Το IST College, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για διάδοση του επιχειρηματικού πνεύματος και προώθηση της καινοτομίας, διοργανώνει και φέτος τον άκρως επιτυχημένο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας “CRAZY BUSINESS IDEAS”, με στόχο να δώσει ξανά την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη. O Διαγωνισμός τελεί υπό την Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.& Δ.Β.Μ.) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο υποψήφιος θα πρέπει να καταθέσει την ιδέα του μέσω του ειδικά σχεδιασμένου landing page, /crazy-business-ideas/, υποβάλλοντας ένα μικρό κείμενο με την περιγραφή της ιδέας, μαζί με μία φωτογραφία, ή video της ιδέας.

Ο νικητής του πρώτου βραβείου θα λάβει €3.000 αρχικό κεφάλαιο για να μετατρέψει την ιδέα του σε επιχείρηση και θα κερδίσει μία (1) πλήρης υποτροφία για πρόγραμμα Diploma της επιλογής του. Το 2ο και 3ο βραβείο θα είναι πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αντίστοιχα, όπως και άλλα πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 μήνες, με έναρξη την 19 Ιανουαρίου 2024 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής ιδεών την 19 Μαρτίου 2024. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου 2024.

Έχεις κι εσύ μια «τρελή» ιδέα και δεν ξέρεις τι να την κάνεις; Στείλε την στο/crazy-business-ideas/, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και δες την ιδέα σου να γίνεται πράξη!

Γιατί μόνο τρελές ιδέες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα!