων επιχειρήσεων αλλά και σε μεμονωμένους χρήστες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης.


ΕισηγητέςΧατζηιωάννου Γιώργος

Εισηγητής Digital Marketing, πιστοποιημένος σε Google Analytics, Google AdWords Professional καθώς και Ρrofessional Internet Marketer από Web Ceo University. Με πολυετή εργασιακή εμπειρία στον προγραμματισμό ιστοσελίδων και σχεδιασμό online στρατηγικής για την προώθηση μεγάλων και μικρομεσαίων εταιριών.Συνοπτικό Πρόγραμμα


Στο σεμινάριο θα απαντήσουμε ερωτήματα όπως.

  • Τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη;
  • Που την συναντάμε και πως επηρεάζει την καθημερινότητας μας;
  • Θα παρουσιαστούν εφαρμογές και εργαλεία που χρησιμοποιούν αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης στις οποίες έχει πλέον πρόσβαση το ευρύ κοινό και θα δούμε και πως οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης επηρεάζουν το χώρο της διαφήμισης και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 

Το σεμινάριο διεξάγετε στις ΝΕΕΣ μας εγκαταστάσεις δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ (Λ.Συγγρού 68)

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

 

 

Το υλικό δίνεται μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, στην οποία ο σπουδαστής αποκτά ατομικούς κωδικούς, με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Το σεμινάριο παρέχεται με τις ακόλουθες μορφές :

  • Προγραμματισμένο τμήμα
  • E-learning
  • Ενδοεπιχειρησιακό
  • Tailor Made για εταιρείες

 


Εκδήλωση ενδιαφέροντος