Διάρκεια Σπουδών

90 ώρες

Μέθοδος Παρακολούθησης

Full-time

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Τρόπος Παρακολούθησης

Hybrid

Έναρξη Προγράμματος

Χ

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Περιγραφή

Η ειδικότητα του Web Design & Development παραμένει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ειδικότητα και από άποψη αντικειμένου, αλλά και από την πλευρά της επαγγελματικής αποκατάστασης. Είναι ένας κλάδος που με την εξέλιξη της τεχνολογίας εξελίσσεται συνεχώς και επομένως επιβάλλεται η συνεχής επιμόρφωση ακόμη και για τους επαγγελματίες του κλάδου. Αυτή η συγκεκριμένη ανάγκη ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του προγράμματος, το οποίο μέσω της πρακτικής εξάσκησης σας προσφέρει όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία και δυναμικότητα στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Στόχος του προγράμματος

Ο βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι έρθετε σε άμεση επαφή με άτομα της βιομηχανίας, ώστε πέρα από τη θεωρητική γνώση γύρω από την σχεδίαση και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε πρακτικές γνώσεις, οι οποίες απαιτούνται στον επαγγελματικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πολύ γρήγορα να φτάσετε σε ένα επίπεδο το οποίο σας επιτρέπει να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακόμη και να δημιουργήσετε την δική σας εταιρία εκ του μηδενός. Σκοπός είναι να εξετάσετε τις προοπτικές που έχει η ενασχόληση με τη δημιουργία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ ή ΑΕΙ, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από τον προγραμματισμό και την όλη διαδικασία πίσω από την κατασκευή ιστοσελίδων.

Θα εξεταστούν όλα τα τελευταία CMS (Content Management Systems) σε βάθος ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του ή στις ανάγκες του εργοδότη του.

Μέσω του σεμιναρίου, θα ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις της βιομηχανίας, καθώς και για τις καλύτερες πρακτικές που μπορείτε οι ίδιοι να ακολουθήσετε ώστε να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητά σας αλλά και τις πιθανότητες πρόσληψής σας.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με:

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση

Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του , τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα QualityTrainingLabel επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: