Το IST College

Εδώ και 35 χρόνια συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ίδρυση

Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού το IST College προσφέρει Bachelors και Masters, Supported Distance Learning προγράμματα, καθώς και προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, Σεμινάρια και Επιμορφωτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

college-vision

Το Όραμά του

Όραμα του IST College είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών, η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, καθώς και η ενεργός συμβολή του στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και διεθνώς. Στρατηγική του είναι να προωθεί την επιχειρηματικότητα, να ενθαρρύνει την καινοτομία και να καλλιεργεί τις δεξιότητες των φοιτητών μας, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη οικονομία, όπου θα διακρίνονται και θα ξεχωρίζουν.

H Αποστολή μας

Δεσμεύει να παρέχει στους φοιτητές μας, τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και μαθησιακή εμπειρία που θα συντελέσουν στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να προσαρμοστούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία και αγορά εργασίας. Παράλληλα, έχει ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος, που ενθαρρύνει την καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος μεταξύ των φοιτητών μας, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των προοπτικών σταδιοδρομίας τους, όπου με την κατάλληλη καθοδήγηση και ενθάρρυνση θα πετύχουν τους στόχους τους. Επιδιώκει οι απόφοιτοι του να διακρίνονται για τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις, το ήθος και τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, τις δεξιότητες επιχειρηματικότητας, κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας, ομαδικότητας, αποτελεσματικής επικοινωνίας και δικτύωσης.

Γιατί στο IST College, επίκεντρο είναι ο Φοιτητής!

Η Ιστορία μας

Εδώ και 35 χρόνια συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
 
Το IST College ιδρύθηκε το 1989 από τους κ.κ. Δρακούλη Φουντουκάκο και Γεώργιο Καστρινάκη και μία ομάδα Διακεκριμένων Πανεπιστημιακών Καθηγητών αποτελούμενη από τους:
 • Δελή Κωνσταντίνο – Αν. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Ιορδανίδη Κοσμά – Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών
 • Κουλούμπη Θεόδωρο – Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Μπήτρο Γεώργιο – Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Παπακυριαζή Παναγιώτη – Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Παπαμιχαήλ Δημήτρη – Ομοτ. Καθηγητή Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Τζωάννο Ιωάννη – Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Χιώτη Γεώργιο – Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Βαληνάκη Ιωάννη – Αν. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Σήμερα, είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Διαθέτει ακαδημαϊκή δομή και οργάνωση, εφάμιλλες με εκείνες των φημισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού, διατηρώντας στενές σχέσεις και συνεργασία με επιχειρήσεις και οργανισμούς για καλύτερη εκπαίδευση και αποκατάσταση των φοιτητών του, ενώ στεγάζεται σε ένα σύγχρονο, ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

1989

Το IST College ιδρύεται το 1989, σε συνεργασία με ομάδα πανεπιστημιακών καθηγητών, υπό την ιδιοκτησία του εκπαιδευτικού οργανισμού Γ. Καστρινάκη & Δρακ. Φουντουκάκου, ο οποίος δραστηριοποιήται ήδη από το 1967 με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της εκπαίδευσης μέσω της ΣΒΙΕ, της πρώτης Σχολής στα Επαγγέλματα Υγείας.Η ομάδα πανεπιστημιακών καθηγητών αποτελούνταν από:

Ιορδανίδης Κοσμάς – Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Κουλούμπης Θεοδ. – Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών
Μπήτρος Γεωργ. – Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Παπακυριαζής Παν. – Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Παπαμιχαήλ Δημ. – Ομοτ. Καθηγητής Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Τζωάννος Ιωαν. – Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Χιώτης Γεωγ. – Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1990

 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Master Franchise Agreement) με το κρατικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης (Βέλγιο)

1991

 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας με το Mercer University (ΗΠΑ), το Schiller International University (HΠΑ) και το Victoria University (Αυστραλία)

1992

 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Master Franchise Agreement) με το Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο του Hertfordshire (UH)
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας με το Florida Atlantic University (Η.Π.Α.)

1996

 • Επικυρώνεται και προσφέρεται το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master’s στην Επιστήμη Υπολογιστών (conversion course) σε συνεργασία με το University of Hertfordshire
 • Το IST College περνά με μεγάλη επιτυχία έλεγχο ως προς τη διασφάλιση της ακαδημαϊκής ποιότητας από το Higher Education Quality Council της Μ. Βρετανίας

1997

 • Το IST College πιστοποιείται κατά ISO 9001 για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων πανεπιστημιακού επιπέδου
 • Ιδρύεται ο Σύλλογος Αποφοίτων του IST College

1998

 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας με το University of California, Irvine (Η.Π.Α.)

2000

 • Επικυρώνεται και προσφέρεται το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master’s στην Επιστήμη Υπολογιστών (conversion course) σε συνεργασία με το University of Hertfordshire
 • Το IST College περνά με μεγάλη επιτυχία έλεγχο ως προς τη διασφάλιση της ακαδημαϊκής ποιότητας από το Higher Education Quality Council της Μ. Βρετανίας

2001

 • To IST College πιστοποιείται και αναγνωρίζεται από το British Accreditation Council for Further and Higher Education (BAC) ως Ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση

2002

 • Θεσπίζεται για πρώτη φορά θέση Πρυτάνεως στο IST College την οποία αναλαμβάνει ο Καθηγητής Γεώργιος Χιώτης, Καθηγητής και τέως Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

2003

 • Το IST College μετεγκαθίσταται σε νέο, υπερσύγχρονο κτήριο επί της οδού Πειραιώς εμβαδού 9.500 m2, κατασκευασμένο βάσει προδιαγραφών Βρετανικού Πανεπιστημίου (purpose built)
 • Συμφωνίες Ακαδημαϊκής Συνεργασίας με τα Πανεπιστήμια Malaspina University College (Καναδάς) και Kiev National University of Trade and Economics (Oυκρανία)
 • Στο πλαίσιο του Προγράμματος ‘Κοινωνία της Πληροφορίας’, Δράση ‘Επιχειρείτε Ηλεκτρονικά’, το IST College αναλαμβάνει την εκπόνηση έργου με τίτλο ‘Δημιουργία Εικονικού Μαθησιοχώρου για E-learning Εφαρμογές

2005

 • Γίνεται για πρώτη φορά η Τελετή Αποφοίτησης των πτυχιούχων IST College- University of Hertfordshire στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο με την συμμετοχή του Πρύτανη του University of Hertfordshire, Professor Tim Wilson, και επίλεκτων Ακαδημαϊκών και Διοικητικών Στελεχών

2006

 • To IST College επαναπιστοποιείται από το British Accreditation Council for Further and Higher Education (BAC) ως “Ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση”
 • Το IST College επαναπιστοποιείται με ISO 9001:2000 για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων πανεπιστημιακού επιπέδου
 • Το IST College συνάπτει μέσω του Συλλόγου Ελληνικών Κολεγίων συμφωνία με το αντίστοιχο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. της Μ. Βρετανίας, το National Agency Responsible for the Recognition of International Awards (NARIC) ώστε να χορηγείται βεβαίωση στους αποφοίτους του για την αναγνώριση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων στη Μ. Βρετανία

2008

 • Εγκαινιάζεται πρόγραμμα κατάρτισης επίλεκτων Ακαδημαϊκών Στελεχών του IST College από το University of Hertfordshire μέσω του ‘Continuous Professional and Academic Development Programme – CPAD’
 • Το IST College σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Σύλλογο Ελληνικών Κολεγίων φιλοξενεί την επίσκεψη του Βρετανού Υπουργού Παιδείας Bill Rammell.
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και του Romanian Banking Institute της Ρουμανίας, με σκοπό την ανάπτυξη ακαδημαϊκής συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων και εστίαση στην ανάπτυξη ερευνητικών προγραμμάτων, καθώς και προγραμμάτων επιμόρφωσης στελεχών και Διά Βίου Μάθησης.
 • Το IST College περνάει με επιτυχία τον επί τόπου Έλεγχο από το Quality Assurance Agency (QAA) ως συνεργαζόμενο Ίδρυμα με το University of Hertfordshire καθώς και τον Θεσμικό Έλεγχο (Institutional Audit) από το University of Hertfordshire.

2009

 • Το IST College λαμβάνει ‘Αδεια Ίδρυσης Κολλεγίου με αριθμό 76635/Δ6 από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Αρ. Φύλλου 1532, 27 Ιουλίου 2009, Τεύχος Β.
 • Το IST College λαμβάνει Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Αρ. Φύλλου 2138, 5 Οκτωβρίου 2009, Τεύχος Β.

2010

 • Δημοσιεύεται το Προεδρικό Διάταγμα 38/2010 (ΦΕΚ Αρ. Φυλ.78, 25 Μαΐου 2010, Τεύχος Α) με βάση το οποίο αναγνωρίζονται τα πτυχία τα οποία απονέμουν Πανεπιστήμια χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ευρωπαίους πολίτες ανεξαρτήτως από το πού έκαναν τις σπουδές τους.
 • Χορηγείται Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας στο IST College, με Υπουργική Απόφαση της 27 Ιουλίου 2010 (ΦΕΚ 1320,τ.Β’,27/08/10). Η άδεια επαναχορηγήθηκε για όλα τα προγράμματα σπουδών που παρέχει το IST College.
 • Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης μεταξύ του IST College, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) και του Πανεπιστημίου του Hertfordshire με στόχο τη συνεργασία και με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της οικονομίας γενικότερα, αλλά και τη βελτίωση του κλίματος της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
 • Επικυρώνονται και προσφέρονται νέα προγράμματα Bachelor’s στη Διαιτολογία και στη Φυσικοθεραπεία σε συνεργασία με το University of Hertfordshire.

2011

 • Το IST College κάνει στρατηγική επιλογή να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και τη καινοτομία παρέχοντας αντίστοιχες σπουδές.
 • Διοργανώνεται για πρώτη φορά ο διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας “Crazy Business Ideas”, ο οποίος είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τολμήσουν να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.

2012

 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ της Πρεσβείας της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων στην Αθήνα και του IST College. Οι τομείς στους οποίους εστιάζει η συνεργασία είναι ο Τουρισμός, τα Ναυτιλιακά, και η Εκπαίδευση ενώ προωθούνται, επίσης, θέματα έρευνας πολιτισμού και κατάρτισης.
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και του Danang University of Economics του Βιετνάμ, με σκοπό την ανάπτυξη ακαδημαϊκής συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων και εστίαση στην ανταλλαγή φοιτητών, καθώς και σε προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών.
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του του IST College και του Βρετανικού, κρατικού Πανεπιστημίου London South Bank University, για τον σχεδιασμό και την παροχή ακαδημαϊκών Προγραμμάτων.

2013

 • Το IST Studies μετά τις διατάξεις του Νόμου 4093/2012 λειτουργεί ως πολυεπίπεδο και πολυδύναμο ίδρυμα με επέκταση του σκοπού του, ώστε να περιληφθούν, πέραν της λειτουργίας Κολλεγίου και οι δραστηριότητες Ιδιωτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, παροχής ευέλικτων προγραμμάτων σπουδών, όπως σπουδές εξ αποστάσεως (open learning, distance learning, external degrees), καθώς και ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-learning, online learning). Έτσι, το IST αποκτά πλέον μεγαλύτερη δυναμική, η οποία και επισφραγίζεται με νέες συνεργασίες με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
 • Το IST College παρέχει τη δυνατότητα φοίτησης στα Διεθνή Προγράμματα του University of London. Η διδασκαλία γίνεται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα και οδηγεί στο πτυχίο του Πανεπιστημίου.
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) με το Esdes School of Management of the Catholic University of Lyon, με σκοπό το σχεδιασμό και την προσφορά του προπτυχιακού προγράμματος Bachelor in International Business από το IST College.
 • Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης μεταξύ του IST College και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Ε.Β.Ε.Π.) με στόχο τη συνεργασία και με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της οικονομίας γενικότερα, αλλά και τη βελτίωση του κλίματος της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο, London South Bank University, με σκοπό το σχεδιασμό και την προσφορά των ακαδημαϊκών του προγραμμάτων από το IST College.

2014

 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Franchise Agreement) μεταξύ του IST College και του University of Limerick για το προπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας “BSc in Psychology”.
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και του Federation University-Australia, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων σε θέματα που αφορούν σε ακαδημαϊκές ανταλλαγές, στην από κοινού διεξαγωγή έρευνας, σε επισκέψεις φοιτητών κλπ.
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και του Shaanxi Academy of Governance της Δημοκρατίας της Κίνας, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας σε θέματα κοινής ακαδημαϊκής έρευνας, πολιτιστικών ανταλλαγών, εκπαίδευσης, κλπ.

2015

 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ της Εταιρείας Προαγωγής Ελληνικής Ξενοδοχίας ΕΠΕΞ και του IST College με επίκεντρο τον τομέα του Τουρισμού και την Κατάρτιση. Η Συμφωνία ενθαρρύνει τις από κοινού δράσεις όπως την Κατάρτιση, τη Διοργάνωση Συνεδρίων και Σεμιναρίων, την Έρευνα καθώς και επιπρόσθετες ενέργειες που στόχο έχουν τη σύνδεση της Εκπαίδευσης με την Τουριστική Βιομηχανία.
 • Το ΙST College εκπαίδευσε 500 εργαζομένους από διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας στην «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα». Η εκπαίδευση έγινε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Franchise Agreement) υπογράφεται μεταξύ του IST College και Γαλλικού Πανεπιστημίου ESDES Business School of the Catholic University of Lyon (UCLy) για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Master of International Business Administration” (MIBA).
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Franchise Agreement) υπογράφεται μεταξύ του IST College και του Keele University (U.K) για το προπτυχιακό πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας “BSc (Hons) Physiotherapy”.

2016

 • Το IST College γίνεται μέλος του AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Το AACSB είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 1400 εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και οργανισμούς αφοσιωμένους και με δέσμευση στην αναβάθμιση της διαχείρισης της εκπαίδευσης, παγκοσμίως.
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και του Hamburg School of Business Administration (HSBA) της Γερμανίας, με επίκεντρο, κυρίως αλλά όχι περιοριστικά, τον τομέα των Ναυτιλιακών σπουδών.
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Franchise Agreement) υπογράφεται μεταξύ του IST College και του University of South Wales για τα μεταπτυχιακά πρόγραμματα “MSc Computing and Information Systems” and “MSc Computer Security”.
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας (Franchise Agreement) υπογράφεται μεταξύ του IST College και του Anglia Ruskin University για τα προπτυχιακά προγράμματα Νοσηλευτικής και Μαιευτικής “BSc (Hons) Adult Nursing” and “BSc (Hons) Midwifery”, αντιστοίχως.

2018

 • Το IST College μετεγκαθίσταται σε νέο, σύγχρονο, ιστορικό κτήριο επί της Λ. Συγγρού, ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό «Συγγρού-Φιξ».
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Β.Ε.Π.).
 • Συμφωνία Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του IST College και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.).

2019

 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας Συνεργασία (Franchise Agreement) υπογράφεται μεταξύ του IST College και του Wrexham Glyndwr University της Μεγάλης Βρετανίας για τα προπτυχιακά προγράμματα BA Business, ΒΑ Tourism, Hospitality and Event Management, BSc Computer Science, BSc Psychology και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA και MSc in Computing.
 • Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας Συνεργασία (Franchise Agreement) υπογράφεται μεταξύ του IST College και του Europeran International University της Γαλλίας για τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA και ΜΒΑ in Sports Management.
 • Στρατηγική Συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για το 1ο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΜΒΑ in Sports Management» στην Ελλάδα.

2020

 • Συνεργασία με το California Metropolitan University (U.S.A.)
 • Συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης «Συμβουλευτική στην Προαγωγή της Ψυχοσωματικής Υγείας με το Αξιολογικό Πρότυπο».
 • Στρατηγική συνεργασία με το Skillbox.gr προσφέροντας σεμινάρια με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (online και on-demand παρακολούθηση).

2021

 • Nέα Ακαδημαϊκή Συνεργασία με το Wiley Group και πιο συγκεκριμένα με το University of Bath και το University of Glasgow.
 • Νέα Ακαδημαϊκή Συνεργασία με το FIGS Group.
 • Νέα συνεργασία για την πιστοποίηση του προγράμματος Digital Marketing and Graphic Design με το Digital Marketing Institute (DMI).

2022

 • Νέα Ακαδημαϊκή Συνεργασία με το ESDES Business School του Lyon Catholic University.
 • Νέα Ακαδημαϊκή Συνεργασία με το College de Paris.
 • Στρατηγική Συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου.

2023

 • Μέλος του οργανισμού “UNSDSN”, το Δίκτυο Λύσεων για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών
 • Χορηγία στο Χαμόγελο του Παιδιού, για την ενέργεια κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού, «Μίλα τώρα»
 • Χρυσή Διάκριση στα «Education Leaders Awards 2023» για το Πρόγραμμα «MBA για Γονείς», του IST College στην κατηγορία Δια Βίου Μάθησης & Απασχολησιμότητα/ Reskilling Upskilling
 • Συνεργασία με τα Ella Resorts

2024

 • Νέα ακαδημαϊκή συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Swansea
 • Υλοποίηση διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Crazy Business Ideas
 • Περισσότεροι απο 250 φοιτητές παρακολούθησαν τα προγράμματα Study Abroad & Semester Abroad στο IST
 • Συνεργασία με ΣΕΔΚΑ και NIB Service για το πρόγραμμα BBA (Bachelor Business Administration) in Sports Management

Φοίτηση στην Ελλάδα,
Αποφοίτηση στον κόσμο!

Οι Αξίες μας

Εδώ και 35 χρόνια συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Testimonials