Διάρκεια Σπουδών

8 ώρες

Μέθοδος Παρακολούθησης

Full-time

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Τρόπος Παρακολούθησης

Hybrid

Έναρξη Προγράμματος

Χ

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Περιγραφή

Παρακολουθώντας το Σεμινάριο Crisis Management θα εκπαιδευτείτε στον στρατηγικό σχεδιασμό διαχείρισης κρίσεων και σκανδάλων που έχουν σχέση με την εξωτερική εικόνα ενός οργανισμού καθώς επίσης και με ενδοεταιρικά προβλήματα. Έμφαση δίνεται στην ψυχολογία κατά την διάρκεια της διαχείρισης, την αξιολόγηση της διαχείρισης και στην πρόληψη των κρίσεων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση στο crisis management ώστε να μπορείτε να συνεισφέρετε στην διαχείριση κρίσεων και κυρίως να εντοπίζετε τους κινδύνους πιθανών κρίσεων και σκανδάλων.

Απευθύνεται

Σε στελέχη επιχειρήσεων που διαχειρίζονται με υπευθυνότητα ομάδες, προϊόντα, υπηρεσίες και έχουν ευθύνη για την ποιοτική αποτελεσματικότητά των σε ένα οργανισμό η επιχείρηση. Τα στελέχη αυτά θα μπορέσουν να ενημερωθούν σε βασικούς σύγχρονους τρόπους στρατηγικού σχεδιασμού διαχείρισης κρίσεων ώστε να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί όσον αφορά την εικόνα της εταιρείας και της ομάδας τους.

Εισηγητές

Ο Απόστολος Μπαλάνης είναι κάτοχος Doctorate (Business Administration) & MBA (International marketing). Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία ως εισηγητής σεμιναρίων ενηλίκων (Management), Πωλήσεις, Marketing, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και εισηγητής σε σεμινάρια Project Management, Decision Making, Communication Techniques, Εξυπηρέτηση Πελατών κ.α, σε Αγγλική και Ελληνική γλώσσα για εταιρίες και δημόσιους οργανισμούς.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με:

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: