Σε σύναψη συνεργασίας με έμφαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα Διοίκησης Τουριστικών Επαγγελμάτων με στόχο την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης με άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες & στελέχη στο κλάδο του τουρισμού, προχωρούν το IST College και τα Ella Resorts.

Οι δύο πλευρές προχωρούν στην εν λόγω συνεργασία αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του Τουριστικού κλάδου για την Ελληνική Οικονομία αλλά και τις σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές, με στόχο την αύξηση των καταρτισμένων επαγγελματιών του κλάδου.

Το IST College, είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το 1989 και τα Ella Resorts, αποτελούν μία ανερχόμενη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, ξενοδοχειακή αλυσίδα Lifestyle Beach Resorts.

Η συνεργασία ξεκινάει από το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024 και περιλαμβάνει τρεις υποτροφίες πλήρους φοίτησης, για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα (Bachelors) «BA (Hons) International Tourism & Hospitality» το οποίο προσφέρεται από το IST College στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Wrexham Glyndwr University, το βρετανικό Πανεπιστήμιο που κατέχει τη «Νο1» θέση στην ικανοποίηση των φοιτητών της Αγγλίας και της Ουαλίας (Τhe Complete University Guide 2023).

Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, οι συμμετέχοντες στα προπτυχιακά καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα, θα έχουν την δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους, μέσω έμμισθης πρακτικής εξάσκησης από το πρώτο κιόλας εξάμηνο φοίτησης.

Επίσης θα δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του τουρισμού που ήδη στελεχώνουν τα Ella Resorts να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις, συμμετέχοντας σε σύγχρονα επιμορφωτικά προγράμματα (Diplomas/Certificates) σχετικά με το αντικείμενο τους.

Η παρακολούθηση των εκάστοτε προγραμμάτων θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του IST College στην Αθήνα καθώς και μέσω σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας on-demand παρακολούθησης, ενώ η πρακτική εξάσκηση θα υλοποιείται στα ξενοδοχεία των Ella Resorts ανά την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, πατήστε εδώ: /ist-college-3-ypotrofies-bsc-international-tourism-hospitality/

Λίγα λόγια για το IST

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Bachelors και Masters, Supported Distance Learning προγράμματα, καθώς και προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, Σεμινάρια και Επιμορφωτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στους ακόλουθους ακαδημαϊκούς τομείς:

  • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
  • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών – Πληροφορική
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία

Λίγα λόγια για τα Ella Resorts

Τα Ella Resorts είναι μια μοναδική συλλογή πολυτελών eco-chic ξενοδοχειακών μονάδων, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από 7 παραθαλάσσια lifestyle θέρετρα σε Ρόδο, Κρήτη και Κέρκυρα.

Κάθε ξενοδοχείο αφομοιώνει και έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του τόπου που το φιλοξενεί, μέσα σε ένα σκηνικό προσεκτικά επιλεγμένο, συνάμα πλούσιο σε ελληνική ιστορία, πολιτισμό και εκπληκτικά τοπία. Μάθετε περισσότερα: www.ellaresorts.com