Σεμινάριο Συναισθηματική Νοημοσύνη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

8 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δεκέμβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Online & On demand

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο σεμινάριο στοχεύει να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία της ύπαρξης της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, για τον εαυτό σας και τους άλλους. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα εξελίξετε τις δεξιότητες που διαθέτετε στους τομείς της συναισθηματικής νοημοσύνης και της καθοδήγησης των ομάδων μπορεί να διαχειρίζεστε. Επίσης, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας και την ταχύτερη επίτευξη των στόχων σας.

Η ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στις σύγχρονες επιχειρήσεις αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας και ανάπτυξης και για το λόγο αυτό δίνεται μεγάλο βάρος. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα καλφθούν όλες οι παράμετροι για την ενίσχυση του EQ των εργαζομένων με την δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την επιχείρηση χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές και παραδείγματα. 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και ανάλογα με την εργασιακή σας θέση, θα μπορείτε:

Ως υφιστάμενοι να κατανοείτε την σημασία της κατάλληλης συνεργασίας με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας.

Ως προϊστάμενοι να επιλέγετε την αποτελεσματικότερη καθοδήγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και τις τεχνικές του επηρεασμού της.

Στην εξυπηρέτηση πελατών να αντιλαμβάνεστε και να υιοθετείτε την κατάλληλη συμπεριφορά προς τους πελάτες σας.

Οφέλη Παρακολούθησης

1.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

2.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

3.

Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

4.

Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

5.

Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία

Απευθύνεται

Σε στελέχη επιχειρήσεων που διαχειρίζονται ομάδες, διαπραγματεύονται Προμηθευτές η Πελάτες η και εργάζονται σε τμήματα που συναλλάσσονται με μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Επίσης σε όσους επιθυμούν να διερευνήσουν την συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων με τους οποίους εργάζονται, συναλλάσσονται η και σπουδάζουν μαζί. Σε προϊσταμένους και υπεύθυνους ομάδων οι οποίοι θα ήθελαν να ανακαλύψουν σύγχρονους και εξελισσόμενους τρόπους επιρροής και καθοδήγησης των ομάδων τους.

Εισηγητές

Η Βασιλική Φλωροπούλου είναι Εκπαιδεύτρια ενηλίκων, αρθογράφος, Business & Life Coach, πιστοποιημένη από τον Acc Accredited Association for Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία στον τραπεζικό κλάδο, επαγγελματική και βιωματική εμπειρία στην προσωπική ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και πολυετή προϋπηρεσία και βιωματική εμπειρία στην εκπαίδευση επικοινωνίας, Vodafone. Είναι Ιδρύτρια της εταιρίας Floropoulou-coach.me. και ομιλήτρια σε πληθώρα σεμιναρίων και ομιλιών. Έχει αναλάβει πληθώρα εταιρικών εκπαιδεύσεων σε πωλητές, στελέχη επιχειρήσεων, agents σε δικηγορικά γραφεία και call centers μεγάλων επιχειρήσεων.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Μετά την εξειδίκευση

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αυτοκυριαρχία

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Ανθρώπινες Δεξιότητες

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ

ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε: 

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!