3 Υποτροφίες BSc (Hons) International Tourism & Hospitality

Διεκδίκησε τρεις (3) υποτροφίες, πλήρους φοίτησης, για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα (Bachelors) «BA (Hons) International Tourism & Hospitality» από τα Ella Resorts

BSc (Hons) International Tourism & Hospitality

Τα Ella Resorts προκηρύσσουν και προσφέρουν τρεις (3) υποτροφίες, πλήρους φοίτησης, για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα (Bachelors) «BA (Hons) International Tourism & Hospitality» το οποίο προσφέρεται από το IST College στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Wrexham University, το βρετανικό Πανεπιστήμιο που κατέχει τη «Νο1» θέση στην ικανοποίηση των φοιτητών της Αγγλίας και της Ουαλίας (Τhe Complete University Guide 2023).

Τα Ella Resorts, η ξενοδοχειακή πλατφόρμα της HIG Capital, μίας ηγετικής εταιρείας διαχειριστής κεφαλαίων σε Η.Π.Α. και Ευρώπη, με ενεργητικό πάνω από 52 δισ. δολάρια, έχει ήδη επενδύσει στην Ελλάδα, σε 7 πολυτελής ξενοδοχειακές μονάδες, σε Ρόδο, Κέρκυρα & Κρήτη. Ταυτόχρονα επενδύει στην τουριστική εκπαίδευση και στο ανθρώπινο κεφάλαιο τα οποία θεωρεί βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και επιτυχίας.

Γενικές Πληροφορίες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: 3 έτη – full time

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Φυσική παρουσία. Δυνατότητα παρακολούθησης Online & On demand

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τις τρεις (3) υποτροφίες υποβάλλοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: scholarships@ist.edu.gr

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής και όλων των σχετικών δικαιολογητικών είναι η Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024.

Τα ονόματα των δικαιούχων υποτρόφων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του IST College www.ist.edu.gr την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024.

Κατέβασε εδώ την Αίτηση συμμετοχής
Βρες εδώ τον κανονισμό, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά
*Εξαιρούνται οι ήδη εγγεγραμμένοι φοιτητές του IST College

Εκδήλωσε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τα προσωπικά σου στοιχεία στην φόρμα επικοινωνίας παρακάτω και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά

Ονοματεπώνυμο

Email

Τηλέφωνο

Πρόγραμμα σπουδών

Δεν είσαι της φόρμας;