Search

Σπουδάζοντας στο IST, μπορείς
να φτάσεις τόσο ψηλά όσο τα όνειρά σου!

Σεμινάριο Advertising

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

16 ώρες

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ελληνικά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δεκέμβριος 2021

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Online & On demand

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τομέα της διαφήμισης μέσα από διαδραστικές διαλέξεις. Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε τι είναι διαφήμιση, την ιστορία και τις βασικές έννοιές της. Επίσης, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαφορές ανάμεσα στα είδη διαφήμισης, τη μεθοδολογία με την οποία μπορούμε να μεταφράζουμε το Creative Brief σε διαφημιστικές προτάσεις, καθώς και πως να κατανοείτε τις ανάγκες του καταναλωτή και τις επιθυμίες του αλλά και πώς να δημιουργείτε αποτελεσματικές διαφημίσεις.

Οφέλη Παρακολούθησης

Απευθύνεται

Σε στελέχη εταιρειών από το χώρο της επικοινωνίας και του marketing. Σε γραφίστες που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο της Διαφήμιση, σε φοιτητές και σπουδαστές που θέλουν να γίνουν κειμενογράφοι. Σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες που θέλουν να γράφουν ή να μάθουν να κρίνουν ένα διαφημιστικό κείμενο.

Εισηγητές

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μελετών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, μέλος της επιτροπής “Μια νέα Αρχή για τα ΕΠΑΛ” του Υπουργείου Παιδείας, τ. στέλεχος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευβοίας, Σύμβουλος Εκπαίδευσης ιδιωτικών και δημοσίων φορέων, επικεφαλής ενεργειών Marketing του ομίλου ΚΩΣΤΕΑ, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το 2003 σε ενότητες που αφορούν διαχείριση, επικοινωνία, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, διαπραγματεύσεις, κτλ.

Επικεφαλής ομάδων έργου σε διακρατικές δράσεις ERASMUS+, JUST τα τελευταία 7 έτη. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου εκπαίδευσης από βρετανικό πανεπιστήμιο. (UEL)

Δομή Προγράμματος Σπουδών

1η ΕΝΟΤΗΤΑ

2η ΕΝΟΤΗΤΑ

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε: 

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

SHARE ON

Κάνε το πρώτο βήμα

Gallery

Το IST College με μια ματιά!