Diploma in Web Design & Development

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

90 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οκτώβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Full-time

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Η ειδικότητα του Web Design & Development παραμένει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ειδικότητα και από άποψη αντικειμένου, αλλά και από την πλευρά της επαγγελματικής αποκατάστασης. Είναι ένας κλάδος που με την εξέλιξη της τεχνολογίας εξελίσσεται συνεχώς και επομένως επιβάλλεται η συνεχής επιμόρφωση ακόμη και για τους επαγγελματίες του κλάδου. Αυτή η συγκεκριμένη ανάγκη ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του προγράμματος, το οποίο μέσω της πρακτικής εξάσκησης σας προσφέρει όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία και δυναμικότητα στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Στόχος του Προγράμματος

Ο βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι έρθετε σε άμεση επαφή με άτομα της βιομηχανίας, ώστε πέρα από τη θεωρητική γνώση γύρω από την σχεδίαση και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε πρακτικές γνώσεις, οι οποίες απαιτούνται στον επαγγελματικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πολύ γρήγορα να φτάσετε σε ένα επίπεδο το οποίο σας επιτρέπει να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακόμη και να δημιουργήσετε την δική σας εταιρία εκ του μηδενός. Σκοπός είναι να εξετάσετε τις προοπτικές που έχει η ενασχόληση με τη δημιουργία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οφέλη Παρακολούθησης

1.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

2.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

3.

Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος

4.

Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

5.

Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

6.

Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία

Απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ ή ΑΕΙ, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από τον προγραμματισμό και την όλη διαδικασία πίσω από την κατασκευή ιστοσελίδων.

Θα εξεταστούν όλα τα τελευταία CMS (Content Management Systems) σε βάθος ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του ή στις ανάγκες του εργοδότη του.

Μέσω του σεμιναρίου, θα ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις της βιομηχανίας, καθώς και για τις καλύτερες πρακτικές που μπορείτε οι ίδιοι να ακολουθήσετε ώστε να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητά σας αλλά και τις πιθανότητες πρόσληψής σας.

Εισηγητές

Ο Κωνσταντίνος Μοσχόπουλος είναι πτυχιούχος Προγραμματιστής με 20 ετή εμπειρεία στον χώρο της πληροφορικής. Έχει διατελέσει IT Manager σε τμήμα μηχανογράφησης ομίλου εταιρειών και έχει εργαστεί σε πολυεθνική εταιρεία και σε διάφορους τομείς όπως ο εκπαιδευτικός ο ιατρικός κ.α. Ασχολείται με το διαδίκτυο από τις αρχές του 1990 και έχει δημιουργήσει διαδικτυακές εφαρμογές, Web sites και Eshops ενώ ασχολείται και με το Technical SEO

Ο Παναγιώτης Κρυσταλλίδης έχει πολυετή διδακτική εμπειρία με σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στους τομείς της Εφαρμοσμένης Στατιστικής, των Οικονομικών και της Επιστήμης των Υπολογιστών ( Financial Modeling, Web-Design, Analytics).Είναι πτυχιούχος Applied Mathematics with specialization to Statistics and Informative Technologies από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (NTUA) και διαθέτει MSc in Mathematical Modeling in Modern Technologies and Economics (NTUA).

Δομή Προγράμματος Σπουδών

1η Ενότητα

2η Ενότητα

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με: 

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση

Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του , τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα QualityTrainingLabel επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Related courses

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας