Διάρκεια Σπουδών

12 ώρες

Μέθοδος Παρακολούθησης

Full-time

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Τρόπος Παρακολούθησης

Hybrid

Έναρξη Προγράμματος

Χ

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Περιγραφή

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε μια αυθεντική και δυναμική εικόνα για τον εαυτό σας. Το σεμινάριο Personal Branding θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και θα ανακαλύψετε ότι η επένδυση στον εαυτό σας είναι το εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή.

Απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αναπτύξει και να βελτιώσει την επαγγελματική και προσωπική του εικόνα και να δημιουργήσει την δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Εισηγητές

Η Σοφία Μπαναγή είναι Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Εργάζεται αρκετά χρόνια ως life coach με σπουδές στα προγράμματα Ψυχικής Υγείας του πανεπιστημίου Αιγαίου με πιστοποίηση στην Συμβουλευτική, το life coaching το mentoring και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η Executive life Coach Σοφία Μπαναγή υποστηρίζει δυναμικά και με προσήλωση τους ανθρώπους να αποκτήσουν αυτογνωσία, να δημιουργήσουν την δική τους ξεχωριστή ταυτότητα και να κατακτήσουν όσα έχουν ονειρευτεί!

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Ερωτήσεις κλειδιά

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με:

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: