Διάρκεια Σπουδών

16 ώρες

Μέθοδος Παρακολούθησης

Online & On demand

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Τρόπος Παρακολούθησης

Remote

Έναρξη Προγράμματος

26 Ιανουαρίου 2024

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Περιγραφή

Το σεμινάριο “Influencer Marketing” αποτελεί μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία για επίδοξους Influencers και επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Σε αυτό το σεμινάριο, θα ανακαλύψετε τη σημασία του Ιnfluencer Marketing και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την προβολή και το Βranding σας. Επιπλέον, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για να αναπτύξετε επιτυχημένες συνεργασίες με influencers και να δημιουργήσετε Engaging Content Strategies.

Οφέλη Παρακολούθησης

Η παρακολούθηση του προγράμματος προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες:

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα πιο πρόσφατα και αποτελεσματικά μοντέλα Μάρκετινγκ.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό προσωπικό brand που θα βασίζεται στην προσωπικότητά τους και τον ειδικό ρόλο τους, ενισχύοντας έτσι την αναγνωρισιμότητά τους.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αύξηση της δημοφιλίας τους στα κοινωνικά μέσα και τη δημιουργία engaging περιεχομένου που θα προσελκύει το κοινό.

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τα κριτήρια και τις πρακτικές που ακολουθούν οι εταιρίες για την επιλογή και αξιολόγηση υποψήφιων influencers, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία τους με επιχειρηματική επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί κλειδί για τη δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών και την προσέγγιση πιθανών χορηγών και συνεργατών.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα

• Παρακολουθώντας το σεμινάριο, θα μάθετε πώς να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για την επαγγελματική ανάπτυξή σας καθώς το Influencer Marketing είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας στον ψηφιακό κόσμο.

• Οι γνώσεις και οι δεξιότητες στον τομέα του Influencer Marketing μπορούν να σας κάνουν πιο επιθυμητό επαγγελματικά και να ανοίξουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

• Το σεμινάριο θα σας προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές στρατηγικές που αφορούν το Influencer Marketing. Θα μάθετε πώς να επιλέγετε Influencers και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά συνεργασίες.

• Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα σας δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας brand και να αυξήσετε τη δημοφιλία σας στα κοινωνικά μέσα.

• Παρακολουθώντας το σεμινάριο και κατανοώντας τον κόσμο των influencers, θα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις τάσεις και τις προτιμήσεις του κοινού σας, καθώς και του κοινού που στοχεύετε.

Στόχος του προγράμματος

Ο βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τις νέες τάσεις του Marketing, οι οποίες αποδίδουν πολύ πιο αποτελεσματικά και στοχευμένα. Επιπλέον σκοπός είναι η τοποθέτηση του ανθρώπινου παράγοντα ως το μοναδικό μέσο προσέγγισης συνεργατών και πιθανών χορηγών. Μέσω του σεμιναρίου ο συμμετέχων έχει την δυνατότητα να μάθει πώς να προσεγγίσει σωστά τις εταιρείες, να δημιουργήσει ένα brand βασισμένο στην προσωπικότητά και το specialist του και να αυξήσει την δημοφιλία του. Από την άλλη, θα προσφερθεί η απαραίτητη γνώση καθώς και τα κριτήρια στα οποία πρέπει να βασιστούν οι εταιρίες για μια σωστή επιλογή και αξιολόγηση υποψήφιων influencers.

Απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επίδοξους influencers που αγαπούν τα Social Media και θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτά. Επιπλέον, απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Social Media & Digital Marketing και θέλουν να δημιουργούν επιτυχημένες συνεργασίες και engaging content.

Εισηγητές

Η Σαματά Λουκία έχει σπουδές στα Οικονομικά ( Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο), MSc in e-Business and Digital Marketing και μεταπτυχιακό τίτλο (PMBA). Εργάζεται ως Digital & e-Commece Marketing Manager σε εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής και υγείας και είναι co-founder & CEO του Fertility Route, διαδικτυακή εταιρία ιατρικής& τουριστικής διαμεσολάβησης με εξειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Θεματικές

  • Τι είναι το influencer marketing
  • Τι είναι ο influencer
  • Ποιοι οι διαφορετικοί τύποι των influencers
  • Μέσα που αξιοποιεί ένας influencer
  • Influencer Marketing μέσω Instagram & Τik Tok
  • Γιατί μια εταιρεία να ασχοληθεί με το Influencer Marketing
  • Δημιουργία Content Strategy
  • Πως προσεγγίζω μια επιχείρηση? Τι υλικό στέλνω;
  • Πώς να επιλέξω τον ιδανικό influencer
  • Aπαραίτητα tools

Τρόποι Παρακολούθησης

Οnline: Η παρακολούθηση του προγράμματος μπορεί να γίνει πλήρως online σε πραγματικό χρόνο, έχοντας πρόσβαση στα μαθήματα και το περιεχόμενο του προγράμματος μέσω της εύχρηστης και σύγχρονης πλατφόρμας του IST College.

Οn-Demand: Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης on-demand. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε βιντεοσκοπημένα μαθήματα τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ή να ανατρέξετε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Mixed : Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: