Ο τριτοετής φοιτητής στο BSc (Hons) in Computer Science  Αντώνης Πλατής, και αθλητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, συμμετείχε στην Ολυμπιακή Εβδομάδα που διοργάνωσε για 3η χρονιά η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.). Στο πλαίσιο της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδήλωσης, ο Αντώνης παρουσίασε το άθλημα του γκολφ σε μαθητές από δεκατρία (13) σχολεία από την Ελλάδα και ενός (1) σχολείου από την Κύπρο.

Οι εκδηλώσεις για την 3η Ολυμπιακή Εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, υποστηρίζοντας τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη παρουσίαση του International Fair Play Passport, ένα διαβατήριο που συμβολίζει το ταξίδι το οποίο μεταφέρει το πανανθρώπινο μήνυμα των Ολυμπιακών Αξιών.

Ακόμη, είμαστε πολύ περήφανοι για τη συμμετοχή του Αντώνη στην 63η Διεθνή Σύνοδο για Νεους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές. H Εξοχωτάτη Κυρία Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κήρυξε στο Λόφο της Πνύκας την έναρξη των εργασιών της 63ης Διεθνούς Συνόδου της ΔΟΑ για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές, που διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία από τις 11 ως τις 22 Ιουνίου.  Τους νέους Πρεσβευτές απ’ όλο τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος.

Αγαπητέ Αντώνη, ως νέος Πρεσβευτής του Ολυμπισμού, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Να συνεχίσεις το έργο σου διαδίδοντας τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού μέσα από τον αθλητισμό και το άθλημα του γκολφ το οποίο πρεσβεύεις επάξια.

Συγχαρητήρια από όλους μας στο IST College!