Σεμινάριο Interior Decoration & Styling

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

32 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οκτώβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Full-time

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Ένας Interior Decorator μελετά και διαμορφώνει οποιονδήποτε χώρο συνδυάζοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η διαδρομή, μέσα από την Ιστορία της Τέχνης και του Design, τα χρώματα και τη συμβολή τους στην ψυχολογία, τα είδη των επίπλων, τα υλικά, τον φωτισμό και εν τέλη τη νύμφευση όλων των παραπάνω, θα σας ταξιδέψει στον δημιουργικό αυτό χώρο. Θα μάθετε τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά να υλοποιείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Ο ρόλος του Interior Styling είναι σημαντικός, διότι γνωρίζοντας τα είδη των στυλ διακόσμησης δημιουργούμε δυναμικά project ικανά να στολίσουν περιοδικά μόδας και διακόσμησης, instagram accounts και να εντυπωσιάσουν εμβληματικά το κοινό. Ένα υπέροχο μονοπάτι γνώσεων μέσα από τα είδη των στυλ καθώς και η γνωριμία με τον συνδυασμό υφασμάτων, μοτίβων, υλικών και χρωμάτων θα καθορίσουν την επιτυχία του αποτελέσματος.

Στόχος του Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι να διδάξει τις έννοιές του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού, τις δομές της γλώσσας προγραμματισμού Java και τα απαραίτητα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία απλών προγραμμάτων Java. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα Core Java: Fundamentas θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ολοκληρωμένες εφαρμογές που βασίζονται σε object-oriented πρότυπα και πρακτικές.

Εκτός από βασικές αρχές προγραμματισμού καλύπτει προχωρημένες έννοιες και πρακτικές σε θέματα όπως χρήση αρχείων και καταλόγων, multi-threaded programming, ανάλυση και χρήση του Collections Framework, και δημιουργία GUI εφαρμογών.

To πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην εξειδικευμένη πλατφόρμα μάθησης Ucertify, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους μάθησης. Περιλαμβάνει:

Οφέλη Παρακολούθησης

• Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

• Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

• Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος

• Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST

• Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης

• Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία.

Απευθύνεται

Σε όσους αγαπούν τη διακόσμηση και θέλουν να μάθουν θεωρητικά και πρακτικά πως να μεταμορφώνουν τους χώρους που επιθυμούν. Σε ενδιαφερόμενους που δεν έχουν γνώσεις διακόσμησης καθότι και σε επαγγελματίες του κλάδου: μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, κατασκευαστές, πωλητές ειδών σπιτιού, επίπλων κ.α.

Εισηγητές

Η Βρεττάκου Φαίη σπούδασε και αποφοίτησε από τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΟΜΙΛΟ Α.Κ.Τ.Ο. με ειδικότητα “interior design”. Συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικά -τεχνικά γραφεία με ειδίκευση στις διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές μελέτες και επιβλέψεις ανακαινίσεων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, ξενοδοχείων. Παράλληλα, συνεργάστηκε στον σχεδιασμό επίπλων κουζίνας με την Ιταλική Εταιρεία “ΒΙΕΝΤΕ”. Από το 2017, διατηρεί δικό της γραφείο Διακόσμησης.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Interior Decoration

1. Εισαγωγή στην Ιστορία της Τέχνης & του Design

2. Χρώματα & Ψυχολογία

3. Ιστορία & Είδη των επίπλων, Αξεσουάρ διακόσμησης

4. Τύποι Υλικών Διακόσμησης

5. Φωτισμός

6. Διάταξη & Διακόσμηση Χώρου

7. Ώρα για quiz

Interior Styling

1. Εισαγωγή στα Είδη των Στυλ Διακόσμησης

2. Υφάσματα, Μοτίβα, Υλικά, Χρώματα & Συνδυασμοί τους

3. Οδηγός Διακόσμησης & Styling – Ιδέες & Λύσεις

4. Feng Shui

5. Οδηγός Φωτογράφισης & Προετοιμασία Συνάντησης με Πελάτη

6. Αναφορά & Επεξήγηση Επερχόμενης Παρουσίασης Project

Παρουσίαση Project

Ανακαίνιση Διαμερίσματος/ Γραφείου/ Καταστήματος
Παρουσίαση Πρότασης Αναδιαμόρφωσης – Ανακαίνισης Χώρου

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Gallery

ALL

Το IST College με μια ματιά!

Φόρμα επικοινωνίας