Το IST College, το πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης και η N.I.B Advisory Services, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην διαχείριση έργων, στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, όπως επίσης στο μάρκετινγκ και branding, και στο Facility management με εξειδίκευση στην αθλητική βιομηχανία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη αξιόλογων επαγγελματιών ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του αναπτυσσόμενου επιχειρηματικού αθλητικού χώρου, μέσω της της δημιουργίας ενός πρωτοποριακού πτυχιακού προγράμματος, το BBA in Sports Management που θα προσφέρεται σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο, College de Paris.

Καθώς η αθλητική βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες που διαθέτουν βαθιά κατανόηση τόσο των επιχειρηματικών όσο και των διοικητικών πτυχών του αθλητισμού. Αυτή η συνεργασία έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής θεωρίας και της εφαρμογής στον πραγματικό κόσμο, παρέχοντας στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη και σχετική με τον κλάδο εκπαίδευση.

Οι φοιτητές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα επωφεληθούν από εξιδεικευμένες γνώσεις που καλύπτουν βασικούς τομείς όπως το αθλητικό μάρκετινγκ, τα οικονομικά, τη νέα εποχή στα sports, την καινοτομία, το αθλητικό δίκαιο κ.α. Στο μέτωπο της βιομηχανίας, η Ν.Ι.Β., θα προσδώσει στη συνεργασία την πλούσια εμπειρία και το δίκτυό της στον αθλητικό τομέα. Οι έμπειροι επαγγελματίες της εταιρείας θα ασχοληθούν ενεργά με τους φοιτητές μέσω προσκεκλημένων διαλέξεων, εργαστηρίων και προγραμμάτων καθοδήγησης, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις και προκλήσεις του τοπίου της αθλητικής διαχείρισης. Επιπλέον, η συνεργασία αυτή, όχι μόνο θα βελτιώσει την εκπαιδευτική εμπειρία των φοιτητών, αλλά και θα διασφαλίσει ότι είναι καλά εξοπλισμένοι για να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα της αθλητικής βιομηχανίας.

Προσεχώς η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος.

Οι υποψήφιοι φοιτητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πτυχίο στο πρόγραμμα BBA in Sports Management, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο website του IST College ή στο τηλέφωνο 210 48 22222.

Πηγή: https://www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/403771/ist-college-kai-n-i-b-services-mia-dynamiki-sympraksi-pou-prosferei-neo-programma-spoudon